Prav verjetno je že vsakdo izmed vas okusil italijansko zloženko iz jajčevcev, paradižnikov in sira. Jed, ki jo zagotovo zna pripraviti vsaka nona, na krožnikih kraljuje predvsem v poletnem času, ko so vrtovi polni jajčevcev in paradižnika. Sestavine: 2 večja jajčevca olivno olje 5 – 6 paradižnikov ali konzerva pelatov (250 g) 20 malih mocarel pest […]

The post IZ KUHINJE ŽE DIŠI: Jajčevci “alla parmigiana” appeared first on Ekoper.

IZ KUHINJE ŽE DIŠI: Jajčevci "alla parmigiana" · Ekoper

Prav verjetno je že vsakdo izmed vas okusil italijansko zloženko iz jajčevcev, paradižnikov in sira. Jed, ki jo zagotovo zna pripraviti vsaka nona, na krožnikih kraljuje predvsem v poletnem času, ko so vrtovi polni jajčevcev in paradižnika. Sestavine: 2 večja jajčevca olivno olje 5 – 6 paradižnikov ali konzerva