Članek
žižek je od dalaj lame brat
Objavljeno Jun 01, 2016

okej, ko so (kao) liberalci pa levičarji obrnili hrbet Žižku, ko se je izrazil glede migrantov, pa ga napadli, da je deep down nacist, pa blefer, pa fejk (ne bom rekel da ni), so še meli s čim operirat, kaj pa sedaj, ko je podobno izjavil sam "bog" presvetli lama dalai?! me prav zanima kakšen vakuum se bo ustvaril, oz kdo ga bo šel napadat, pa racionalizirat njegove izjave. 

dragi moji, ne gre se za nacionalizem, pa nestrpnost, gre se za realnost, za objektivnost, za preprosto kmečko pamet če hočete. ki je ni, izginja neznano kam. verjetno je racionalno razmišljanje obratno sorazmerno s količino informacij, ki jih je sposobno povprečno človeško bitje sprejet. povprečnih je pa tudi vedno več, nevarno blizu 100 %. hoteli smo povprečje, pa enakost, zdej pa mamo, idioti.

vsi tisti, ki zagovarjate odprte meje, pa ukinitev nadzora, pa welcome svi, brez filtra, odprite svoje dragocene duri, pa ponudite vse na razpolago vsem. pa da vidimo potem koliko časa boste mir pa ljubezen, pa sprejemanje, pa svi smo kul, pa sončka in rožice. lepo furajte šiht, vrata pa nastežaj. ko zmanjka itak prodat avto, pa kredit vzet, pa še kr furat open door. pa naslov dejte na internete, več nas bo, bolj bo žur.

tiste, ki vas moti to, da je cajting ruski, komot kliknite kakega nemškega, al pa angleškega, al pa katergakoli...