Glavni cilj sistema, ki vlada Zemlji, je nadaljnje delovanje. Sredstva, ki jih uporablja za dosego tega cilja so denar, strah in upravljanje z informacijami. Vsaka informacija, ki bi mu onemogočila delovanje ga ogroža, zato takšnih informacij ne dopušča, sploh, če so resnica. Sistem je umetni mehanizem, s katerim upravlja elita. To so skupine družin, ki imajo v lasti večino znanja, izumov (oboje nam nedostopno) in 90% vsega denarja na področju Zemlje.
Človek ima ogromno ‘’kanalov’’ v telesu in zunaj telesa. Sistem omejuje prevodnost človeških kanalov z vnašanjem škodljivih informacij v fizično (cepiva, chemtrailsi, ''hrana'', voda, farmacija), mentalno (podzavestno programiranje, poveličevanje ega) in energijsko telo (strah). S tem se zmanjšajo naše sposobnosti, potencial in najbolj pomembno količina energije, ki jo imamo na razpolago. Bolezen se prične kot pomanjkanje energije. Vse to se dogaja na nezavedni ravni, zato je na nas, da razširimo zavest in z znanjem- resnico ozavestimo kar se dogaja okoli nas in v našem telesu. Sistem ne želi naroda mislecev, ampak narod delavcev. Moč leži v povezanosti ljudi!

https://www.facebook.com/kultivacija9ihsemen/?__tn__=%2CdkCH-R-R&eid=ARAC5MgEsww1lJUWDo9waLTUBkpHuYvwKM1OLnELEo51XwT05g6E0Y6hOiB_4g1XaN0yKeYB3ZbYpP8u&hc_ref=ARRAvg17N9J5Mr4BoGWhxG_dh5bDfKlFBL2WapxBgZculL1Lkl8lLOkXmDHVFxABZLs&fref=nf&hc_locat