Laskavi modni naziv modne ikone si je Sarah prislužila s svojim fantastičnim stilom, ki je številne ženske naučil, da je pri stiliranju svojih oblek vedno potrebnega malce poguma in velika žlica samozavesti.

Pred časom smo izvedeli, da je Sarah skoraj zavrnila vlogo v seriji Sex v mestu (po kateri jo najbolje poznamo), saj se ji ni zdela dovolj dobra in ni verjela v uspeh serije, kar se je izkazalo za veliko napako. Čeprav je bila Sarah že zelo uveljavljena v svetu šovbiznisa, jo je ravno ta vloga zacementirala med ene najbolj prepoznavnih žensk na prehodu tisočletja. V kratkem pa jo bomo lahko zopet videli na malih zaslonih.

Danes jo poznamo kot igralko, oblikovalko in modno poznavalko, ki navdihuje s svojim stilom in okusom za posebne kose oblačil in modnih dodatkov.

Čeprav v prostem času obožuje sproščen slog in jo večinoma vidimo v kavbojkah in širokih puloverjih in oblekah, ji moramo priznati, da ob priložnostih, ko si vzame čas za svojo opravo vedno izbere in pokombinira zanimive kose.

Beri dalje...

Stilska kartoteka: Sarah Jessica Parker - Stilska kartoteka: Elle.si

Laskavi modni naziv modne ikone si je Sarah prislužila s svojim fantastičnim stilom, ki je številne ženske naučil, da je pri stiliranju svojih oblek vedno...