Dragi Večni ljudje, 
Za Makro rešitev vseh, Večen in skladen razvoj vseh, da imajo vsi ljudje obilje financ, pa tako vsak, ki upravlja s to Tehnologijo! 
Hvala Valentini Batiševi za to izjemno Tehnologijo! 

JAZ SEM MILIJARDA - JAZ SEM RESNIČNA ZAVEST IN V TEJ TOČKI ZDRUŽENA S STVARNIKOM TA TRENUTEK IN VSE DO VEČNOSTI
RAZLAGA:
resnična zavest ima vse, ima vse finance tega sveta, ima vse rezerve, vso vodo, vse zvezde, večno življenje in mladost – Bog vam v trenutku življenja ustvarja vašo resnično zavest, ta se rodi z vami in nikamor se ne izgubi! Če o milijardi razmišljate preko KZ (kolektivna zavest), to vidite kot neko iluzijo, vi to milijardo vidite kot odsev v ogledalu, imate občutek da je to milijardo nekdo že vzel – ogledalo vam kaže sliko in na ta način ne morete dobiti ničesar..
Ko pa s svojo resnično zavestjo začnete vizualizirati milijardo, vi greste ven iz ogledala in kot da do sedaj niste imeli nobene informacije o eni milijardi, vi kot da plavate v tej Svetlobi in postajate ta milijarda. Vaša zavest realizira vaše telo v odnosu na tisto nalogo, ki jo je sprejela. Dokler vi sami ne postanete ta milijarda, ne boste dobili ta dogodek. Najprej morate postati ta milijarda, da postanete resnična zavest, kjer je ena milijarda realnost. Milijarde, ki so vam dane pri rojstvu niso nikamor odšle. Bog je vsakemu človeku dal vse možnosti, ki obstajajo v njegovi zavesti…
TEHNOLOGIJA:
V trenutku svojega rojstva sem….. vstopam v svojo zavest, tam vidim milijardo, to sem jaz. In ko pogledam 1 milijardo evrov s svojo resnično zavestjo imam občutek, da sem se zlila z globino trenutka ko je Bog to ustvaril zame, milijarda je čista Svetloba z mogočnim sijajem in jaz sem tu in vstopim v to Svetlobo in kot da plavam v tej Svetlobi, navzgor proti zvezdam v neskončnost, vedno globlje se potapljam v to Svetlobo, še bolj globoko moje telo je tu, jaz pa s svojo zavestjo sledim tej mogočni Svetlobi, še bolj se stapljam z njo, vedno bolj in bolj, vse okrog mene je sama Svetloba, letim vedno bolj v neskončnost, vedno bolj in bolj moja zavest išče točko iz katere izhaja vse, točko milijarde in bližam se mogočno sijoči Svetlobi, čista bela Svetloba in vstopam vanjo, našla sem to točko in jaz postajam ta Svetloba milijarde evrov, vse finance tega sveta so moje in vse to občutim v svojem fizičnem telesu… čutim toploto, ki se preliva po mojem telesu in vstopa v vse celice telesa, v DNK…. Informacija v telesu se menja, zdaj v tem trenutku, jaz čutim da se združujem s to Svetlobo, mogočna Svetloba me zaobjame z neopisljivo radostjo in občutim mir, spokoj v objemu te Svetlobe, kot bi se vrnila domov, v varen objem Ljubezni Stvarnika – Jaz sem ta Svetloba, jaz sem milijarda in tu vidim 10 milijard in vidim še več, vidim 100 milijard in vse to sem JAZ, jaz sem ta pričakovan dogodek in ta dogodek se materializira tukaj in zdaj….. Jaz vem, da je notranja realnost, ki jo doživljam v tem trenutku enaka zunanji realnosti…..jaz sem združena z milijardo in jaz čutim radost, čutim svobodo…. Jaz čutim kako odpadajo iz telesa vse omejitve, strahovi in napačna prepričanja o financah…. Moje zavedanje je sedaj drugačno – jaz vem in čutim da sem milijarda, jaz sem Svetloba te milijarde------
Ker sem vztrajna, moja misel dobiva obliko ene milijarde in potem to ni več misel ampak mišljenje v koncentraciji. In v tem trenutku Bog vidi mojo nalogo in daje komando Duši da prenese Znanja v Duh – Duh pa v kontaktu z zavestjo prenese Znanja v zavest, zavest pa mi daje ta Znanja na opažanje. Vse to se dogaja izven časa. In samo takrat ko se tega zavedam zares živim! 
Torej, jaz sem postala milijarda, ta mogočna svetloba z mogočnim sijajem in jaz se vedno bolj zavedam in občutim svobodo, lahkost, zaupanje…. Jaz sem kreator svojega življenja in v tem trenutku kreiram milijardo, ki sem jaz od samega rojstva dalje….. vedno sem bila in vedno bom…
Iz mojega telesa so odpadli vsi strahovi, vse omejitve, vse kar se je negativnega nabralo tekom življenja – očiščena sem vseh bremen – svobodna tukaj in zdaj in vse do večnosti…
In to milijardo ustvarjam za Makro rešitev vseh, večen in skladen razvoj vseh, da vsi ljudje na planetu Zemlja postanejo milijarda, da se spomnijo da to že so od samega rojstva dalje… In jaz sedaj vidim kako se ta gosta sijoča svetloba preoblikuje v evre, v ogromno skladišče samih evrov in zavedam se, da je to moja materializacija, ustvarjena v tem trenutku tukaj in zdaj in vse do večnosti…..
Jaz v tem trenutku občutim neznansko srečo in radost, celo telo se radosti, celice so srečne – jaz sem to kar sem po Bogu in sreča je moje naravno stanje – Jaz sem svoboda, jaz sem milijarda vidno izražena mojim fizičnim očem….. jaz sem radost Ljubezni in miru………..
Celoten zunanji svet je to, kar je ustvarila naša zavest in nam daje da vidimo, da to opažamo. Fizično telo pa je rezultat delovanja duše, duha in zavesti. 
In fiksiram rezultat – 741 741 741 889 8 in čvrsto fiksiram rezultat 91738919
Hvala Stvarniku, Hvala Dr. Grabovoju za vso podano Znanje in Hvala Valentini za posredovano Tehnologijo! 
Norma Stvarnika je legla na to upravljanje! Tako je in tako naj bo! 

 

(Vvmmmm