Članek
Nazdravimo poeziji, nazdravimo ljubezni
Objavljeno Nov 05, 2016

Nazdravimo poeziji, nazdravimo ljubezni

 

 

V soboto, 26. novembra 2016, ob 17.00 uri

Vas prijazno vabimo na

Večer poezije, vina, pesmi in plesa

v  hotelu Cerkno.

V goste smo povabili KUD Božo Račič iz Adlešičev, njihove pevce, plesalce in rokodelce. Prišli bodo še vinar Anton Vinopivec - Dolc ter predstavniki Krajinskega parka Kolpa, ki nas bodo razveseljevali s svojim bogatim kulturno-etnološko in s kulinarično obarvanim programom.

Z vami bomo tudi pesniki iz Literarnega društva RIS Idrija ter tudi pesniki, ki se bodo odzvali našemu povabilu. Prebirali bomo pesmi, namenjene predvsem ljubezni, žlahtni kapljici, jesenskemu ruju in radostnim ter veselim medčloveškim odnosom.

Prvič si bosta podali roke dve slovenski, zelo različni pokrajini – Cerkljansko in Bela krajina! Tega enkratnega dogodka ne smete zamuditi!

Za Vas imamo pripravljeno tudi kulinarično presenečenje.

Slastno in nepozabno za srce, dušo in tudi želodec!

Literarno društvo RIS – Idrija in Hotel Cerkno

PJ

Financiranje posojilo denarja za rešitev finančne težave (borut.martin@gmail.com) zdravo Prosim vas, da stik s tem radodarni in iskreni Gospod, ki je dopustil, da opravi svoj projekt in plačati svoj dolgov, kar me posojilo v višini 50.000 €. Objavim to sporočilo, ker je naredil dobro in želim, da se boste koristi za tiste, ki so v stiski. Vsepovsod je svoj email: borut.martin@gmail.com