Članek
GREM NA JOINT
Objavljeno Mar 02, 2016

Unrolled_joint

Včeraj, kot da bi vedela, rečem prijatelju za malo trave. Marihuane, seveda, da ne bo kdo mislil, da sem krava ali kobila. Se koze tudi pasejo na travi?

Torej, jaz, Vanja, po dobrih dvajsetih letih, prosim za đoint. Dal mi je nekaj, če ne bom kadila sama, kar ne bom, bo za dva đointa.

Kot da bi vedela pa zato, ker sem danes dobila nadvse razveseljujoč mail. Končno mi je odpisal profesor iz faksa in sporočil, da je seminarska naloga v redu in da lahko pridem na izpit. O izpitni literaturi ne bom izgubljala besed, ker mi je še vedno slabo.

Ampak še znam. Ne morejo meni niti leta do živega ;)

Samo še eno seminarsko spišem do konca, pošljem in, juhuhu, hopla na izpite.

Je pa vseeno padla odločitev, da tega đointa ne bom pokadila sama. Nazadnje ko sem kadila ne tako dolgo nazaj, po stopetintridesetih letih, sem bila v družbi prijateljev. Naredila sem dva mini dima in smo crkavali vsi skupaj. Vsi so se smejali meni, jaz pa vsem. In smo bili vsi hepi.

Naslednji dan sem rekla, nikad više. Zajeb. Zvečer sem potegnila en dim, saj mi ne more biti nič. Zgodba prejšnjega večera se je ponovila, le da je bila nekoliko krajša. Ali pač? Ker čas je precej relativna zadeva ko si zadet. In lakota hudo absolutna.

Kakorkoli že, še vedno predolgo je trajalo za moje trebušne, vratne, lične in ne vem katere še smejalne mišice.

Tako sedaj čakam dan, ko stisnem send. Če bom res pridna, bo to že v petek. Samo še partnerja v zločinu moram najti. Ali nekaj njih.

Ne bom pa tokrat naredila napake, da ne bi v veselem stanju tudi česa zapisala.

Če bom le lahko ;)

ps: med pisanjem seminarske naloge, sem potrebovala pavzo in spisala zapis na blogu. Ker je 15 minut manj kot film :)