Žalna slovesnost za žrtve vojne in revolucije pri Lipi sprave na Žalah
Društvo Združeni ob Lipi sprave vabi na žalno slovesnost za žrtve vojne in revolucije, ki bo pri Lipi sprave na Žalah v Ljubljani v četrtek 14. junija 2018 ob 19. uri. Sodeluje tudi Urad predsednik Republike gospoda Boruta Pahorja ....
Spletni Časnik

Sreda, 13. junij 2018 ob 22:58

Odpri galerijo

Društvo Združeni ob Lipi sprave vabi na žalno slovesnost za žrtve vojne in revolucije, ki bo pri Lipi sprave na Žalah v Ljubljani v četrtek 14. junija 2018 ob 19. uri. Sodeluje tudi Urad predsednik Republike gospoda Boruta Pahorja. Prof. dr. Janez Juhant, predsednik

The post Žalna slovesnost za žrtve vojne in revolucije pri Lipi sprave na Žalah appeared first on Časnik.

Žalna slovesnost za žrtve vojne in revolucije pri Lipi sprave na Žalah - Časnik

Društvo Združeni ob Lipi sprave vabi na žalno slovesnost za žrtve vojne in revolucije, ki bo pri Lipi sprave na Žalah v Ljubljani v četrtek 14. junija 2018 ob 19. uri. Sodeluje tudi Urad predsednik Republike gospoda Boruta Pahorja. Prof. dr. Janez Juhant, predsednik

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 16. Oct 2018 at 06:09

0 ogledov

Che Guevara – 51 let od njegove smrti
V torek, 9. oktobra, je minilo 51 let od njegove smrti. Ubili so ga. Tako kot je sam ubil ali dal ubiti brez sojenja na deset tisoč ljudi, od katerih večina sploh ni bila njegovih sovražnikov. Če bi bil Ernesto Che Guevara (1928-1967), rojeni Argentinec in zdravnik, še živ, bi bil star 90 let. Bil […] The post Che Guevara – 51 let od njegove smrti appeared first on Časnik.

Tue, 16. Oct 2018 at 06:05

0 ogledov

Ko se sodišča izrodijo v protislovje lastnega namena
Nedvomno je namen prava in pravosodja, torej neodvisne in samostojne veje oblasti, varstvo in zaščita pravic, ki jih imajo fizične oz. pravne osebe na območju njegove jurisdikcije. Dejavnost sodišč je globoko utemeljena, saj v interakciji med različnimi osebami prihaja do navzkrižij, sporov, škode in s tem potrebe, da se dogajanja pravilno razrešijo. Sodišča in pravo […] The post Ko se sodišča izrodijo v protislovje lastnega namena appeared first on Časnik.

Tue, 16. Oct 2018 at 06:04

0 ogledov

Za večino vse nižji življenjski standard, nekateri pa še vedno uživajo socializem
Večina nas starejših se je v rajnki Jugi že navadila nenehnih podražitev. Že takrat kakor tudi danes tega ne zaznajo oziroma ne smejo zaznati vsi tisti, ki dobivajo spodoben dohodek za normalno preživetje. Pred desetimi leti smo državljani s plitvimi denarnicami s pomočjo medijev le uspeli razkrinkati mlinski in pekarski lobi, ki si je iz […] The post Za večino vse nižji življenjski standard, nekateri pa še vedno uživajo socializem appeared first on Časnik.

Mon, 15. Oct 2018 at 20:25

19 ogledov

S kolesom na potep po širnem svetu (fotopis)
Jasno je, da sem doslej največ mojega potepuškega kolesarjenja izvajal po Sloveniji, ki je seveda tudi ena najlepših dežel na svetu. Da pa bi se o tem, da je Slovenija res ena najlepših držav na svetu, še prepričal na lastne oči, sem začel precej kolesariti tudi drugje po svetu. In to na zelo različne načine: […] The post S kolesom na potep po širnem svetu (fotopis) appeared first on Časnik.

Mon, 15. Oct 2018 at 05:48

23 ogledov

A. Maver: Poraz CSU, s katerim se da živeti
Prosti pad Krščanskosocialne unije  (CSU) v tednih pred volitvami na Bavarskem se je na volilno nedeljo ustavil. Ker je še prejšnji teden kazalo, da utegne večna vladajoča stranka pasti celo pod tretjino glasov, je več kot 37 odstotkov glasov dosežek, ob katerem si lahko ministrski predsednik Markus Söder celo oddahne. Seveda ni razveseljivo, da tako […] The post A. Maver: Poraz CSU, s katerim se da živeti appeared first on Časnik.

Mon, 15. Oct 2018 at 05:43

20 ogledov

Leve politične skupine želijo utišati vse, ki odstopajo od dominantnih stališč
Napadi na dr. Možino, dr. Dežmana in dr. Strehovca kažejo na to, da je pravica do svobode govora, misli in veroizpovedi v nevarnosti. V Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani je dopoldne v soboto, 13. 10. 2018, potekal tradicionalni Zbor kristjanov in ljudi dobre volje. Rdeča nit srečanja je bila demokracija v medijih. O tem so […] The post Leve politične skupine želijo utišati vse, ki odstopajo od dominantnih stališč appeared first on Časnik.
Teme
izpostavljeno - desno v objektivu Borut Pahor lipa sprave molitev predsednik Republike Slovenije žrt

Zadnji komentarji

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš Čerin

NAJBOLJ OBISKANO

Žalna slovesnost za žrtve vojne in revolucije pri Lipi sprave na Žalah