Naredite svoj domač sirup iz česna, da vam pomaga pri zdravju. To je neverjetno zdravo, naravno in je zelo koristen. Recept je zelo preprost in ga je enostavno narediti iz lahko dostopnih surovin. Potrebujete jabolčni kis, česen in med. Vse te surovine imajo same po sebi neverjeten učinek.
 
Zakaj bi morali piti česnov sirup?
 
Ta sirup izboljša imunski sistem, niža krvni tlak in slab holesterol. Zaščita pred prehladi in okužbami.
 
Recept:
8 strokov česna, drobno zmeljite
200 ml jabolčnega kisa
200 ml medu
 
Skrbno sledite navodilom.Torej, najprej mešanica česna iz mešalnika. Nato dodamo med in jabolčni kis in mešamo. Hranite ga v hladilniku 5 dni. Občasno v teh dneh še premešajte. Po 5 dneh je zmes pripravljena za uporabo.
 
Kako se uporablja?
 
2 čajni žlički česnovega sirupa dajte v kozarec vode in popijte. Vsako jutro na prazen želodec - takoj, ko se zbudite. Sirup in vodo premešajte. Sirup je zelo močno sredstvo proti morebitnim boleznimi.
 
Prehrambene sestavine
 
Česen - to je ena izmed najbolj zdravih sestavin na svetu. Ima zelo dobro antibakterijsko zaščito. Preprečuje prehlade in virusne bolezni. Vsak dan je treba zaužiti česen za učinkovitejši boj proti boleznim.
 
Med - poleg tega da ima odlične antibakterijske učinke, je super zdrava sestavina in ljudje ga uporabljajo za zaščito pred kroničnim kašeljem.
 
Jabolčni kis - je poln fitohranil, ki so zelo uspešna in produktivna citronska kislina vsebuje veliko kisline, ki pomaga tudi ledvicam.
 

Česnov sirup je 10x bolj močan kot penicilin in tukaj je recept! Preberite! - Pokukaj.si

Česen je v bistvu izjemen! Delite naprej in pomagajte drugim ljudem! Naredite svoj novi domač sirup iz česna,