UFO?

OddajZim Zelen, dne 2016-11-18 ob 18:22:01

Kaj se dogaja? Velika Luna, potresi....

UFO WITNESSES INTERVIEWED ON SLOVENIAN TV - YouTube

TURN ON CAPTION FOR ENGLISH TRANSLATION! Click the "up arrow" button on the bottom right of the video player. ---------------------------------------- Credib...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
haapy yack
0
Apr 02, 2018
#193
hoj
Snowden je lepo povedal in postavil destletja staro vprašanje. Kje so vsi ti nezemljani in zaradi česa nas ne kontaktirajo.
http://www.dailymotion.com/video/x599bwk
boditevcvetju
#198
haapy yack
0
Apr 02, 2018
#195
hoj
Tam kjer sem to snel je avtor napisal: Anomalijo na Antarktiki je opazil Valentin Dektaryev. Zakaj je vmes porinil y njega vpraši.
Valentin Dektaryev je povedal, da je prepričan, da je nezemeljsko plovilo globoko v ledu.
Jaz nisem nikjer napisal, da verjamem.
boditevcvetju
#197
Greg Zupan
0
Mar 31, 2018
#190

HOAX, FRAUD, LIE, ...

Rusu je ime Valentin DEGTEREV, površen kot si, mi postaja jasno zakaj se na vsako terorijo zarote lepiš, kot muha na drek.

Antarctic UFO mystery deepens after researchers 'find tanks guarding alien crash site&

ALIEN conspiracy theorists claim to have found evidence of military vehicles "guarding" a mysterious UFO crash site disc
#196
Zim Zelen
0
Mar 31, 2018
Čelade ponve vedra na glavo, kajti nihče ne ve kje se bo razblinila nebeška palača, ki nekontrolirano leti proti planetu Zemlja.
Tokrat bodo predmeti znani :-(

http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/kitajska-vesoljska-postaja-nenadzorovano-pada-na-zemljo/450409

Kitajska vesoljska postaja nenadzorovano pada na Zemljo :: Prvi interaktivni multimedijski portal, M

Kitajska vesoljska postaja Tiangong 1 nenadzorovano izgublja višino in bo ta konec tedna padla v ozračje, tam zgorela, d
#195
abram1b2 Cej
0
Mar 31, 2018
haapy yack:)*
Izgon iz raja-naselitev Zemlje.Medsončna potovanja lahko trajajo tudi tisoče let /odvisno od izhodiščne lokacije/ ob poznanju prave tehnologije potovanj- vključno z obnovo posameznikovega življenjskega cikla. Fermijev pradoks ničesar bistvenega ne pove, samo sprašuje.
#194
haapy yack
0
Mar 31, 2018
hoj
Svetovno znani žvižgač Edward Snowden je spregovoril o nezemljanih a njegove besede so že proglašene za tesnobne. Sodeloval je v misiji Neil deGrasse Tysona na temo zasčite osebnih podatkov, javljal se je iz neznane lokacije v Moskvi preko video screna, ki ga je Tayson opisal kot "IPad na kolesih".
Snowden je v svoji ekspertizi postavljal tudi destletja staro vprašanje: Kje so vsi ti nezemljani in zaradi česa nas ne kontaktirajo? je to odgovor na Fermijev paradoks?
blaženoneznanjepres
boditevcvetju
#193
abram1b2 Cej
0
Mar 30, 2018
haapy yack:)*
Samo tole ti bom zaupal,če bi kdorkoli posedoval pravo UFO tehnologijo bi zavldal celotnemu panetu v enem samem dnevu. Glede na naš psihofizični civilizacijski nivo je to trenutno nemogoče uresničiti.
Če bi kdo UFO tehnologijo imel bi z današnjim brezobzirnim egom in pohlepom brezkompromisno obračunal z vsakim,ki bi se mu uprl. To bi lahko storil hipno.Realnost in sanje ni eno in isto. MI rabimo malo večjo mero znanja,da bi sploh lahko sanjali o UFO tehnologiji. Lp :)**
#192
haapy yack
0
Mar 30, 2018
hoj
http://newvideoblog.ru/show/73 13 55.09 s 71 57 12.98 w
Rus Valentin Dekterjev na tej lokaciji odkril NLP globoko v ledu.
anomalijanaantarktikipres
boditevcvetju

