V Bosni je piramida

OddajZim Zelen, dne 2017-11-28 ob 18:24:36

V njej in na njej pa vprašanja

Bosnian Pyramid tunnel Ravne FULL exploration 1.5.2017 - YouTube

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
38
Možic
0
Sep 11, 2018
https://youtu.be/fsbP9Az5rFc

Bosnian pyramid - YouTube

Geometric Evidence of the Existence of Pyramids in Bosnia Research is under way and interesting facts about the pyramids
#38
haapy yack
0
Sep 10, 2018
na #35
hoj
Kolikor vem, so se tako imenovani "lluminati" pojavili okrog leta 300.000 pred našim štetjem, ko so se v Mezopotamiji infiltrirali v "BRATOVŠČINO KAČE", da bi jo uporabili
za svoje negativne namene. Verjetno se je ta drama začela odvijati že mnogo prej, v času nastajanja "ega". "Bratovščina kače" nam omogoča, da lahko sledimo njihovim
dejavnostim do pojava Židov, kristjanov, prostozidarjev in drugih sekt, 3.000 generacij pozneje.
stricisomipovedalipres
boditevcvetju
#37
Zim Zelen
1
Sep 09, 2018
https://youtu.be/z2qz7X8G5z8

Semir Osmanagić - Teorija zavjere 22 - tema: Megalitne građevine - YouTube

Semir Osmanagić je rijetka osoba sa naših prostora koja je u oblasti kojom se bavi priznata u cijelom svijetu. Dr Osmana
#36
Gost
0
Aug 25, 2018
Dajta si vidva ... yakec in Čučakova razjasniti pojme. Pred 200 leti Illuminati niso hoteli vladati svetu. Ustanovljeni so bili z namenom, da bi zmanjšali vpliv cerve na vsakdanje življenje. Prenehajta z debilizmi.

Illuminati - razsvetljeni

Illuminati, NWO, Insignia, ... for Dummies

http://www.theweek.co.uk/62399/what-is-the-illuminati-and-what-does-it-control

The Illuminati: who are they and what do they control? | The Week UK

Beyonce, Madonna and Katy Perry among the stars accused of being in secret society
#35
Zim Zelen
1
Aug 24, 2018
https://youtu.be/OAeo_MlL_B0

Misteriozna KHABSKA PIRAMIDA kojoj se NE SME prići ! DŽINOVSKO kamenje ?? - YouTube

Severna piramida ( Khabska ) 1960. godine POTPUNO JE ZABRANJENA za javnost ! Pre samo 5 godina od zabrane HOLIVUD je sni
#34
Zim Zelen
0
Jan 29, 2018
Ne samo v Bosni:
https://youtu.be/6iBA8gV_YqE

RUSKI ARHEOLOZI ŠOKIRANI DOKAZANIM OTKRIĆEM - Arhitekta ovih građevina je ostavio jezivu poruku! - Y

Neka se glas naroda ponovo čuje! Prijavi se za praćenje i pridruži se borbi za očuvanje mira i zdrave svesti! Klikni Sub
#33
haapy yack
0
Jan 04, 2018
hoj
Nebeška energija. Mreža, ki ovija planet. Pri nas so v srednjeveški Lublan postavil cerkev s kotom Sončnega obrata.
Nekatera mesta na Tolminskem so med seboj povezana z enerijdskimi linijami. Takih linij je več, ki tečejo iz Italije, čez najstarejšo cerkev pri sv. Danijelu na Tolminskem skozi Tolmin, čez cerkev sv. Marka nad Žabčami, po dolini Knešce, kjer je stala judovska cerkev, in dalja na Bohinjsko. Druga taka linija teče čez Marijino cerkev v Selih pri Volčah, gre čez Marijino cerkev na Mengorah, čez cerkev sv. Urha, čez tolminski grad, kjer je bila cerkev sv. Martina, čez Bogatin in naprej. Tudi Plečnik je tudi zgradil ljublajnski trikotnik. Vrh tega trikotnika je na Žalah.
svetamestavnaravnemokoljupres
boditevcvetju
#32
Zim Zelen
1
Jan 03, 2018
Človek v vesolju je kot dimček iz fajfe, na Kraški burji.
Malček zadiši, ter izgine (*abramu...)
#31
Zim Zelen
0
Jan 03, 2018
*Zarja...
Žiga Zoisu je postavljena v spomin piramida po načrtu Plečnika.
Slišal sem še za denarne, kaj več mi pa še ni znano.
"Klavže" imenovane Idrijske piramide pa itak ne štejejo.
Je pa veliko kuceljnov, ki spominjajo na piramide, bo treba z motikco malo pobrskati...
#30
zarja23 novak
1
Jan 03, 2018
Kaj pa bi rekel na to , da tudi v Sloveniji obstaja piramida ?!

