Članek
Plastika Skaza izdeluje zdravo plastiko
Objavljeno Feb 25, 2015

Plastika Skaza je podjetje znano po izdelkih iz umetne mase. Ob dveh lastnih blagovnih znamkah, Organko in Ciusine, izdelujejo še izdelke za znane multinacionalke, kot so Ikea, Gorenje in Landis&Gyr. Veliki razvojni vložki so pred kratkim obrodili sadove, saj so trgu predstavili plastične izdelke brez škodljivih primesi, del linije pa je celo iz recikliranega materiala.

Izdelki iz plastike so danes Trend, trdijo v podjetju Plastika Skaza, zato so v svojo linijo kuhinjskih izdelkov Cuisine vključili ravno to kar si želi trg. Trend, dizajn in tudi t.i. zdravo plastiko, saj nima primesi, kar pomeni, da je plastika brez melamina, del linije pa je celo iz recikliranega materiala. 

Pod naslovom Plastika prihodnosti so svoje izdelke nedavno predstavili tudi na enem največjih trendseterskih francoskih sejmov Maison&Objet v Parizu in poželi veliko zanimanja. Številni obiskovalci so izrazili navdušenje nad barvitostjo, estetiko in dovršenostjo izdelkov. 

Na razstavnem prostoru jih je obiskala tudi slovenska veleposlanica v Franciji gospa Veronika Stabej, ki jim je ponudila pomoč pri širitvi na francoski trg.