Franc Jazbinsek

jazbinsek-consulting- West & Ost-Wirtschaft-Export-Import-
Juwelier-Jazbinsek Meisterbetrieb

Prijatelji (22)
Kristina Poljak
Janez Jerancic
Marinka Urbanija
Radmila Čučak
Čebelarstvo Kokl
Ana Kos
Franc Mihič
Leon Kralj
Spremljevalci (10)
Callaidbernand Callais
Peter Zajc
Dajana Babič
Tomaž Zakonjšek
Tadej Sevšek
Herta Vetrih
P. J.
Laščan Zlatorog
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

22-ti 10-ti 2017 dan preloma z Andrejom Šiškotom ali nadaljnega zlonma resnice pravice!
Bogovi našega planeta Mama -Zemlja
Komunisti za umazanimi komunističnimi zavesami
Rekutiviranje delovne filozofije
Melania Trump je postala KRONA nas zdomcev!
Lahko bi bilo vse drugače
Vrhunsko častno delo naj bi postalo vodenje države Slovenije
Novi slogen v vladi slovenije naj bi se glasil;“v imenu vodilne osebe, z materjalno odgovornostjo!
politični kliki z starim režimom postaja vroče pod petami
SLOVENIJA GLSBE PETJA IN VESELJA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Gibanje Zedinjena Slovenija bo Synonym svobodne Slovenije!

Franc Jazbinsek
21.05.2018 05:11 (May 21, 2018)

ROJSTVO nove SLOVENIJE vse bližje in bližje!

Rodila se nam bo nova Slovenija
Slovenija čudovita dežela mati naša,
dom, ki toplino varnosti nam bo dal,
dom, ko krivico bo zavedno pokončal!

Sistem v dobro ljudstva bo deloval,
ljudem vedno zadosti dela jim podal!
Standard ob pridnosti bo vedno večji,
nič več duševno čutili zaprti se v ječi!

Svoboda utrip postala bode našega srca,
življenska strpnost rastla bo iz dneva v dan!
Kar desetletja življenje je ves čas uničevalo,
slovesko ljudstvo vse močnejše bo postalo!

Priborilo svobodo Slovenije si bo nazaj,
Vsakemu prijetno bode zopet v svojem kraj!
Kulturo slovensko na novo si izgraditi,
en ob drugemu uspeti življene si krojiti!

vsakomur ob politiki bo enkrat še zelo lepo,
Samo začutiti potrebno bo odgovornost vso!!
Kar hitro živahno življenje bo za vse postalo,
Slovenijo kulturno kot socijalno obvladovalo!

Rodila se nam bo svobodna nova Slovenija,
dežela lepote, ko nam je do skoraj ovenela!
Udbo-mafija, uničila je duševnih vseh lepot,
Slovensko utrpelo lju

GIBANJE ZEDINJENA SLOVENIJA-ROJSTVO NOVE SLOVENIJE

Franc Jazbinsek
19.05.2018 10:05 (May 19, 2018)

Slovenija in tako tudi slovenski Narod vtik pred rešitvijo!

Kdo je zadosti osveščen od vsega do sem nastavljenega roparskega slovenskega kriminala, ko so ga izvajale vse zaporedne slovenske oblasti in ga še izvajao, ta bo ob volitvah 03.05.2018 volil samega sebe stem, da bo volil Gibanje Zedinjena Slovenija-Rojstvo nove Slovenije!

Veliko obremnjujočega materjala se kupiči in se ga proba eliminirati, kako zabrisati vso 27 letno slovensko,kriminalno, nastrojeno zgodovino! To predvsem slovensko Bančnistvo! Kljub vsemu prekrivanju, se danes slovensko ljudstvo zelo dobro zaveda, kdo vse je kriv, za današnje mizerablo stanje v Sloveniji! 

Vse izhaja iz občinskih-svetov kje si špekulanti vseh različnih strank pridobijo glasove, svojih do sem še dokaj naivnih občanov. In prav ti umesto v dobro ljudstvu, koristijo svojo kriminalno energijo kot izvoljeni Poslanci v Državnemu -zboru!

V 27-letnemu obdobju si je slovenski Narod, okusil vsega dobrega in slabega. Dobrega v pričakovanju, da mu bo na papir

22-ti 10-ti 2017 dan preloma z Andrejom Šiškotom ali nadaljnega zlonma resnice pravice!

Franc Jazbinsek
20.10.2017 20:24 (Oct 20, 2017)

G. Andrej Šiško ima vse potrebne vrednote zastopati sloveski Narod na vznotraj kot na vzven!

Čitljivo preberem vsakeršen komentar, ki se zadnje dneve nanaša na našega predsedniškega kandidata g. Andreja Šiškota! Pogotovimi, ki ste podajali meni osebno na privat mesič vaša pojasnila zakaj Andrej Šiško naj nebi bil primeren predsedniški kandidat bom probal podati obrazložilo. Da vam bi bilo lažje prepoznati vašo i to prav vašo osebno odločnost komu boste podali svoj glas za predsedniškega kandidata neglede za koga boste glasovali bi želel, da komentar v celoti preberete!

Da imam 15 let živlenske izkušnje tudi v diplomaciji se pač z vašim osebnimi dobronamenskim presojanjem nemorem strinjati, če nevidite Andreja Šiškota kot primernega predsedniškega kandidata. Upam, da boste imeli toliko potrpljenja ob vsej nevšečnosti kateri se ni mogoče povsem v Sloveniji izogniti in da boste sledili mojemu tokratnemu komentarju do kraja! Kako postane oseba, ko jo nekdo ima za neprimerno, primerna ko

Rekutiviranje delovne filozofije

Franc Jazbinsek
30.07.2017 13:57 (Jul 30, 2017)

V Sloveniji, napačna vodilna delovna filozofija in tako nedoseženi zaželjeni rezultati!

Dokler se bo šlo v vodenju, pa naj si bo to v vladi, kot v podjetjih in vseh javnih kot privatnih službah za lastno precenjevanje vodilnosti in na drugi strani se gledalo delovne ljudi, kot delavce/delavke, nebodo vlade kot visi ostali vodilni organi nikoli uspeli slediti zaželenimi cilji.

Vse sabotaže in celotna nepripravljenost, kako maksimirati delo, v času dela ,ležijo na napačni delovni kulturi in tako na napačni filozofiji vodenja dela! Vsi akademski napihnjenci in ki se radi precenjujejo skrbi vedno bolj za slabe rezultate in nedosežene cilje!

Ko bo Re kultiviran način napačne filozofije z vsem precenjevanjem in se imenovalo zaposlene zraven vodilnih oseb ne več kot delavce/delavke, temveč, kot sodelavce/sodelavke, bo pa mogoče pričakovati polno odgovornost od celotnega tima, ki bo šlo v korist celotnega TIMA!

Lep pozdrav

franc jazbinšek

Vrhunsko častno delo naj bi postalo vodenje države Slovenije

Franc Jazbinsek
19.06.2017 15:43 (Jun 19, 2017)

Vladna institucija kot najbolj častno delo!

Vlada bi morala biti za vzgled svojemu narodu in za njo bi morale veljati povsem iste norme kot za ostali del slovenskega prebivaljstva. Da temu ni tako, imam predlog, kako se vse pohlepnosti rešiti! Moj predlog bi bil! Vlada bi morala biti najvišja instanca institucije, častnega dela! Predvsem idealistov, ki so pripravljeni za svojo Domovino delati za vdobro vseh državljanov in to za plačilo samo efektivnih stroškov ob opravljenem delu!

V upoštev bi prišli ljudje, ki imajo svoje življenske izkušnje in da so finančno preskrbljeni! Morali bi biti pripravljeni slediti potrebam svojih volilcev z Opcijo odpoklica v slučaju, da interesom ljudstva nebi sledili. Če je nekdo dejansko, kot idejalistu res pripravljen za domovino kaj dobrega storiti, potem bi bilo na mestu, da se mu ponudi prilika prav v vladnem kot poslanske segmentu nastopiti svoje delo..