:)
#29
abram1b2 Cej
1
Jan 03, 2018
Razmislek:)*
Človek je dvojno bitje: v svoji trenutni obliki je smrten, duhovna iskra njegovega najglobljega jedra pa je nesmrtna. S transfiguracijo iz te svetlobne iskre vstane nesmrtno bitje, ki se razodene v svetu večnega življenja.
Človek = Amept* > EM T.0. A/O < Rmept* = Človek
To je mogoče razumeti samo,če dojameš to enačbo. Problem je,ker se znanje starodavnih izrablja za podle namene NWO. Nov svetovni družbeni red je potreben ,samo v pravi obliki.
#28
haapy yack
0
Jan 03, 2018
hoj
Odpadli sin familije? Rusija, Kitajska sta že obkoljena s strani globale.
Če Rusija ne sesuje ZDA bodo globalist zasigurn sesul Rusijo in Kitajsko. Cilji so že davno izbrani. Recimo na teritoriju Rusije je zbrano 50 ciljev, ki bodo prvi na udaru z nukicami?
Ameriško stoletje. Lahko pa Amer in Rusi skupaj načrtujejo jedrski napad na določene cilje? Se je kdo že vpraša zakaj imajo ZDA in Rusija tako velike zaloge nukic? Za določen cilje bo morda ena nukica dovolj, morda pa več, za primer, če prva ne bi dokončno opravila svojega namena. Detonacija vseh nukic bi negativno vplivala na vse življenje na planetu/površini in se namervajo člani 33+ združenj varno skriti v svoje luknje.
Obe strani lahko istrelita vse nukice naenkrat, vendar je možnost za kaj takega zelo majhna.
Sigurn so se obe strani dogovorile, da bo Wv3 razvlečena kot igra šaha in obe strani se bosta sigurno dogovorile o vspostavitvi standarnih vojnih pravil.
blankcheckpres
boditevcvetju
#27
Radmila Čučak
0
Jan 03, 2018
Happy yack..prav imaš....ta piramida je dokaz, da Iluminati že 200 let načrtujejo sedanji novi svetovni red..... korak za korakom uvajajo vse večji nadzor in suženjstvo.....

....ampak so se ušteli....globalno jim je Putin prekrižal načrte, ker se noče igrati njihove igre.......
#26
haapy yack
0
Jan 03, 2018
hoj
Ma. Nobena skrivnost.
Vsi voditelji sveta vejo, da se odvija igra, sistem moči, ki se nedorečeno imenuje Nova svetovna ureditev. Za razliko od Stare svetovne ureditve. To je nova igra, ki prevzema kontrolo.
Najbolje je da se postavite v vrsto.
Torej danšnja Nova ureditev je Dolfetova Nova ureditev.
Posamezniki, ki so podpirali Dolfeta z denarjem, znanjem, in močjo so še živi. A tisti, ki so stegnil papke so predali svoj posel svojim sorodnikom. Čuvajo ga v familiji. Še zmerom so živi in še zmerom delajo, nekaj kar se imenuje Nova svetovna ureditev.
zgradbamočivšvicipres
boditevcvetju
#25
Radmila Čučak
0
Jan 03, 2018
Majhna a skrivnostna...

