Članek
Kar ni nekomu všeč pač izbriše!
Objavljeno Aug 12, 2014
G. Troha briše sproti kar ni z njegovim profilom usklajeno!

Podal sem nekomu na vprašanje dvoma ali censirajo “OPS“ G.Troha, objave da nepridejo ven iz Slovenije, ker ni nikakeršne resonance? Moj odgovor: Objave sežejo širom sveta tudi do mene v Nemčijo, le vprašanje se postavlja zakaj je tako malo zanimanja za priključitev k gladovniostavkajočem "OPS" G. Troha-ta

Mnogo nas ima kar nekaj negativ...nih izkušenj z G. Troha-tom, kljub temu, da smo mu stali ves čas z animacijo ob strani. G. Troha, ki rad zelo hitro vsakega kateri 100%-tno ne odgovarja njegovemu profilu izkritizira izpod vsakega kulturnega nivoja si sam omejuje zaželje uspehe.

Vojaška taktika -"Napadaj"- tako se ga ocenjuje kot nekooperativnega in to je glavni vzrok, da z G. Troha-tom nebo prišlo nikoli do zaželjenih rezultatov "OPS". Močno se da opaziti, da je bil G. Troha predolgo v Vojaški službii! Kdor ne prenaša resnico briše vse kar je v nasprotju z njegovim razmišljanjem! G. Troha je eden med tistimi.

Ko predsednik zasledi, da je kar več fakrorjev zakaj ni prišlo do zaželjene resonance, se bi moral vrašati tudi morda pa leži na sammu predsedniku, kar je zagotovo pri G. Troha-tu. Pa nikakor zato, ki nebi bil z tematiko “OPS“ popolnoma homogen, saj se mu prišteva visoka razgledanost v stanje, ki je katastrofalno in ima tudi kar nekaj dobrih rešitev kako bi lahko bilo bolje.

Vse to pa nezadostuje, ker mu majnka ogromno do načina prave komunikacije in predvsem, tukaj je v celoti pogorel. Kulturni nivo nikakeršen do drugače razmisljujočih je takoj napadalen in zelo diktatorsko usmirjen do izvajanja svojih zaželjenih ciljev.

V takšnem primeru bi bilo dobro razmisliti o novem predsedniku "OPS", kateri ima potrebne vse lastnosti o pravi, demokratični komunikaciji, z veliko porcijo tolerance in akceptance do drugačnega načina razmišljanja, kot ga ima človek sam, kar ves čas majnka G. Troa-tu. Se samo nekaj paragrafov naučiti ne zadostuje postati magnet ljudstva!