Članek
Peka mafinov z otroci
Objavljeno Jul 27, 2014

Pred kratkim sem imela pri sebi dva navihanca s katerima sem mogla preživeti nekaj časa. Ker se je starejša sestra zapomnila, da rada pečem in kuham, je bilo to zanju zanimivo doživetje. V tem času, kolikor smo bili skupaj, smo spekli mafine, ko pa so se le ti hladili, smo spoznali še nekaj začimb. Kako zanimivo je bilo gledat otroke, ki so v usta dajali vse, kar si jim dal, vendar večino takoj plunili ven, ker jim okus ni bil všeč. Zanimivo, vendar obema je bil všeč drobnjak (špageti, kot ga je poimenoval mlajši bratec), starejši sestrici pa je bila všeč tudi bazilika, ter stevia. Deklica je tudi ugotovila, da limonina trava in citronka imata vonj po limoni, kar za limonin timijan ji ni uspelo ugotoviti. Vse začimbe, katere sta poizkušala in dajala v usta so užitne in ni bilo možnosti za zastrupitev, pa tudi bil je samo en listek ali pa še to ne.

No, preden smo spoznavali začimbe in zelišča pa smo pekli mafine. Naredili smo čokoladne, kakršne sta si izbrala. Delala sta oba in bila zelo pridna. Oba sta mešala in si medsebojno pomagala, tehtala, ter zelo uživala. Sledi nekaj fotografij.

No, da pa si naredim še malo reklame. 

Bi potrebovali varstvo in bi želeli, da se vaši otroci še kaj novega naučijo. To je idealna priložnost za vas. Pokličete me, pridem na dom in skupaj z vašimi otroci ustvarjam pri vas doma. 

Na voljo vam bom od septembra dalje. Več informacij boste kmalu dobili tukaj ali na FB strani Kuhanje za vse starosti.

Klavdija Hiti