2016-04-27-194230

Pred kratkim smo dobili kvalitetno količino snega, sam pa priložnost, da v zimskih razmerah testiram malčka Smart Forfour.

Pikico bolj natančno: bil sem na obisku, ko je začelo snežiti in se je bilo treba vrniti domov. Še dobro, da sem vzel avto, normalno bi šel s kolesom, ampak glede na to, da sem imel na voljo Smart Forfour (ki ga je hudjobovcem prijazno posodil Autocommerce) in dejstvo, da je bila vremenska napoved mokra, je bila odločitev lahka. In še dobro. Snega je bilo veliko. Veje na drevesih so se lomile.

Res da sem smarta že vozil v bolj regularnih razmerah, ko smo šli v Kranjsko Goro na polfinale prireditve Mister Slovenia in naslednji dan v okolico Slovenjskih Konjic na motokros (več info o tem tu), ampak tudi take razmere so zanimive, če ni gužve in če se ne mudi. Razen tega, da je občasno malenkost drselo pri speljevanju, je šlo vse gladko. Po pričakovanjih.

Vseeno pa je fajn, da se polmad in sonce vračata. Zimski intermezzo le ni prava zima.

Polomljena drevesa

Tekst Marko Repše, pripravnik v okviru projekta Hud Job.

Pomlad zaustavljena ali kako sem na snegu testiral Smarta Forfour - Marko Repše - Cosmopolitan Slove

Pred kratkim smo dobili kvalitetno količino snega, sam pa priložnost, da v zimskih razmerah testiram malčka Smart Forfour.