Ljudje so čisto zmedeni, ne vedo, kako se obnašati do Trumpa. FDV-jevci so takoj po zgodovinskem sporazumu med ZDA in Severno Korejo pritekli povedat, da sporazum ne bo zdržal. Ogabni komentarji pod člankom o tem... mamma mia, kot da si ne želimo stopit ven iz cone udobja, kod da mora ZDA biti vedno kavboj, kot da morajo ZDA biti vedno grdi, vedno kolonialisti, vedno začenjati vojne in jih nikoli ne končati oz, popraviti sranje, ki so ga naredili.
Kennedyja so ubili, ker je povedal, kaj je pravi problem v ameriški družbi. In potem se je v Ameriki dogajalo... vemo kaj... Dokler ni prišel Trump, ki nikakor ne paše v noben program. Ja, veliko govoriči, ampak naredi, kar je obljubil. Ja, baha se, ampak se ima zakaj. Ja, imel je nekaj žensk, ampak, saj jih je imel tudi Kennedy in je ostal najbolj priljubljen ameriški predsednik vseh časov.
Trump govori eno, dela pa drugo. Treba je gledat, kaj dela! Naredil je že veliko dobrega za cel planet, saj gre vendar za najmočnejšo državo na svetu. Nisem se jaz tega spomnila. Tako pač je. Kot da bi ljudje še naprej radi poslušali grožnje z jedrskim orožjem, kot da bi še naprej radi imeli vojne, teroriste itd. In seveda... zdaj bi pa moral Trump v enem mesecu vse grdo, kar so ZDA naredile spremeniti in popraviti. Ne gre tako hitro. Poglejmo, kaj je naredil Obama, poglejmo malo, kaj so delali zadnjih 50 let... katastrofa...

Madona ljudje... 21. stoletje je, pojdite iz vaših programov ven... Na čelu ZDA imamo sposobnega, miroljubnega predsednika! Kaj se bo zgodilo čez nekaj let, ne vem... Srbi pravijo: "Živi bili i videli". Trump bo potegnil Američane ven iz Afganistana, v Siriji bo zavladal mir, Koreji se bosta združili, v Iranu bo prišlo do miru. Vsi Američani, ki so koruptirani, bodo šli na sodišče, napovedane so masovne aretacije. Seveda tega ni v glavnih medijih.

Svet se prebuja. Tudi v Sloveniji bo prišlo do sprememb. Ne gre drugače. Prihajajo nove generacije, ki so site starih politikov in vzorcev. No, sploh jih ne zanimajo... Pač... mladi ljudje hočejo lepo živeti zdaj. Ne pa lez 20 let. Mi vsi smo se rodili v obilje, če ne bi bilo tako, se sploh ne bi hoteli utelesiti sem na Zemljo. Zakaj se nam dogajajo vse te grde stvari? Ker je pač kolektivna zavest taka da vedno caplja za prebujenimi posamezniki. Kolektivna zavest je pod masovnimi programi, ki jih imamo vsi mi v podzavesti... kdor živi mora trpeti, denarja ni...za življenje je treba trdo delati... samo enkrat se živi... od nečesa moram umreti... obstajajo neozdravljive bolezni... blablablabal vse to je samo laž, laž, iluzija