Spremenjen system bi prešel na pokrajinske volitive. Vsaka pokrajina bi naj imela 4 častne po

politični kliki z starim režimom postaja vroče pod petami

Franc Jazbinsek
08.06.2017 10:25 (Jun 08, 2017)

Vse slovenske vlade vključno z Cerarjevo so za komumističnimi zavesami!

Za komuniste smo bedaki sanjavci utopisti psihopati pa še pa še! Vsi mi, ko vemo kaj vse je narobe in kako bi moralo biti, smo komunistim močno v napoto! Kajti komunisti so tako blesavi, da našega razmišljanja sploh niso u stanju razumeti. Prav temu v namen jim je glavno orodje morilstvo vsega kar jim ni bilo mogoče za razumeti.

Kramberger in mnogo nas, ko zastopamo povsem druga stališča ene delujoče družbe v korist vseh smo v očeh komunistov odvečni individumi. Čas bo pa prinesel sabo, ko bo postavil stvari na mesto. Ljudje se vse bolj osveščajo zato skrbijo različni socijalni programmi, ki so nam vsem na razpolago, da lahko črpamo informacije in odkrivamo vse hitreje, kaj vse je ta udbo-komunizem počel v zadnjih 75 let. Komunizem v celotni diktaturi neznanja, ki ga je znašal in ga še danes znaša nad svojemu slovenskemu ljudstvu pelje Slovenijo v izgubo.

Kumrovska akademična komunistična klika,vključno z slove

Podprite inicijatorja s 40.000 podpisov g.Kovačiča, da boste zmagali skupaj!

Franc Jazbinsek
06.06.2017 09:57 (Jun 06, 2017)

Prav v podcenjevanju v Slovenija mnogo gubijo, če želijo normalni ambicijozni državljani nekaj spremeniti v vdobro vseh!

Spomnem se še dobro, ko je prišlo skozi pobudo predsednice vseh slovenskih društev v Baden-Wurttembergu Ane Štuhec in mene, da se organizira v Baden-Wurttembergu poslovno podjetniško zdrtuženje. Leta 1991 je prišlo tako daleč in Izvolili so mene za predsednika. Že po nekaj pogovorjih z slovenskimi zaspanimi institucijam se je dalo slišati; kaj hoče ta urarček sedaj nam pamet soliti? Prezrli so preostale titule in najpomembnejšo mojo titulo »INTELEG«! Zasoljena mnenja imajo še danes večinski del na vodilnih mestih v Sloveniji. 

Uspel sem jaz ferzagale so institusije, takrat in še danes ni nič drugače. Medije so me močno ignorirale ob mojih uspehih in še danes ni nič drugače. Ljudje božji ali že kakor koli, kaj se je zgodilo z vami, da ne izbrišete ves ta uničujoči sistem z vsemi, ki ga vodijo? Zakaj se pustite voditi za lažjo. Stopite že enkrat v pravo smer in ne še ved

Komunisti za umazanimi komunističnimi zavesami

Franc Jazbinsek
04.06.2017 10:28 (Jun 04, 2017)


Kako oprati močno umazane zavese komunizma, ko še danes nosijo na sebi  madeže po celi Sloveniji!


 Na Temo komunizem me je že nekaj starih komunistov pa tudi podrastnikov pokušalo opozarjati, da komunizma ni več in kaj sploh ta vokabel komunizma pomeni. To vrstni pralci možgan še v današnjem času smatrajo, da jim bodo ljudje še kar naprej nasedali. Komunisti pozabijo, da jih ni mogoče prezreti v vsej njihovi mimiki, ki podaja resnico, kdo si in kaj so v izražanju njihovih misli. Ko pa si dovolijo to njihovo svinjarijo še literariš prikazovati defenicijo komunizma, da je to komunska skupnost, le kakšna, ki bi naj bila brez madežna, kot Marija ob rojstvu Jezusa, pa mora vsakemu intelektualcu prekipeti!


 In prav to počnejo v svoj zagovor kje se čutijo umazane z komunistično ideološko preteklostjo kateri moč je še danes voditi, še do danes nerazvito našo lepo državico Slovenijo. V vnasprotje kako bi se lahko pa resnično rešili vse preteklosti in sedanjosti vezane še vedno na umazani

Tema: 2.Tir in 40.000 podpisov

Franc Jazbinsek
02.06.2017 11:31 (Jun 02, 2017)

 

 

Vzgle po plebiscitu in cilj 40.000 podpisov bo zlahka dosežen!

Če nastane problem že pri 40.000-či podpisov, ko se gre za vaš davkoplačevalski denar, kar dokazuje močno apatičnost 2. miljonskega slovenskega naroda, kako potem pričakovati, da bi bilo v Sloveniji sploh še mogoče kaj na bolje spremeniti?

Narod slovenski, kaj je z vami narobe? kaj pričakuijete od samega sebe, ker od oblasti vam nebo mogoče kaj več za pričakovati, kot še samo dodatno obremenitev. Zakaj ne sledite potrebam, kot je momentalna, da podate svoj glas z podpisom Tema;" 2.Tir"! Čas 5 pred dvanajsto se iz dneva v dan vse bolj bliža! V malo časa, ki ga boste uložili si boste prišparalo stotine miljonov evrov, ne ugibajte.

Ko vam bo uspelo zbrati 40.000 podpisov, vam bo uspelo v času časa še vse ostalo, kar je vsakodnevna želja vas vseh! Prišlo bo z vašo pomočjo do pozitivnega preloma, do soodločanja, krojenja vaše osebne lične usode življena, za prijetnejšo prihodnost! Dokažite si, da ste slovenski Narod slo

Novi slogen v vladi slovenije naj bi se glasil;“v imenu vodilne osebe, z materjalno odgovornostjo!

Franc Jazbinsek
26.04.2017 11:05 (Apr 26, 2017)

Poenostaviti slovenski volilni sistem skozi ljudske inicijative in preiti v pokrajinskega!

 

Sprememba volilnega sistema v kontekstu priglasitve zahtev, ki jih bo podalo slovensko ljudstvo skozi ljudsjke inicijative na predlagane politike!

 

Kdo bo hotel še postati politik, bo moral padati svojo osebno garancijo s katero bo oškodovan v kolikor nebi izpolnjeval svojih obljub do volivcev!

 

Hitro se bodo vsi do sem, navidezni prekoštevilčni špekulanti-politiki med sabo izkristalizirali in sfiltrirali za eno tako odgovorno delovno mesto, kot bi naj bila to politika vodenja države Slovenije!

 

Do danes še ni nobeden politik vodil računa o vseh napakah, ki jih politika ves čas lahkomišeljno in tudi večinoma namerno počne, bo prihodnost povsem konkretna. Za napake bodo sankcije in odpoklic!

 

„SLOGN“ od sedanjega ki se glasi; “v imenu slovenskega ljusdstva“kar je najveöja laž, se bo spremenil v vprihodnost in se SLOGN glasi; “v imenu vodilne osebe, z materjalno odgovornostjo! 

 

V pokrajinsk

Slovenijo lahko reši še samo pravi pokrajinski sistem!

Franc Jazbinsek
25.04.2017 03:30 (Apr 25, 2017)

Sprememba po zamenjavi sedanjega razdrobljenega večstrankarskega uničujočega sistema v rešitev krize z pokrajinskim sistemom je vse bližje in bližje!

Ko bo denar ostal resnično neizogiben problem, bo nastal splošni kaos in ko nebo več kaj za ukrasti nastane potreba po spremembi. Osveščenost je bila še vedno povezana z stopnjevanjem krize. To osveščenost, bo pa v prvi liniji doletelo sedanjo oblastno kliko z vsemi do sem zavajujočimi politiki, kako jim bi uspelo ostati še naprej na čolničku. Nevarnost preti, da bodo prav sedanji politiki z oblastjo na čelu sami, kot rešitev ponudili spremebo iz strani slovenskega ljudstva zaželjeni pokrajinski sistem, kako se pred volivci plasirati, kot rešitelji kaosa, ki so ga pa prav ono kot politiki sami povzročili.

Tukaj bo potrebno vedeti, da se gre zopet za veliko potegavščino. Tudi z pokrajinskim sistemom, pri isti politični kliki, se bi dalo obiti slovensko ljudstvo in mu omejiti njegovo legitimnost. Da danes celoten slovenski utrpeli Narod ve

Zahteva z referendumom po pokrajinskem sistemu!

Franc Jazbinsek
22.04.2017 12:23 (Apr 22, 2017)

Ignorirati sedanji sistem in si  z referendumom ustvariti "pokrajinski sistem"

Referendumi ljudskih iniciativ bi morali imeti moč legitimnosti zamenjati sedanji sistem, izven parlamentarnega soglasja poslancev!

Ko bo v Sloveniji Narod toliko osveščen, da bo dobil občutek realnosti, da je on vodja države, bo pa pričela Slovenija pridobivati na vso vrstnih vrednotah! Vsi do sem nesposobni vladujoči kreteni so si na zelo rafinirani način ustvarili svoj sistem, ki teži na samemu zavajanju,  Temu je pod nujno potrebno napraviti konec. Prodor ljudskih inicijativ mora postati efektivneji, da bi bilo mogoče dosešti zaželjene cilje!  V vsej dosedanji razdrobljenosti z večstrankarskim sistemom, bo uničeno vse kar je še sploh mogoče uničiti. Drugi tir v sedanjem pogledu je še samo ena dodana špekulativnos k TEŠ 6 in tako bodo davkoplačevalci oškodovani za ustrezne pokojnine kot tudi sramotno niske dohodnine,ki jih prijemajo že ves čas. Podjetja, ki niso u stanju zagotoviti svojimi sodelavci ustre

Da postaneš človek vrednot moraš postati sprva Demokrat!

Franc Jazbinsek
29.03.2017 09:48 (Mar 29, 2017)

Da postaneš človek vrednot moraš postati sprva Demokrat!

Za slovenijo bi bilo priporočljivo, da bi pričela vsaj sanjati o demokraciji, ker je še ni sposobna izvajati. Slovenska politika v Državnem zboru in pa F-B je dokaj živi dokaz da Slovinija še zdaleč ni demokratska Država!

V demokraciji ni odgovorja, ki bi glasil; “ne to pa nimaš prav”, temveč mi lahko še to malce natančneje obrazložiš! Ali smem še jaz moje mišlenje, na to kar si mi podal za razmislek, odgovoriti? Takšna oblika diojaloga je A in O, kako postajati Demokrat. Socijalno gledati na sočloveka neglede od kod si kdo si kaj si? Čutiti se solidaren do družbe v kateri živiš in biti globalen, do ostalih tega sveta, skaterim bomo vedno pogosteje morali deliti vse naše usode, ki se bodo vse pogosteje vrstile tudi z invazijam pretoka ljudi v Evropo. Vse te flexibilnosti in pragmatične hitre odločitve kako se reševati iz nepredvidenih situacij nas v bližnji prihodnosti še čakajo!

Morali si bomo vse bolj odtehtehtavati našo morda

Slovenska oblast in njene žrtve za birokratski parazitizem!

Franc Jazbinsek
03.03.2017 17:56 (Mar 03, 2017)

Filotzofija življenja je lahko tudi delo do smrti, če v njemu uživaš!

Za utrpele v Sloveniji to naj nebi veljalo, ker so načrtno od slovenske oblasti usmirjeni na zelo, zelo kratko pot življenja velikokrat tudi skozi bogove v belih plaščih!

Previleg za nas, ko smemo slediti filozofiji življenja, katerega vidimo v delu in če je to flexibel-kreativno je še toliko bolje! Žalostno za moje sonarodnjake v Sloveniji, ko jih država sili z delom v siromašenje in jim tako zelo, zelo načrtno skrajša življenje.

Danes je tako, da oblast natančno ve, da bi bilo mogoče birokratom-parazitom uživati ob dobri pokojnini dolgo življenje, je potrebno voditi računa, morajo nastati nekje žrtve, da se bi računica izšla. Tako silijo delovno silo, da trdo delajo, ki se stem tudi zdravstveno močno uničujejo in tako naj nebi koristili svoje pokojnine, dalje ko 5 let, veliki Če?

Tako se zagotovi pokojninski fond-sklad zadosti sredstev za parazite, kateri, o nič delu ostanejo relativno dobrega zdravja, zelo ohran

EU-skupnost edini garant miru za nedoločen čas!

Franc Jazbinsek
28.01.2017 22:11 (Jan 28, 2017)

Nepotrebna Euforija za razpad EU-skupnosti!

EU se nebo še tako kmalu razpustil! Zadosti je še skupnih interesov vseh komesarjev vseh članic Evrope, ki gledajo dolgoročno v čas reševanja skupne Europske krize. Dotok sredstev v njihovo kaso je še dokaj stabilen tako, da komisarji lahko ostanejo še naprej pri preterano visokih honorarjih. Poglavitni faktorji parametrov so še dokaj optimistično nastrojeni.

Res pa je, da so se nekatere članice uštele, ko so sprejele euro kot svojo novo konvertabilno valuto. Mi v Nemčiji imamo občutek od leta 2002 da je bila -DM- devalvalvirana za 50% in to se občuti po letu 2008, ko je prišlo do bančnega kreša dokaj močno!

Gledati je potrebno v naprej, ker si bomo en drugemu v Europi še močno potrebni, če bomo hoteli uspeti zaustaviti vso nadaljno načrtovanje Afrike in Azije z več 100 miljinskim izseljevanjem, kar bi lahko pomenilo za evropo Konec identiteta posameznih držav! V moji viziji je ta invazija že na poti! Politiki bodo probali držati pokrvačo n

Melania Trump je postala KRONA nas zdomcev!

Franc Jazbinsek
21.01.2017 19:26 (Jan 21, 2017)

Prva Lady ZDA, MELANIA TRUMP, je postala KRONA nas zdomcev!

Slovenija v imenu nas številčno živečih zdomcev izven nje bi lahko bila na marsikoga od nas ponosna. Danes še predvsem skozi našo sozdomko prvo damo v USA Melania Trump,

Prav tega se slovenska vlada premalo zaveda! Še do danes niso uspeli nas zdomce vklučiti kot vizioniste-bodšafterje v slovensko politično življenje, ko si znamo krojiti čas v vprihodnost.

Kdo si ne upa nekaj novega poizkusiti-reskirati in stem zaiti v iskušnjave, kar močno prepove RKC v svojih zapovedih, bo še naprej oral z lesenim plugom! Hlapec v vpregi pluga, Cerar vodja pluga, ostali, pa pod pragom preživetja!

"SLOVENIJA VČERAJ DANES IN JUTRI"

Pojutrišnem pa v vodstvu zdomcev!

"SLOVENIJA DEŽELA GLASBE PETJA IN VESELJA"

Lep pozdrav iz Baden-Württemberg-a Deutschland

franc jazbinšek

Lahko bi bilo vse drugače

Franc Jazbinsek
13.01.2017 10:27 (Jan 13, 2017)

Slovenski idiotizem, bo slej ko prej sam v sebi zgorel!