https://www.youtube.com/watch?v=TFNW-3FUmFM
#24
haapy yack
0
Dec 31, 2017
hoj
Ja Hollywodarske pričice, da se je Eksodus in Mojzes zgodil v Egiptu. Nobena pričica ne kaže, da se je to zgodilo v Egiptu. Pa zgrešeno povezovanje 'faraona' s 'kraljem' Egipta. V starih zapisih Egipta ni ničesar na temo, da se je zgodba o Mojzesu zgodila v Egiptu. V starodavnih egiptovskih zapisih se nikjer kralji ne imenujejo 'faraoni'. 'Faraon' ni bila nikdar titula za kralja. Egiptologi glavne linije os sprejeli biblijsko pričico in so brez razmišljanja egiptovske kralja označil za faraone.
Krščanstvo je bilo, v resnici, drugačen izraz ene mnogo starejše verske filozofije.
Tudi Babilonci so imeli svojega svetega človeka, ki je prišel z svete gore in je nosil njihove svete kamnite plošče. Tudi oni so imeli svojega Mesija, ki je umrl na križu, ki je umrl na pokončnem drevesu in, ki je bil pokopan in je vstal po treh dneh.
Filozofija, ki je imenujemo krščanstvo je nekoč že obstajala. Osnovna tema krščanstva se pojavlja v vseh starih carstvih - posebno v Egiptu. Zanimiv je, da prvih štiristo let ni bilo nikakršnega prikaza človeka raspetega na križu. V tedajnem krščanstvu ni bilo nikjer nobenega simbola, ali znaka, ali slike s prikazom človeka kako visi na križu. Zmerom je bilo to prikazano kot jagnje ali ovca, ki nosi križ. Šele v šestem stoletju so škorci določili na enem velikem ekumenskem zboru, da moramo imeti prikaz človeka na križu. Tam je nastal koncept pribitega človeka na križu.
benpandiraalijošuapres
boditevcvetju
#23
abram1b2 Cej
0
Dec 31, 2017
haapy yack ;)**
Še nisi dojel,da je Biblija skupek vsega civilizacijskega znanja zapuščine do časa ko je bila pisana. Zato je morala zgoreti aleksandijska knjižnica. Judeja je bila pred 2000 leti praktično nenaseljeno pašno območje.. Šele s krščanstvom kot enotno religijo rimskega cesarstva se pojavi Judeja. Vsi mislijo,da je krščanstvo reigija teorije civilizacijske zarote,ker ne poznajo prave teološke vsebine in praktične vrednosti Svetega pisma.Lp ;)**
#22
haap yack
0
Dec 31, 2017
hoj
Zanimiv? Kakor za koga. Zakaj se egiptovski hrami in piramide nikjer v Bibliji ne pojavljajo? Egipt se nikjer ne pojavlaj kot mesto kjer se je zgodil Eksodus? Zakaj je Egipt v Biliji omenjen 600 krat?
Zakaj se Izrael/izraelski narod samo enkrat pojav v Bibliji?
Hebrejska Biblija škraba da so Izraelci na stotine let bival v Egiptu, a izven Bibljije o tem njihovem eksodusu ne najdejo nebenga dokaza, ne o egiptovskih ali neegiptovskih zapisih.
V Židovskih zgodbah nikjer ne najdeš zapisa o piramidah.
Večina tujih zgodovinarjev in vojskovodij, ki so prišli v egipt še od pozne antike pa na sem kot je Aleksander Veliki, Strabon, Diodor Sicilski, in naravno, Herodot, so se radi spominjali in beležili svoje spomine in komentarje o tem slavnem mestu.
Medtem, hebrejska Biblija Izraelcem ne beleži niti besedice o piramidah, in ne o katerih drugih obeležjih starodavne egiptovske arhitekture in kulture.
škorcnasvlečejozanosdasekarkadipres
boditevcvetju
#21
haapy yack
0
Dec 26, 2017
hoj
Odkril še en skriven prostor v Veliki Piramidi.
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5040093/Hidden-structure-inside-Great-Pyramid-Giza.html
slepemišipres
boditevcvetju

Great Pyramid of Giza's hidden chamber is revealed | Daily Mail Online

The new secret room found inside Egypt's Great Pyramid has been hailed as the biggest discovery inside the Giza landmark
#20
haapy yack
0
Dec 24, 2017
hoj
Pa naj bo. Piramida je del mreže, ki ovija planet.
Vsake 3600 let pridejo Annunaki in poberejo zlato obnovijo mrežo, ki ovija planet in spizdijo nazaj na svoj matičen planet. To je vsa umetnost.
stopnicedonebapres
boditevcvetju
#19
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2017-11-28 18:24:36 (Nov 28, 2017)
Starejša objava Novejša objava

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'url'

Filename: views/view_wallpage_post.php

Line Number: 725

h" t="Bosnian Pyramid tunnel Ravne FULL exploration 1.5.2017 - YouTube" >
Bosnian Pyramid tunnel Ravne FULL exploration 1.5.2017 - YouTube

ZADNJE OBJAVE
Manga
Luka Luka
Asimina
Bidar & Šiško
Mezopotamija
Svetlobni tlak?
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj