abram1b2 Cej je komentiral/a na Volilna pravica!
10:19
10:14
abram1b2 Cej je objavil/a 5 novih fotografij
08:45
08:39
08:13
Radmila Čučak je komentiral/a na Avtizem
07:57
06:45
V Fokusu je objavil/a novo fotografijo
06:37
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:19
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:19
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:19
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:18
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:18
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:17
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:17
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:16
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:15
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:15
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:14
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:14
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:13
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:12
Oseba Dajana Babič je spremenil/a sliko ozadja
00:12
Geza Grabar

Zadnji komentarji

Prijatelji

uros neudauerziliute88edita editaFlexo EcoAlenka NagličAlen  OsenjakKmečki glasMarinka Marinčič Jevnikar  Franc FortunaVlasta KunejBarbara RemecKristijan  HrastarDragica HericDarja Zemljič
Letošnja zima je (bila) ugodna za pripravo domačih mesnin
 

Po temperaturah sodeč je za nami eden najbolj mrzlih januarjev v več kot zadnjih 30 letih, saj so bile povprečne temperature v prvem mesecu tega leta v celinskem delu Slovenije kar za nekaj stopinj pod lediščem in za tri do štiri stopinje višje od dolgoletnega povprečja. Mrzlo vreme je bilo kot naročeno za pripravo in izdelavo suhomesnih izdelkov na kmetijah. Med njimi so ugodne naravne pogoje s pridom izkoristili tudi na družinski kmetiji Koroša iz Križevcev pri Ljutomeru. V okviru dopolnilne dejavnosti  – predelavo mesa na kmetiji, namreč gospodar Marjan s pridom uresničuje letni načrt predelave od 150 do 200 prašičjih pitancev iz lastne reje v  več kot 20 vrst suhomesnih izdelkov, izdelanih po tradicionalni metodi.  

Več v prihodnji številki Kmečkega glasa.

Geza Grabar
Geza Grabar
Objavil/a 2017-02-03 12:38:11 (Feb 03, 2017)

ZADNJE OBJAVE

close_btn