73 13 55.09 s 71 57 12.98 w :: newVideoBlog

73 13 55.09 s 71 57 12.98 w видео.
#191
haapy yack
0
Mar 30, 2018
hoj
http://www.bbc.com/news/uk-england-york-north-yorkshire-43005961
boditevcvetju

Silpho Moor 'UFO bits' found in Science Museum archive - BBC News

Despite tests finding the 1957 object was likely to come from Earth, the item sparked wide intrigue.
#190
haapy yack
0
Mar 23, 2018

#187
hoj
Za kakšno pleme, ki mogoče še živi v kamen dob in je prvič videlo heliča ali avijon so bile take tehnične naprave nekaj božjega. In, ko so opazil pilota, ki ga je tiščalo na stran so moral zadeveo pogledati. E, to smrdi kot naše. To že niso bogovi so potem pomodroval.
prišlisoiznašedomišlijepres
boditevcvetju
#189
Zim Zelen
0
Mar 23, 2018
*haapy - #186
Tale statičnost ne dokazuje letečega, bolj ležečega in brez repega.
#188
haapy yack
0
Mar 22, 2018
hoj
Evo neznani leteči predmet je imel delovno nesrečo
Pristojne komisije iz celega sveta se trudijo pojasni padli NLP. Je iz zunajnega vesolja ali je kar z Zemlje. Na isledke preiskave bo treba počakati par destletij.
https://cdn1-a.production.images.static6.com/_weX6QwW1Cz-uKZMFkqC3J2X28k=/2462x1420/smart/filters:quality(75):strip_icc():format(jpeg)/liputan6-media-production/medias/2015257/original/091712000_1521550895-Kecelakaan-Pesawat-Cilacap-1.jpg
dandarepilotbodočnostipres
boditevcvetju
#187
haapy yack
0
Mar 22, 2018
hoj
Prepričan sem, če bi imela Slo vojska v blejskem jezeru zasidrano jedrsko podmornico.
Zakaj bi bili zanimivi za njih? Ker bi jih zanimal kako bi podmornico pod vodo prišla v piransk zaliv.
strganagumidžonkapres
boditevcvetju
#186
Zim Zelen
0
Mar 21, 2018
Hudooo
Kao je mogoče, da nismo v tej Šentflorjanski dolini zanje zanimivi, da nas vsaj tu pa tam od blizu pogledajo.
Piran Bled Iški vintgar so nepozabni kraji za večkratni obisk.
#185
haapy yack
0
Mar 21, 2018
hoj
Incident letalonosilke USS Nimitz.
Radarski vsiljenci. V Skrivnjem programu Pentagona za raziskovanje NLP je prinesla objavo še nekaj eksplozivnih zgodb. En primer letalonosilke USS Nimitz od 14. novembra 2004. O incidentu so javno nastopili piloti
David Fravor in Jim Slaight. Frafor je bil takrat komandant elitne letalske enote VFA-41, ki se imenuje 'Črni asi'. Igral so se vojaške vežbe nedaleč od San Diega v Tihem oceanu. Fravor in Slaight so odfrčal z letalonosilke v Super Hornetih, to so letala F/A - 18F. vsak od njih je imel svojga kopilota. Ta letala so dvoseda. Na tem delu oceana so se že več tednov nahajale mornariške bojne skupine, ki je poleg letalonosilke USS
Nimitz vključevala tudi raketno križarko USS Princeton z sofisticiranimi radarskimi sitemi.
Radarski operaterji na USS Princetonu so že dva tedna govorili o izjemnih dogodkih. Detektiral so bizarne leteč predmete, ki so se iz višine 20 kilometrov spuščal do same površine oceana, in takoj nato odletele nazaj proti atmosferi. Vsi ti ekstremni manevri so se odvijali samo v nekaj sekundah na področju okoli 130 kilometrov jugozahodno stran od Tijuanae. Radrski sistemi so jih lahko spremljali samo do 20 kilometrov v višino, in so NLP-ji verjetno letal še do večje višine.
Pilot so probal tem NLP-jem nekak prestreči pot, vendar je NLP bil hitrejši in spretnejši. Odfrčal je tik za repom Super Horneta, z večkratnim pospeškom in se izgubil zaprepadenim pilotom.
Pilot David Fravor je zadevo komentiral: ,,Nimam pojma kaj je bilo to. Objekt ni imel izpuhov ne kril, rotorjev in je bil mnogo hitrejši od naših F -18 - tic. Vsekako pa bi želel leteti v njih.
https://www.youtube.com/watch?v=wi_B8Jymoew
boditevcvetju

BREAKING Pentagon TIC-TAC UFO Is Actually An Airplane | UFO REPORT - YouTube

'US Government has 'crystal clear pics of UFOs chased by military' claims former insider THE US Government is keeping "c
#184
Greg Zupan
0
Mar 21, 2018
#175


They Might Be Giants

Gas exploration in Saudi Arabia reportedly uncovered human remains of gigantic proportions.

CLAIM

The skeleton of a giant human was uncovered during gas exploration in Saudi Arabia. See Example( s )

EXAMPLES

Collected via e-mail, June 2004

Recent gas exploration activity in the south east region of the Arabian desert uncovered a skeletal remains of a human of phenomenal size. This region of the Arabian desert is called the Empty Quarter, or in Arabic, 'Rab-Ul-Khalee'. The discovery was made by the Aramco Exploration team. As God states in the Quran that He had created people of phenomenal size the like of which He has not created since. These were the people of Aad where Prophet Hud was sent. They were very tall, big, and very powerful, such that they could put their arms around a tree trunk and uproot it. Later these people, who were given all the power, turned against God and the Prophet and transgressed beyond all boundaries set by God. As a result they were destroyed. Ulema's of Saudi Arabia believe these to be the remains of the people of Aad. Saudi Military has secured the whole area and no one is allowed to enter except the ARAMCO personnel. It has been kept in secrecy, but a military helicopter took some pictures from the air and one of the pictures leaked out into the internet in Saudi Arabia. See the attachment and note the size of the two men standing in the picture in comparison to the size of the skeleton!!

RATING

False

ORIGIN

Although the scriptural writings of many religions include tales of races of giant men who lived long ago, this message and its accompanying photograph are not examples of archeological proof of those accounts.

The image displayed above was taken from Worth1000 (now DesignCrowd), a site devoted to hosting contests in which entrants show off their skills at manipulating photographs using digital editing programs. This particular picture was an entry from one of the site’s “Archaeological Anomalies” competitions, in which entrants vied to create the most realistic archaeological hoaxes: “Your job is to show a picture of an archaeological discovery that looks so real, had it not appeared at Worth1000, people might have done a double take.”

The basis for this image was a real photograph of an excavation site near Hyde Park, New York, where scientists were working to uncover the skeleton of a mastodon. Someone then linked the altered version of the image used for the Worth1000 contest entry with a fictitious backstory based on the Islamic account of the Prophet Hud, creating the hoax quoted above — which spread especially far after being published as a seemingly real news article on the web site of The New Nation, described as “Bangladesh’s Independent News Source.”

A May 2007 blog entry entitled “Bhima’s son Gadotkach like skeleton found” (and attributed to a 22 April 2004 Times of India article) repeated the hoax, with the locale switched from Saudi Arabia to northern India and additional skeleton photos included.

In early 2010, the same basic theme was recirculated with more hoax photos of a similar ilk, usually some version of a 1993 photograph of a University of Chicago dig for dinosaur bones in Niger, into which someone has added an image of a large human skull and accompanied by some variation of the following text:


Nephilim Found?

Gen. 6: 4 There were giants in the earth in those days; and also after that, when the sons of God came in unto the daughters of men, and they bare children to them, the same became mighty men which were of old, men of renown. (Greek gods of mythology?

Numbers 13:33 There we saw the GIANTS (the descendants of Anak came from the GIANTS); and we were like grasshoppers in our own sight, and so we were in their sight.”

In any case, we don’t need to know the specific origins of these photos to definitively determine that they’re fakes. The square-cube law makes it a physical impossibility that humanoids of the size represented by these bones could ever have existed.
#183
Greg Zupan
0
Mar 21, 2018
#179

http://drmsh.com/gaia-tv-jaime-maussan-mummy-fraud-exposed/

Gaia TV-Jaime Maussan Mummy Fraud Exposed - Dr. Michael Heiser

The UFO Watchdog has an informative write-up chronicling the demise of yet another Jaime Maussan fraud: Gaia-Maussan Mum
#182
haapy yack
0
Mar 20, 2018
hoj
Evo. Opaženi so neznani leteči predmeti, ki drsajo po gladini morja.
https://youtu.be/JUn5Y4J4_Ck
buhveizkatergaplanetasopres
boditevcvetju

L'Arte della Guerra - L’Italia nella morsa Usa/Nato (EN/PT/FR) - YouTube

Sono in corso simultaneamente, nella prima metà di marzo, due grandi esercitazioni di guerra – l’una nel Mediterraneo di
#181
haapy yack
0
Mar 20, 2018
na139#
sam seb repliciram
hoj
Jaime Maussan in njegova ekipa "strokovnjakov" sta posredovala L.A. Marzulli, kar se je izkazalo za potapljaško (taksonizirano) bitje, zato bomo morali po daljših raziskavah počakati in videti, kaj izhaja iz tega. Zaenkrat se zdi, da gre za omet in dejansko telo izgleda drugače kot roke, noge in glava. Glava je še posebej slaba
oblikovana kakovost: kot glavno telo je bilo izdelano iz litine prave mumije, nato pa so bile izrezane in pritrjene roke, noge in glava. Tudi glavni rentgen celotnega telesa je ilustracija in je datirana leta 1997.
majhnizelenipres
boditevcvetju
#180
Zim Zelen
0
Mar 19, 2018
https://youtu.be/JgcutGo4PJY

Na rubu znanosti - PENTAGON ISTRAŽUJE NLO-e, 12.03.2018. - YouTube

Objavljeno: 12.03.2018. Tema: Pentagon istražuje NLO-e Gost: Giuliano Marinković Krajem 2017. novinari New York Timesa o
#179
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2016-11-18 18:22:01 (Nov 18, 2016)
Starejša objava Novejša objava

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'url'

Filename: views/view_wallpage_post.php

Line Number: 725

h" t="UFO WITNESSES INTERVIEWED ON SLOVENIAN TV - YouTube" >
UFO WITNESSES INTERVIEWED ON SLOVENIAN TV - YouTube

TURN ON CAPTION FOR ENGLISH TRANSLATION! Click the "up arrow" button on the bottom right of the video player. ---------------------------------------- Credib...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'url'

Filename: views/view_wallpage_post.php

Line Number: 725

h" t="Starodavni zemljani, Matjaž Obranovič - YouTube" >
Starodavni zemljani, Matjaž Obranovič - YouTube

16. 12. 2015 Tudi v drugi sezoni resničnostno pogovorne oddaje “Klepet ob kavi” gledalce in gledalke razvajamo s sproščenim, zanimivim in poučnim dogajanjem ...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'url'

Filename: views/view_wallpage_post.php

Line Number: 725

h" t="UFO Slovenija - YouTube" >
UFO Slovenija - YouTube

NLP na posnetku prileti k jadralcu tako hitro, da povzroči močan vzratni veter, nakar padalca obrne za 180 stopinj. Na srečo je preživel padalec in tudi neze...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'url'

Filename: views/view_wallpage_post.php

Line Number: 725

h" t="Alien Life Found on Mars January 2017 | UFO Alien Sightings - YouTube" >
Alien Life Found on Mars January 2017 | UFO Alien Sightings - YouTube

Don't forget to subscribe and share . https://www.youtube.com/channel/UCyzMfHww70rsY9bYcB4O8Bw?sub_confirmation=1 Alien Life Found on Mars UFO Alien Sighting...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'url'

Filename: views/view_wallpage_post.php

Line Number: 725

h" t="Реальное НЛО сняли на камеру 2014 UFO 2014г - YouTube" >
Реальное НЛО сняли на камеру 2014 UFO 2014г - YouTube

BAZIK-TV - это смотреть онлайн тв в прямом эфире, бесплатно и в хорошем качестве. http://bazik-tv.ru/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'url'

Filename: views/view_wallpage_post.php

Line Number: 725

h" t="Top 10 UFO Sightings 2017 - YouTube" >
Top 10 UFO Sightings 2017 - YouTube

This is the video the government does not want you to see. Please subscribe to MadViperz: https://www.youtube.com/channel/UCRIXrnCnoaVt-2XexWH5UtA If you own...

ZADNJE OBJAVE
http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/434849/mafija-spet-nad-nepremicnine
ŠIŠKO
Dokazovanja in zmote :-(
Manga
Luka Luka
Asimina
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj