Članek
Sanela: "Vse skupaj je izpadlo malo hinavsko!"
Objavljeno Sep 15, 2015

Ob izteku drugega tedna resničnostnega šova Gostilna išče šefa sta se na vročem stolu soočili Vesna in Sanela, pri čemer se je zadnja iz igre za prestižen naslov in nagrado 100.000 evrov, na koncu le morala posloviti ...

Sanela, kako se počutite ob odhodu iz resničnostnega šova?

V teh dveh tednih sem se naučila marsikaj in sem malo žalostna, da sem morala oditi. Kljub temu sem ponosna, ker sem prvič stala v profesionalni kuhinji in se soočala s takimi izzivi. Sama menim, da sem se odrezala dobro.

Se strinjate z odločitvijo gledalcev, ki so vas poslali domov? Zakaj menite, da so priložnost raje dali Vesni?

Mislim, da so priložnost dali Vesni zaradi tega, ker ima izkušnje. Na podlagi tega menim, da tekmovalci želijo ljudi, ki v kuhinji znajo hitroreagirati. Sama sem se še vedno učila in veliko spraševala.

Kakšni so bili vaši občutki, ko so vam sotekmovalci namenili 10 nominacij?

Ni bilo ravno prijetno tega slišati. Vseeno pa so rekli, da mene vidijo kot prijetno osebo, s katero se dobro razumejo. Ampak v kuhinji me pač ne vidijo in pri tem spoštujem njihovo mnenje. Ničesar nisem zamerila, ker vem, da sem začetnica. Kljub temu se zavedam, da z ljubeznijo do kuhanja lahko nekega dne uspem.

Kakšne energije ste čutili med vama z Vesno, s katero ste si na koncu zrli iz oči v oči na vročem stolu in kakšno je vaše mnenje o njej sedaj, ko ste si lahko ogledali posnetke šova?

Beri dalje...