Živimo v časih, ki jih je napovedal Orwell - laž je postala resnica, vojna je postala mir. V resnici je ves naš obstoj, vsa naša zgodovina, vse okoli nas postavljeno na laž oziroma v pol-resnico. Hodimo v obvezne šole, kjer nam govorijo laž in kjer se moramo učiti stvari, ki jih ne potrebujemo za življenje. Ljudje so masovno zadrogirani z zdravili in s televizijo, iz katere že desetletja bruha strah, strah, strah, negativizem, negativizem, negativizem.

Če kdo karkoli reče, da ni tako, da ne sme biti tako, če je kdo v težki depresiji in apatiji itd...ga enostavno dajo v psihiatrično ustanovo, kjer mu dajejo po 29 zdravil na dan. Za vsako bolezen so iznašli zdravilo, celo za navaden prehlad. Človek pa bi lahko popolnoma ozdravel tako, da mu enostavno poveš, da smo večni, da smrt ne obstaja in da lahko vsako bolezen ozdravimo na nemedicinski način, veliko jih lahko ozdravimo s čaji, mazili na rastlinski bazi in z uživanjem česna, medu in sode bikarbone recimo.

Vsa svetovna populacija ima virus prehitrega staranja in če pogledamo naokoli se ljude izjemno hitro starajo. Prvi ljudje na Zemlji pa so živeli od 800 do 900 let.

Razen tega obstajajo na Zemlji tako imenovani "ljudje brez duše", katerih edini namen je siliti vse ljudje, da živijo tako, kot je zapovedano v matrici, da jemljejo zdravila, ki ne pomagajo in da poslušajo avtoriteto. Teh ljudi je polovica prebivalstva in so izjemno močni zato, ker se jih ljudje enostavno bojijo. Strah pa ima velike oči in je votel!

Če pogledamo "realno" sliko družbe, v kateri živimo, potem nam lahko lasje stopijo pokonci. Povsod vladata korupcija in laž. Vučić je recimo rekel, da je dobil od Putina medaljo - o tem se je enostavno zlagal! V Srbiji so ukradli posvojenega otroka priznani pisateljici in ga dali nekomu, ki je za to dobil denar od države. V Srbiji ne smeš vpisati otroka v vrtec, če ni cepljen, ravno tako ga ne smeš dati v šolo... Cepiva pa, kot vemo povzročajo avtizem in milijon drugih bolezni in so narejena za to, da bi čim več otrok umrlo.

Pri nas nas zaprašujejo s chemtraili - tako kot povsod drugje in še vedno se najdejo ljudje brez duše, ki pravijo, da je to teorija zarote, če rečeš da je to čudno - čeprav se že dijaki v srednji šoli učijo, da gre za zastrupljanje narave.

No, da ne pozabimo o zločinih z vrha... recimo dvojčka v New Yorku je podrla CIA v vnaprej zrežiranem scenariju, za kar seveda obstaja veliko dokazov. Bin Laden je bil samo lutka v nešteštih burkah, ki jih je priredila kabala, da bi ljudem zameglila razum in vid. Obstajata CIA A in CIA B... ena je bila popolnoma podkupljena s strani kabale. Kdo je kdo, nisi mogel vedeti, saj človek normalno pričakuje, da bo država ščitila državljanje in da ko boš poklicval policijo, bo le-ta prišla na pomoč.

Zadnji v vrsti so dogodki, ko je kabala sama sebi "poslala" bombe, ki ne bi mogle detonirati, tudi, če bi jih kdo aktiviral... ki niso imele žiga na znamkah in ki so bile poslani ljudem, ki odgovarjali za to, kar so hudega naredili človeštvu. Kabala je v smrtnem strahu in ve, da je prišla njena zadnja ura.

Takrat, ko v nekaj slepo verjamemo... recimo, da do dvojčka v New Yorku podrli muslimani... ne da bi pomislili, da tukaj nekaj ne štima in to laž zagovarjamo...takrat smo sami sokrivi

Pred dnevi je na beograjskem tramvaju moški nadlegoval dvanajstletno deklico, zadaj je sedelo več žensk, ki niso naredile nič (videno na kameri na tramvaju)...

Človek maltretira pred tvojimi očmi otroka, ti sediš zadaj in ne narediš nič = SI SOKRIV.

Kdaj bodo tisti, ki letijo z avioni nehali zastrupljati s chemtraili? Ko ga bo kdo, ki to ve ovadil, ali pa bo sam človek povedal, kaj počne in da to ni v redu.

Kdaj bodo ljudje dvignili glas proti kriminalu? Ko se bo zgodilo njihovem otroku. Pogovarjala sem se z žensko, ki je ravno cepila svojo osemletno deklico... vprašala sem jo, zakaj je to naredila, ali ne ve, da so cepiva nevarna... je rekla, da jo je strah, kaj bodo naredili v šoli! A zaradi svojega strahu boš naredila svojega otroka za invalida?

In potem pridemo na samo dno in se sprašujemo, če je še pravica na tem svetu... je... Trump je postal predsednik in vsi, ki so delali zlo, bodo zaprti... Angela Merkel je sama odstopila iz položaja in kmalu se bo EU sesula kot hiša iz kart.

Kaj bodo naredili Slovenci? Nič. Slovenci so vedno bili bolj papežki od papeža in bodo čakali, dokler ne bodo prisiljeni narediti tako kot vsi ostali: tisti, ki so delali zlo, bodo šli v zapor oz. na sojenje... 

Ali imamo upanje? Seveda. To so naši otroci. :) Otroci niso na programih, tako kot smo mi. Nekateri otroci se rojevajo brez ušes (ne bodo poslušali v nobenem primeru) ali s hibo, ki jo medicina ne da ozdraveti... recimo brez rok.

Otroci ne pristajajo na hlapčevstvo, otroci ne pristajajo na klečeplazenje, otroci niso hinavci in niso licemerni. Vsak otrok ve, da mu pripada vse, kar si želi že s tem, da obstaja. :) In zato so tako različni od vseh nas, ki smo bili programirani in se moramo zdaj te nesnage očistiti.