Članek
Bojanova hči: "Strah naju je"
Objavljeno Sep 25, 2015

Doroteja Knehtl o uničenem odnosu s svojim očetom Bojanom, tekmovalcem šova Kmetija: Nov začetek.

Bojan Knehtel, ki se bo danes v oddaji Kmetija: Nov začetek zMihom boril za obstanek v šovu, je sotekmovalcem razkril nekaj informacij o svoji težki preteklosti. Od žene se je ločil pred petimi leti, a je do marca kljub temu živel v skupnem stanovanju, saj niti on niti žena nista imela finančnih sredstev, s katerimi bi lahko izplačala drug drugega.

Od marca dalje pa je brezdomec, za kar krivi nekdanjo ženo in hčer, ki naj bi ga po njegovih besedah postavili na cesto. 

Doroteja Knehtl, Bojanova 21-letna hči, pa je za Žurnal24 povedala, da je to daleč od resnice. Bojan je moral stanovanje v manjšem bloku v Gorici pri Slivnici zapustiti, ker je bila zoper njega izdana prepoved približevanja. "Nisva ga vrgli iz stanovanja. Zaradi prepovedi približevanja se je moral izseliti. V sredo se je ta prepoved, ki je v tem času ni prekršil, iztekla. Ne veva, kaj bo sedaj. Strah naju je. Verjetno bova zaprosili za podaljšanje prepovedi,“ je povedala Doroteja in dodala: "Moj oče je bil neznosen, kadar je bil vinjen. Zmerjal nas je, se prepiral z nami, razbijal … Ko je bil trezen, pa se ni znal pogovarjati. Sposoben ni bil niti besede. Ves čas sem ga spraševala: 'Ati, kaj ti je treba tega? Toliko slabega si že doživel …'. Ko ni pil, je bil dober človek in sposoben natakar. Službo je izgubil zaradi pijače.“

Beri dalje...