Članek
Odlični popusti, akcije ter znižani izdelki na enem mestu
Objavljeno Oct 21, 2015

V času, ko večina potrošnikov gleda na vsak euro malokdo izmed nas ne kupi kakšnega znižanega izdelka.

A kaj nam pomeni znižan izdelek in kako se počutimo ob nakupu?

Ste imeli po nakupu občutek, da so vas ogoljufali, imate slabo vest za nakup izdelka ali storitve, ker le tega dejansko sploh ne potrebujete ali ste bili dokaj zadovoljni z nakupom vendar vam ga ni uspelo koristiti zaradi omejenega časa za koriščenje? Največkrat se nam to zgodi takrat, ko kupimo izdelke znižane za -50% ali več pri raznoraznih ponudnikih ( Kuponko, 1nadan, kolektiva....)Privabijo nas z velikim popustom kratkim rokom nakupa ali omejeno količino. In preden uspemo preveriti dejansko ceno ( tudi pri drugih ponudnikih)ali kvaliteto ali lokacijo opravimo nakup. Jezni nase in največkrat razočarani nad kvaliteto si gotovo večkrat rečete "nikoli več". Vendar roko na srce čez čas zopet kaj najdemo kot super-ugoden nakup.

So pa nakupi,na katere smo ponosni, veseli in so nam polepšali dan, saj si večkrat kaj želimo ali rabimo, pa se nam zdi predrago in si ne moremo privoščiti. Za tekanje od trgovin do trgovin nam največkrat zmanjka časa in energije izdelki pa, če so dobri in ob enem znižani (bodisi zaradi zalog ali nove kolekcije) kmalu poidejo. Tudi na internetu - saj se marsikaj najde vendar je potrebno odpreti kar nekaj strani - brskati in če je stran dobra hitro najdemo sicer pa...

Spletna stran Samipopusti.si vam ponuja ravno to, kar danes potrebujemo, saj na strani raznorazni ponudniki oglašujejo svoje izdelke, ki so znižani. Tako si lahko najdete izdelek, ki ga potrebujete ali ste ga načrtovali kupiti, nakup pa opravite pri prodajalcu v trgovini ali preko spleta v kolikor imajo spletno prodajo.

Na strani Samipopusti.si se registrirate brezplačno, ne pošiljamo oglasnega materiala na vaš e- naslov,predlagate lahko kaj potrebujete ali daste predlog, kje ste videli dober znižan izdelek.