Članek
Selitev iz SLO in zadnja objava na PW
Objavljeno Sep 23, 2014

Pozdravljeni, končno se vam javljam. Minilo je kar nekaj časa in zgodilo kar nekaj stvari. Ampak tisto kar je zaznamovalo in spremenilo moje življenje je to, da sem se odselila iz Slovenije in zdaj živim na Kanarskih otokih. Vse se je zgodilo tako hitro, v nekaj mesecih. Prvič sem sama potovala z letalom, prvič zaživela z fantom in se tudi osamosvojila, brez staršev nekaj ulic naprej. Zadela me je nova kultura, nova hrana in novo življenje, brez da bi o tem kadarkoli pomislila. A veste sem ena tistih oseb, ki ni nikoli govorila: »V Sloveniji ne gre več živet, najboljše bi bilo pobrat kovčke in it.« Jaz sem vedno bila tista, ki sem govorila, da mislim da bom ostala v Sloveniji, ker verjamem da se da karkoli in kjerkoli, če si resnično želiš in če ne dvomiš. Pa vendar, iz zarečenega kruha se največ poje. In zdaj jem eno tako veliko dobro jed s toliko različnimi okusi in niti malo ne obžalujem. Mislim, da tudi če bi kadarkoli ugotovila, da sem se uštela, še vedno bi bila to ena izmed najboljših odločitev.  

 

Lahko bi še pisala in pisala, pa vendar sem o svojih občutkih, svoji selitvi že delila na mojem blogu in se resnično ne bi rada ponavljala. Tako da, če vas zanima, kako je ko se dvajsetletnica preseli iz SLO, ste res lepo vabljeni sem: http://evelinamalina.blogspot.com.es/ .

Poleg tega pa imam še eno novičko. Žal več ne bom pisala na PW, to je moja zadnja objava. Nočem dvojnih zapisov na dveh različnih portalih, torej na mojem blogu in tukaj. Ker imam že svoj blog 2 leti, bom nadaljevala z pisanjem tam. Resnično bi bilo lepo, da bi me tisti, ki ste me redno spremljali tukaj, redno spremljali tudi tam.

 Če imate FB, me najdete tudi tukile: https://www.facebook.com/evelinamalinaa

Če pa imate samo PW, pa me lahko spremljate tako, da čisto zgoraj kliknite Agregat medijev in kopirate moj link od bloga. Tako se vam bo vedno ko bo nova objava pokazalo pod novicami.

Upam, da se kaj beremo in si pišemo. Hvala za čudovito leto tukaj na PW. Bilo je lepo brati vaše komentarje/mnenja. Se kaj novega naučiti in »spoznati« nekaj zanimivih ljudi.

 

Z ljubeznijo, Evelina.