00:26
Branko Gaber je objavil/a novo fotografijo
00:11
Branko Gaber je objavil/a novo fotografijo
23:48
23:40
Taja in ... je komentiral/a na Vztrajnost spomina
23:19
23:19
Slovenska filharmonija / en je objavil/a novo fotografijo
23:17
23:16
Oseba Božo žabjek je delil/a objavo objavo: Branko Rothschild
21:52
Božo žabjek je objavil/a objavo Branko Rothschild
21:52
abram1b2 Cej je komentiral/a na RAJ JE
21:42
21:36
abram1b2 Cej je komentiral/a na Vztrajnost spomina
21:28
e Koper.si

Najbolj obiskano

Zadnji komentarji

Tadej

2017-03-05 08:28:18


Bravo Ilka
Dajana Babič

2014-05-31 09:20:15


Na mojem FB zidu komentarji pod tem: A. Veble: Naj dodam na malo bolj uglajen način izražanja. Večina slovenskega naroda nima pedigreja. Drugo kar je slovenskemu narodu preprečilo široko razmišljanje je pač "zid". En teh zidov so Alpe, drugi pa zid bratstva in enotnosti, .zid, ki ga ponovno gradijo in Alpe ostajajo. Vsak Slovenec zunaj tega "zidu" funkcionira in živi krasno, uspešno in kar je najbolj zanimivo, je zelo cenjen za svoje delo. D. Babič Aleksandra... mislim, da je celotni slovenski narod v svoji coni udobja in sploh ne razmišlja, da se da ta zid porušit in da je lahko veliko veliko veliko bolje, če ni zidu. Sploh ne vzamejo tega kot opcije! Slovenci hočejo imeti zid! A si predstavljaš, da bi Slovenci kar naenkrat dobili nekega pametnega in pogumnega predsednika vlade in da bi vsak dobijali na mesec 7000 evrov (toliko kot ima Stanovnik penzije)... ja, kaj bi pa potem počeli? Kdo bi pa šinfal, tarnal, se pritoževal in jamral? Naty Zomby Ne bi rekla da si gradimo zidove itd...prej smo narod ki je ves čas živel pod tujo vladarino,in ne znamo se brzdati sedaj ko bi mogli sami sebi vladati in gledati na sebe,nekako iščemo svoje mesto pod svobodnim soncem,kjer nismo več hlapci,samo se pa obnašamo še vedno tipično hlapčevsko....iščemo si novega gospodarja ki nas bo vodil skozi čeri...namesto da bi sami spoznali da moramo poiskati med nami najboljše med najboljšimi,si iščemo narcisoidne voditelje,ki tipično narcisoidno vodijo našo državo,potem mesta,konec koncev tudi tovarne itd....kakor se pa nekdo pojavi ki nima tega narcizma v sebi,pa se dokaj hitro najde nekateri narcisoidni polek ki ga omrežijo in postopoma oni prevzamejo vajeti v svoje roke,,,,,

Prijatelji

Moj VrtDruštvo STO/STT Associazione TLTBranko Gaber
PRENOS V ŽIVO: Slovesnost ob zaprtju obalne ceste
 

Po večletnem prizadevanju obalnih občin so danes ob 11. uri za promet zaprli obalno cesto med Izolo in Koprom. Ob tej priložnosti sta koprska in izolska občina pripravili slovesnost.  

The post PRENOS V ŽIVO: Slovesnost ob zaprtju obalne ceste appeared first on Ekoper.

PRENOS V ŽIVO: Slovesnost ob zaprtju obalne ceste · Ekoper

Po večletnem prizadevanju obalnih občin so danes ob 11. uri za promet zaprli obalno cesto med Izolo in Koprom. Ob tej priložnosti sta koprska in izolska občina pripravili slovesnost.  

e Koper.si
e Koper.si
Objavil/a 2017-03-20 16:01:23 (Mar 20, 2017)

ZADNJE OBJAVE

close_btn