Nekoč je bila Jugoslavija sistemsko v večina enotna in rastla, kot eno zdravo drevo, z šestimi vejami polno svežih plodov, ki so iz leta v leto skrbeli za vedno lažje preživetje. Ko je sistemsko strukturno- drevo vse bolj staraloga je napadal človeški lesni črev in že je bilo vse manj plodov in pričela je nastajati kriza.  Že se je najdel slovenski idijot in prišel do ideje, kako se od tega še dokaj stabilnega drevesa odtrgati svojo vejo in jo posaditi v svojo slovensko rodovito zemljo.

Vse je izgledalo, da bo ideja uspela. (Plebiscit) Iz vejice je zrastlo novo lepo košato drevo z obilo plodov. Ob opazovanju vsega pričakovanja, kako postati deležen teh plodov je pa prišlo do grenkega presenečenja, ko se je zvedelo, da je nekaj tatov to drevo obralo za sebe in pustilo le še neka več kot manj gnilli plodov, katere si je lahko delilo preostalo slovensko ljudstvo. In že zopet nekaj novih idijotov pride z novimi idejami in si to

Kje ste slovenski kandidati politične čistilne kolone?

Franc Jazbinsek
07.01.2017 16:50 (Jan 07, 2017)

Ko nastopiš političen mandat, postani sprva radikalen čistilc/čistilka!

V sedanji slovensko-politični Areni je postalo skrajno neznosno!

Vsa leta se nabira smetje in se pometa pod tepih po vseh mogočih političnih resorjih, ki delujejo proti interesom svojih volivcev!

Da bi postal pravi politik v svojem mandatu, boš uspel samo, če se boš spremenil v radikalnega čistilca/čistilko in ti uspelo počistiti politično, areno, s čemer boš zadovoljil ne samo samega sebe, temveč še toliko bolj, svoje volivce!

Kje ste kandidati politične čistilne kolone?

Lep pozdrav iz Baden-Würtemberg-Nemčija
franc jazbinšek

SLOVENIJA GLSBE PETJA IN VESELJA

Franc Jazbinsek
29.12.2016 10:07 (Dec 29, 2016)

Slovenija v naslednjih 20-tih letih-dokaj resnična prihodnost!

 

Leto 2016 se zaključuje in to z veliko številčnimi težavami, ki si jih je prizadejala slovenska vlada in nič manj ¼ slovenskega prebivaljstva, ki živi pod pragom preživetja. Veliko je bilo pisanega predvsem v smer mutivacije z vso vrsto vspodbujanja, kako ljudem v Sloveniji sugestirati potreben pogum, se odločiti za spremembo sistema, skaterim bi bilo zasigurno mogoče postaviti vlečno lokomotivo na prave tračnice, ki vodijo v razvoj prihodnosti in ne kot ves čas do sem, v slepe ulice!

 

Kot vizionist sem si vedno dovolil mojo osebno vizijo, ki se mi podaja kristalno čista, iznašati v javnost in prav to bom storil tudi tokrat! Da bodo še nekaj časa nevšečnosti zaradi pomanjkanja odločnosti in poguma, ki je pri Slovencih/Slovenkah izginil se bodo nevšečnosti na osnovi vseh veliko bolj pogumnih, ki so se doselili v Slovenijo, počasi tudi končale. Pa bo morda zopet kdo, ko bo povezal mojo razmišljanje z preteranim optim

Napihnjenci dol iz oblakov na trda tla

Franc Jazbinsek
05.11.2016 21:17 (Nov 05, 2016)

Vse v svojem času. Titule ade!

Pri nam v Nemčiji zelo neradi omenjamo svojih titul! Ko ti pride direktor Fabrike v džins in puliju in copatih ali celo v trenerkah v trgovino se lahko znjim sproščeno pogovarjaš. To oni dobro vedo in vedo, da stem samo pozitivno še kaj pridobijo, Predvsem pa natančno vedo, kako diha normalni smrtnik.

Dnevno doživljam v mojih trgovinah takšne ljudi in atmosfera je fantastiš, ko se lahko z vsakim pogovarjaš v višini oči!, Napihnjenost, katera je v Sloveniji močno prisotna, bo slej ko prej tudi v Sloveniji povsem odpadla. Takšni ljudje lahko postanejo še samo duševno bolani! Človek se bo vedno bolj približeval dušvnim vrednotam in pričel ljubiti svoje duševno bogatstvo in ga želel deliti z ostalimi!

Lep pozdrav 
Franc Jazbinšek

Oglasi

prav gotovo se vsi kadilci zavedate, da kajenje, škoduje vašemu zdravju? gotovo ste že tudi večkrat poskušali opustiti to škodljivo navado vendar brez uspeha? vam terapija po metodi kvantne medicine na sistemu scio lahko pomaga pri opustitvi kajenja? pravzaprav je že 30-minutna terapija učinkovita in to ne glede na število cigaret, ki jih dnevno pokadite! kako poteka terapija? vsaj dve uri pred terapijo ne smete kaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo. z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod. organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju. program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo. na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico, ki jih najpogosteje kadite. terapija je popolnoma neboleča in brez tveganja za pojav neželenih stranskh učinkov. p.s.: ali ste vedeli, da vsebuje cigaretni dim preko 4.000 kemičnih spojin, vključujoč preko 50 znanih kancerogenih in metaboličnih strupov? razlog več da opustite škodljivo navado.

Kategorija: Storitve

Cena: 20 €

konopljina smola cbd je naravni izvleček cvetov industrijske konoplje z 20 % deležem kanabidiola (cbd) in je proizvedena s sodobno metodo ekstrakcije s superkritičnim ogljikovim dioksidom, ki ohrani širok spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in drugih blagodejnih učinkovin konoplje. to je ekološko vzgojena industrijska konoplja slovenskih pridelovalcev. ker je v njej širok spekter biološko aktivnih molekul, se učinki medsebojno dopolnjujejo in pomagajo pri obnavljanju uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema. kanabidiol ali cbd je najbolj zastopani kanabinoid v rastlini industrijske konoplje, mogoče pa ga je najti v vršičkih vseh sort konoplje. cvetovi konoplje so ročno pobrani in naravno posušeni. v primerjavi s thc je cbd popolnoma nepsihotropna komponenta, ki učinkuje predvsem na periferno živčevje in imunski sistem,  namesto na centralno živčevje, in ne povzroča omame. znanstvene študije kažejo na potencialno terapevtsko rabo kanabidiola (cbd) pri epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosi, rakavih obolenjih, diabetesu, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, ščitenju živčevja, bruhanju, hepatitsu, poškodbi jeter in možganov, sepsi, alergijah in astmi. na splošno lahko rečemo, da cbd pomaga pri obnovi uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema, fiziološkega sistema, ki ima velik vpliv na delovanje možganov in je vključen v vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ljudi.

Kategorija: Lekarna

Cena: 74 €

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 30 ml

Kategorija: Lekarna

Cena: 15 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 500 m

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

vsak podjetnik si želi povečati prodajo. enostavna rešitev za ravno to je spletno oglaševanje. pri podjetju degriz d.o.o. nudimo kvalitetne storitve oglaševanja, od adwords - google oglaševanja, facebooka poslužujemo se pa tudi novih, kreativnih načinov oglaševanja.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

izdelava spletnih strani je dandanes zahtevno delo. podjetje degriz ima s tem dolgoletne izkušnje in ustreže vašim željam.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kvalitetna in ugodna izdelava spletne trgovine pri podjetju degriz. z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjajo že več let. preverite celotno ponudbo na strani degriz.net!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure potekajo v šiški. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail.   <p rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "lucida="" sans="" unicode";="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"=""> instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

6719.) kobile  brazde prvega destletja - etnološka zbirka

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 14.99 €

7295.) angleščina pisno gradivo za tečaj  zraven priloženi 1 in 2 del cd plošči

Kategorija: Zdravje

Cena: 24.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj