Članek
Ko prepoveš vse ..., kaj pa potem?
Objavljeno Feb 17, 2014

Ko potuješ po idilični državi, kot je Nova Zelandija, se kar težko upreš vabljivi misli, zakaj ne pustiti vsega za seboj – vse umazanije, prenaseljenosti, uničujoče civilizacije in zoprnih bremen, ki jih ta tovori s seboj in ostati tukaj, sredi vseh teh čudovitih, neokrnjenih naravnih lepot. Daleč stran od vsega, v deželi, kjer se vse zdi preprosto, čisto, urejeno in tako, kot bi moralo biti. Tako se je pred leti med ogledom obeh otokov zdelo tudi meni in Nova Zelandija je bila zame še dolgo potem pojem naravnega življenja, nedotaknjenosti in predvsem blagodejne izoliranosti, saj je geografsko tako oddaljena od vojn, političnih zdrah, energetskih kriz, pretirane industrializacije, finančnih problemov in vseh drugih težav sodobnega sveta, kot da te sploh ne obstajajo.

 

Seveda tudi oni niso imuni na razne udarce, na primer naravne katastrofe. Letošnji potres v Christchurchu je to idilično predstavo o rajski deželi nekoliko zamajal, vendar ne tudi sesul.

 

Danes pa mi je prijateljica, ki se prav sedaj nahaja v Novi Zelandiji, poslala link do članka o tem, da so prebivalcem Nove Zelancije z zakonom odvzeli osnovno človeško pravico, da si sami pridelajo svojo hrano. Ta poteza je toliko bolj šokantna, ker se je pripetila zahrbtno in čisto na tiho, hkrati pa je v življenje celotnega prebivalstva posegla na zelo globok in brutalen način.

 

Ali vam postaja jasno, kam vse to pelje in kaj nas čaka? Nekje vzamejo vitamine, zelišča in druga naravna zdravila (EU. Podobno se zdaj pripravlja tudi v ZDA, in potem bo konec s prehranskimi dopolnili, ki jih mnogi tam naročajo(-mo) po petkrat nižji ceni, kot se dobijo pri nas …) Drugod ni zakonov, ki bi omejevali uporabo fluora v vodi, živega stebra v cepivih in zobnih zalivkah ter hormonov v mesu. Ali pa recimo obsevanja hrane. Tudi zakonodaja za pesticide se vedno bolj sprošča. Angela Merkel se zavzema, da bi se GSO hrana lahko prosto prodajala po EU … Objavljajo se lažne študije, da so mobilni telefoni nenevarni in da vitamin E pospešuje raka (v resnici pa ga zdravi …). Organizirajo se propagandne kampanje o izmišljenih epidemijah, da bi si lahko določene globalne megakorporacije nagrabile še več bogastva, če pa epidemij takrat, ko jih rabijo, ni, pa nove viruse izdelajo in razširijo sami. Med vsem tem pa nas še pridno posipajo s strupenimi kemikalijami – besno »risanje« chemtrailov po našem nebu, ki ga opazujemo v Sloveniji zadnje 3 dni, je namreč šlo že prek vseh meja. S pomočjo Facebooka, gmaila, Googla in drugih sistemov vdirajo v našo zasebnost in kopičijo naše podatke ter jih spremljajo, ocenjujejo, povezujejo, analizirajo in prodajajo. Že nekaj časa se načrtuje tudi omejevanje dostopa do interneta, da ljudje ne bi mogli več priti do pomembnih informacij o tem, kakšne načrte imajo ti kriminalci z nami. Sicer pa je znano, da se informacije omejujejo že sedaj, kajti če vtipkaš iste ključne besede za iskanje na Googlu, dobiš zelo filtrirane informacije v primerjavi z enakim iskanjem na Yahooju.

 

In sedaj nekaj, česar večina izmed nas gotovo ni pričakovala: direktno in brezsramno preprečevanje dostopa do hrane. (Indirektno to počnejo že dolgo, saj zdrava hrana večini človeštva, ki nima dostopa do ekološko pridelanih ali vzrejenih živil, oziroma si jih morda ne more privoščiti/pridelati, že desetletja ni na voljo in v tem času gre zdravstveno vsaki naslednji generaciji na slabše. Zdravo hrano pa dodatno izpodrivajo še z umetnimi izdelki, polnimi kemije, konzervansov, hormonov, težkih kovin in raznih drugih strupov.)

 

Kot poročajo razni mediji, v Novi Zelandiji ne bo prepovedana samo pridelava hrane, pač pa tudi trgovanje, izmenjevanje živil in celonjihovo podarjanje!!!

 

Za nameček je besedilo zakona sestavljeno tako, da pod hrano vključuje tudi pijačo (n.pr. vodo), zelišča in druga naravna/domača zdravila, ter seveda semena in vse ostalo, na kar so vrgle svoje pohlepno oko Big Pharma, Big Agra, Big Chema, Big Food-a in Big Biotechna (= vodilne firme s področja genskega inženiringa).

 

Glede na omenjeno protagonistov, ki so vse to zakuhali, seveda ni treba iskati daleč: gre za pripadnike tistih istih elit, ki so nas osrečile s Codexom Alimentarius – se pravi WTO, snovalce Nove svetovne ureditve (New World Order), Mons-anto in druge Mons-truozneže, ki želijo uničiti ali pa si prilastiti vse, kar je naravno, predvsem pa vse, kar bi ljudem pomagalo preživeti in (p)ostati zdravi in prehransko samozadostni, ob tem pa povsod po svetu tudi prodati čimveč svoje strupene kemije.. Med drugim tak zakon pomeni tudi izginevanje biotske pestrosti in raznovrstnosti, saj se bo količina pridelovanih vrst zmanjšala, kar bo pa še ostalo na razpolago, pa vodo imeli v svojih grabežljivih rokah že vemo, kdo – ki si bodo že veliko prej prisvojili tudi vsa semena in jih patentirali. Naslednja faza bo diktiranje, kaj bomo sploh jedli … koliko, kdaj itd. Pa seveda ukinitev organske hrane. Sledila bo odprava predpisov, da morajo biti gensko spremenjena živila označena, in tako naprej.

 

Zdaj preostane samo še čakanje. Namreč čakanje na to, kako se bodo Novozelandci odzvali, kajti oni so v vsej tej umazani zaroti, ki se sočasno s skrbno načrtovanimi premiki in potezami odvija po celem planetu, nekakšen poskusni zajček. Osebno upam, da se bodo odzvali tako, da bodo vse tiste gnile politike, ki so tak sramoten, degeneriran in skrunilski predpis »rodili«, posadijo v tiste svoje prepovedane njive z glavo navzdol. Lahko do naslednje sezone, lahko pa zaradi mene tudi dlje. Če nimajo dovolj gnojnice za redno zalivanje, jim jo bomo z veseljem poslali mi!

 

Po naključju mi je prav danes druga bralka poslala spodnjo bridko šalo, sicer sploh ne v zvezi z gornjo tematiko, se pa vseeno zelo lepo vklaplja:

 

Pitagorin izrek: 24 besed

Gospodova molitev: 66 besed

Arhimedov zakon: 67 besed

10 božjih zapovedi: 179 besed

Gettysburški govor A. Lincolna: 286 besed

Ameriška Deklaracija neodvisnosti: 1.300 besed

Ameriška Ustava z vsemi 27 amandmaji: 7.818 besed

Predpis EU o prodaji zelja: 26.911 besed …???

 

Človeku, ki pogleda zadnjo vrstico, takoj postane vse jasno. Pomembna je hrana, treba si je prigrabiti oblast in nadzor nad hrano, treba nas je zadušiti in preplaviti z množico besed, z zakoni, v katerih ni nobene luknjice ali špranjice … z zakoni, ki te pograbijo za goltanec in te prikujejo na tla. Hrana je ključ do vsega, sploh pa zdrava hrana, ki si jo lahko pridelaš sam ali jo izmenjaš s sosedom, ker ko to ljudem vzameš, je skoraj tako, kot da si jim vzel zrak. Vzemi hrano, pa si si ljudi dokončno podjarmil in jih zasvojeval. Boljšega načina ni. Vzemi hrano in igre je konec. Vzemi hrano, pa si jim odvzel preživetje, zdravje, dostojanstvo, človeškost … življenje. Degradiral si jih na nivo živali, ki bodo morale za hrano prositi in prosjačiti. Da si bo nekaj smrdljivcev, ki želijo iz sebe narediti elito, čeprav to nikoli ne bodo, tiste svoje že tako prenatrpane žepe napolnilo še bolj.

 

Torej, z glavo v tla, tudi pri nas. Pa nič skopariti pri globini.

 

© Zdravje PovejNaprej

 

 

Viri: