O Centru mladih Koper, ki je minulo sredo odprl svoja vrata na Gregorčičevi ulici 4 v Kopru, so govorili tudi v včerajšnji oddaji Televizije Slovenija Dobro jutro. Novinarka Karin Sabadin je v studiu gostila vodjo CMK Mojco Vojska in Boruta Jermana iz društva PINA.

Kot je v včerajšnji jutranji oddaji povedala vodja CMK Mojca Vojska, so s prvimi odzivi mladih zelo zadovoljni. Koncerta, ki so ju v prenovljenih prostorih organizirali minuli konec tedna, so bili odlično obiskani, prav tako bodo poskrbeli, da tudi v prihodnjih dneh mladim ne bo dolgčas. Prav tako je odveč skrb, da bi v Centru mladih Koper zanemarjali alternativno kulturo, je gledalce pomirila Vojska in vnovič povedala, da je njihova želja, da bi mladi pomagali soustvarjati njihov program. Borut Jerman iz društva PINA je dejal, da se bo tudi njihovo društvo vključilo v delovanje Centra mladih z organizacijo različnih delavnic in konferenc.

Več v spodnjem videu, od 36:50 minute dalje.

Več v video prispevku...

Center mladih Koper v Dobrem jutru | eKoper

Kot je v včerajšnji jutranji oddaji povedala vodja CMK Mojca Vojska, so s prvimi odzivi mladih zelo zadovoljni. Koncerta, ki so ju v prenovljenih prostorih organizirali minuli konec tedna, so bili ...