Blog sem začela sem pisati 1.maja 2006 na Delu-blog... tam sta bila dva neuravnovešenca, ki sta me napadala, pisala idiotske komentarje in govorila stvari, ki sta jih vedela o meni od prej (smo se dopisovali po mejlu). To je bil moj prvi stik s peklom in s tem, kaj so ljudje sposobni pisati, po internetu anonimno. 

Čez tri mesece sem prišla na eDnevnik, ki je bil do enega leta 2011 zelo v redu zatočišče... Potem pa me je v roke vzel "mesar", ki je objavljal moje bloge na svojem in se stalno delal norca iz mene... Ni pomagalo nič, niti prošnje, da ga dajo ven iz bloga, da mu brišejo bloge, kjer me omenja... saj so izbrisali, pa je spet začel itd... Edina pot v takem primeru je, da greš stran od tja, po enem letu ali dveh, ko sem šla stran, pa je eDnevnik izginil iz spleta.

Na Blogosu sem bila od začetka, ko je odprl svoja vrata15.9.2006... takrat sem spoznavala, kaj se dogaja na blogih, kaj lahko napišeš o sebi in da se bodo našli ljudje, ki bodo popolnoma vse, kar napišeš skritizirali... 

Vmes sem imela dva samostojna blogerska projekta Odprto in drugi ojojojoj, pozabila sem ime... :D

Septembra 2013 sem prišla na PublishWall in moram reči, da je tukaj postal moj dom... zakaj? Nikoli mi ni nihče izbrisal bloga, zato, ker sem objavila oz. napisala nekaj, kar se ne sklada s prepričanji nekoga... S komentatorji je bil vedno križ in vedno so se našli ljudje, ki so kritizirali kar ni bilo v skladu z njihovim "programom" in ... Nekdo je slab zato, ker pač jaz ne mislim tako kot on... Ampak na PublishWall-u se da naštimat komentarje tako, da tisti, ki ga ne maraš ali ki bi eventualno žaljivo komentiral. ne more komentirat pri tebi.

Blog na MMC RTV... tja sem prišla julija 2015... dragi ljudje, tisti, ki si želi "dogodivščine" naj odpre blog tam in naj si upa pisati o nečem, kar je proti kliki, ki vedri in oblači in nadzoruje ta portal že toliko let... jaz sem že, ko sem bila na Blogosu slišala govorice o tem, da vlada na blogih MMC RTV "horor" - ampak, šele, ko sem prišla tja in začela pisati, sem dojela, kaj to pomeni.

Takrat se je začela že kriza z begunci in MMC RTV - sama politika tega portala je bila taka, da o tem "sploh ni bilo novic"... če pa je že kdo napisal kakšen komentar pod novicami o bodeči žici itd, so ga gladko izbrisali.

Tako je bil danes (8.11.2018) pod novico o tem, kako se je Trump obnašal do novinarja - komentar o tem, da je naša policija lovila begunce pri Kozini in da so se zaleteli in da so jih potem vozili v bolnico v Izolo. Sem šla čez 5 minut pogledat, kaj natančno je pisalo in tega komentarja NI BILO VEČ!

MMC RTV cenzurira vse objave o beguncih - ta problem v Sloveniji ne obstaja, zato, ker TV in spletni portal MMC RTV ne poroča o tem.

V Sloveniji po mnenju RTV MMC-ja ne obstaja problematika v zvezi z begunci!

Če si drzneš o tem pisati na blogih, se bo našel takoj kakšen špicelj, ki bo rekel, da sem jaz nora, da nisem dovolj inteligentna in da lažem... na MMC RTV je ostalo kakšnih 20 blogerjev, ki se redno pojavljajo in od teh so vsaj štirje ali pet takih, ki redno spremljajo, da se častijo "tekovine"... in redno špecajo adminu bloge, ki jih mora izbrisati, ker niso "na liniji".

Bog var, da objaviš nekaj, kar tem ljudem = čuvarjem ni pogodu, bog var, da objaviš kaj v zvezi z duhovnostjo, bog var, da objaviš nekaj, kar ni "na liniji".

Očitno sem te sreče, da se vedno name prilepi sluzasta oseba, ki na vsako objavo napiše "ti si nora"... "ti si premaknjena"... "ampak ti si res nora, se je za bat, da si boš sama sebi nekaj naredila"... itd.itd...

Pač tam ne moreš narediti tako, da nekdo pri tebi ne more komentirati.

In tako mi je MMC RTV blokiral danes že moj drugi blog... potem je eden od "čuvarjev" napisal izredno bedast post o tem, kako sem jaz neumna itd... in potem sem se že spet, milijontič vprašala, kaj mi je, zakaj to počnem...

Zakaj to počnem? Blog je taka zadeva, ki je odprta za vse in vsak lahko objavlja, kar mu pač pade na misel, razen če ne objavlja nekaj, kar je na splošno na medijih prepovedano - recimo: pornografijo in podobno.

In jaz v vsej svoji dvanajst in pol letni karieri nisem nikoli objavljala stvari, ki bi bile problematične, a sem bila vedno preganjana. Če mi niso brisali blogov, so mi pa pisali idiotske komentarje. 

Kaj to pomeni? Da so ljudje programirani, da ne dovolijo drugim, da razmišljajo po svoje in če napišejo ali objavijo nekaj, kar je drugače od njihovega prepričanja, te takoj označijo za neumnega, za premaknjenega itd.