Franc Breznik [pwp]

PublishWall [pwp-edia] je stran namenjena zbiranju vsebin o javni osebnosti po spletu. S klikom na gumb spremljaj (registracija je obvezna), lahko vsebine lahko prispevate tudi Vi. Dovoljene so kratke objave do 1000 znakov in blog objave.

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: Franc Breznik

Tip zidu: Publish Wall zid

Kreiran: 28.07.2014 21:12 (Jul 28, 2014)

Skrbniki in člani:

Franc Breznik je diplomiral iz elektronike in ekonomije, ki končuje podiplomski Magistrski študij na Evropski pravni fakulteti, je bil nazadnje zaposlen pri Steklarni Rogaška. Osnovno šolo je obiskoval v Lenartu v Slovenskih Goricah. Kot vojak je doživel Pekrski upor proti JLA, kasneje pa je aktivno sodeloval  v vojni za Slovenijo, bil je tudi pripadnik prve častne čete SV. Širši slovenski javnosti je postal znan predvsem po svojem samostojnem raziskovanju letalske nesreče na Korziki 1981, med katerim je na Korziki odkril večje število posmrtnih ostankov in osebnih predmetov ponesrečenih potnikov in članov posadke. Skupaj z novinarko Jano Kobal in gorskim vodnikom Juretom Novakom je leta 2008 sprožil vseslovensko operacijo na Korziki, katero je podprla takratna Janševa vlada. Uživa v naravi in športu, veliko bere in piše. Po svojemu očetu pa je podedoval tudi smisel za ubrano petje in igranje kitare.

Oglasi

potrebujete novo odejo za vašo posteljo? na minu: https://minu.si/collections/odeje so vam na voljo različne prešite odeje, rjuhe in moderne posteljnine. preverite njihovo ponudbo še danes.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

2390.) spolost skozi stoletje

Kategorija: Zdravje

Cena: 9.99 €

2701.) veiki ljudje abli svet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10 €

varnost pri delu na delovnem mestu in z njim povezane storitve. obiščite našo spletno stran in preverite kaj vse potrebujete za varno delo, ki ga opravljate.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

konopljina semena lahko uporabljamo kot samostojno živilo, saj vsebuje veliko beljakovin. lahko pa jih uporabimo kot dodatek pri solatah, juhah ali pa pri peki kruha. več info: https://be-hempy.si/izdelek/oluscena-konopljina-semena/

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 9 €

7747.) zlati faraon

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10 €

6321.) vdovec

Kategorija: Leposlovje

Cena: 25.99 €

4429.) orlovo darilo

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 25.99 €

3596.) drugo mesto

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj