Članek
pijana festivalska povorka bermudskega trikotnika
Objavljeno Nov 27, 2015

kratkovidni in butasti "zahodnjaki" se večinoma delimo na liberalne in konzervativne, kar sta v bistvu samo dve različni ideologiji, ki z realnostjo nimata kaj dosti skupnih točk. svetu manjka realistov, za katere v tem z demokracijo nasičenem čebelnjaku ni prostora.

svet ni črn, ne bel, 
življenje je mavrica, 
površnost le razvada.

seveda je težko biti realist, ni slepila, ni bega v teorije, ni skrivališča, zavetja. ptičke se tega izogibajo, zaradi strahu ali pa pomanjkanja potenciala. povprečje pač. hoteli ste povprečje, imate povprečje. ni pa vizije, ni jajc, ni konkretnosti. to je kot tista ladja, ki že 40 let blodi brez posadke po bermudskem trikotniku, sicer ne potone ampak cilja pa tudi nima, posadka je pa že dolgo mrtva. no ja, mogoče pa srkajo šampanjec tam dol na atlantidi,...

realisti težko obstojijo, saj jih zdaj napadajo levi, drugič desni, kot je v navadi, pa nikogar kaj dosti ne zanimajo rezultati, razen takrat, ko se pač reže torta, pa pečenka, pa tofu, vse ekološko seveda, ker je pač trend. svet potrebuje realiste, dajmo jim prostor, če jih seveda najdemo, pa storimo nemogoče in jih prepričamo da se sploh vključijo v to celo pijano festivalsko povorko.