Gorazd Korošec: Na 8Chanu ( Q - jeve novice) so se doslej pojavljale razprave - in dokazi - o nečednostih in zločinih globalistov: vojnah, volilnih prevarah, CIA operacijah, pedofiliji, trgovini z ljudmi in otroci, "aferi Epstein" itd.
Kot je bilo napovedano že pred letom, je teh "deset dni teme" zadnji, obupani poskus liberalcev in globalistov, da bi odklopili in odstranili nekatere ključne internetne servise, in s tem preprečili razkritje njihovih zločinov. Poskus, ki bo seveda neuspešen. In mu bo sledilo dokončno razkritje zločinov globalistov.

Forum 8Chan se je doslej predstavljal kot zasebna firma (z nekaj vojaške asistence), lastnik diskusijske skupine CodeMonkey pa je bil nekakšen PR-ovec zanj.
Zdaj so jih Demokrati, ki imajo v žepu vse velike internetne firme, odklopili z interneta. In zdaj bo tudi 8Chan odvrgel krinko zasebnega podjetja in postal v celoti in čista vojaška operacija. Brez povezave s kakršno koli civilno infrastrukturo in povsem neodvisen od nje. Za to potrebujejo 10 dni - a ta preobrazba je bila že davno predvidena in skrbno načrtovana.

In internetnih operacij ameriške vojske ne odklopiš kar tako z interneta - v resnici ni načina, da jih odklopiš ali onesposobiš. Tako se pač načrtujejo vojaške operacije. In ne pozabite: sam internet je nastal kot rezultat vojaškega raziskovalnega projekta, sprva je bil v izključno vojaški rabi in se je imenoval DARPANET.

Prihaja torej "Vihar", "The Storm", "Vihar za liberalce in globaliste" - ki bo pometel z njimi in jih odpihnil!

Dark To Light, Prepared, Strong, Ready, [DS] Fell Right Into The Trap - Episode 1938b - YouTube

Get The World Famous Patriot Brother X Flashlight! Click Here! http://www.patriotbrotherx.com Use Promo Code “X15” for 15% OFF Check Out The X22 Report Spotl...