Letošnja zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Pia Filipčič, ki je v tem trenutku eden od najbolj iskanih medijskih obrazov, saj se okoli nje vrtijo številne nepreverjene, a zanimive zgodbe, v teh vročih poletnih dneh ne miruje.

Velika zmagovalka resničnostnega šova BB Pia bi se slekla za pet tisoč evrov.

Združbo prijateljev ter sotekmovalcev iz BB se redno udeležuje številnih družabnih dogodkov po Sloveniji in na določenih koncih naše države jo pričakajo kot pravo zvezdo. Pred dnevi smo jo po dolgem času srečali v njenem Kopru, kjer se je udeležila tradicionalnega letnega lepotnega izbora Miss in Mr. Kopra, ki poteka v organizaciji Studia Misson. V krajšem pogovoru nam je Pia, ki je bila tudi članica žirije, zaupala, da komaj dohaja medijsko zanimanje, ki vlada zanjo po prihodu iz hiše BB, a poskuša vsem ustreči po najboljših močeh.

beri dalje

Pia Filipčič (Big Brother): Se bo slekla za Playboy?! - Domači trači - Govori.se

Letošnja zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Pia Filipčič, ki je v tem trenutku eden od najbolj iskanih medijskih obrazov, saj se okoli nje vrtijo številne nepreverjene, a zanimive zgodbe, v teh vročih poletnih dneh ne miruje.