Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: Denis Marković

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 09.07.2013 10:58 (Jul 09, 2013)

Ni dodatnega opisa

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

lepo staro obmorsko graduiću bakar, popolnoma na novo rekonstruirana stara vila sedmih stanovanj, z vrtom in vrtno strahu in kamin, s parkiriščem, vrhunsko oblikovani, zgrajeni in opremljeni, drugi so naprodaj dva apartmaja:   dvo-sobno stanovanje s pogledom na morje, ki meri 66,70 m2. v medetaži je ul hodnik, kopalnica, jedilnica z ločeno kuhinjo in dnevno sobo, v nadstropju dve spalnici in kopalnica. oprema in trim vrh.

Kategorija: Hrvaška

Cena: 80000 €

lepo staro obmorsko mestece bakar, čisto nov - rekonstruiran vila sedmih stanovanj, z vrtom in vrtno strahu in kamin, s parkiriščem za prodajo: -sobno stanovanje v kleti velikosti 108,00 m2 z naslednjimi objekti, ki so bile opravljene v več fazah: ul hodnik, kopalnica, dnevna soba, jedilnica z ločeno kuhinjo in shrambo, spalnico s kopalnico in savno. posebej zasnovana in izdelana notranjost stanovanja, z močnim avtohtonosti, iste znamke starega obmorskega vile, s kamnitimi oboki, kamin in leseni grednjacima. energetska učinkovitost celoten objekt je narejena, in apartma ima samostojen in talno ogrevanje. cena 110.000,00 € z možnostjo nakupa celoten vrt.

Kategorija: Hrvaška

Cena: 110000 €

lepo staro obmorsko graduiću bakar v hrvaškoj, popolnoma na novo rekonstruirana stara vila sedmih stanovanj, z vrtom in vrtno strahu in kamin, s parkiriščem, vrhunsko oblikovani, zgrajeni in opremljeni, drugi so naprodaj dva apartmaja:   dvo-sobno stanovanje s pogledom na morje, ki meri 66,70 m2. v medetaži je ul hodnik, kopalnica, jedilnica z ločeno kuhinjo in dnevno sobo, v nadstropju dve spalnici in kopalnica. oprema in trim vrh.

Kategorija: Nepremičnine

Cena: 80000 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj