Branko Gaber


Ustvarjamo PublishWall

Prijatelji

Boštjan TrenteljSvijet PutovanjaV FokusuMateja Žlogar Živi ščitvidovič ferk sandraladislav zupiFolklorno društvo ŠenčurPeko Kooperativanatasa vodopijaRadio Zmajzarja23 novakTa TrenutekEkološka kmetija LEDER Vrtnarstvo PavlinReferendum Drugi tirdusan trajbaricDoris BračikaDežela UskokovGeneracija identitetePredrag TašićAngelca LikovičOdbor 2014Moris Kočevska RekaMojca MavecGreg Zupankristina Veras BrzinAleksander ZamudaSka šFerdo  GajserS srcem za Občino OplotnicaBlaž BabičFESST, d.o.o.

Zadnji komentarji

Zakaj cenimo prisotnost vseh piscev na sistemu PublishWall

Feb 25, 2018

Ta objava je odgovor na pisanje Grega Zupana pod naslovom:

Burkina Faso, Gates in Žabjekova paranoja

kjer me nagovori s temi besedami:

Dejstvo je, d

(5)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti

Preveč si laskaš. Sprejel sem določene odločitve in če je to absolutizem, tudi prav.

Branko, čakaj malo. Celo objavo posvetiš meni in potem pričakuješ, da ne bo replike? Kako to izgleda? A se gremo absolutizem? To kar ti napišeš je absolutno in dokončno? Ne odpiram diskusije, samo repliciram.

Greg, ne odpiraj diskusije, ker za njo nimam časa. Res ga nimam. Če se čutiš dolžnega preganjati drugače misleče pojdi k izvoru tvojega "problema", torej youtube, facebook, itd, od kjer vse materiale prinesete sem. So pravila, ki veljajo za vse. Jaz sem tisti, ki enkrat za nekoga bolje in drugič slabše ta pravila izvaja. Vsak lahko kaj zahteva in v praksi je temu res tako, ker vsi nekaj hočete. PW je koda + mreža uporabnikov, jaz sem pa človek :)

Komunikacija med uporabniki in brisanje komentarjev

Feb 25, 2018

Zadnje dni se je na blogerskem delu PWja vnela huda razprava, ki ste jo prenesli iz MMCja. In s tem so prišli tudi grdi napadi, obrekovanja, žalitve,

(4)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti

Dober iskriv dialog je tisto pravo. Zmerjanje je pa tisto več, ki ga zmorejo ljudje brez dokazov, dejstev ali pa so preprosto nespretni v izmenjavanju mnenj na spodoben način. Taki smo v realnem življenju ovce (po Dajani:) na PW. Kar pa niti ni slaba ocena za miroljubna bitja.

Drugače moraš Greg. Poglej mene: Ja, ata Smrk!

Greg, saj te ne brišem. Svoja mnenja lahko brez težav izražaš. Ne želim več te diskusije. Strpno sem vas poslušal ves vikend. In tudi pojasnil in napovedal moje nadaljnje ukrepe.

(1)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti
Tehnične težave

Jan 13, 2018

Pozdrav vsem uporabnikom PublishWall-a in spletnih strani, ki delujejo na našem sistemu. 

Obveščam vas, da smo danes imeli nepredvidene tehnične težav

(1)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti

Sem opazil. Lepo, da si pojasnil :-)

Vesel božič

Dec 24, 2017

Vesele božične praznike ...

... želim vsem na PublishWallu. 

Lepo praznujte

 

(7)
Komentiraj
Dodaj zaznamek
Za komentiranje se morate prijaviti

Branko hvala enako!

O Neimenljivem je okoli 7 milijard in pol različnih predstav, iz obnašanja vsakega se vidi, kakšno ima. Petokraka in svastika sta zaradi zlorabe dobili težek pomen, pa tako lep je (bil)! Lepše, kot je kaj, grša je zloraba. Nevarno se je torej ukvarjati z lepoto, a brez tega se nam izprazni življenje . . . Vsem tvojim miru in medsebojne blagosti, prizanesljivosti - saj si sam svoj, torej tudi tebi, v P.S. Svoboda naj bi prišla iz "svetovalnika": Svoj bodi!

Tistemu, ki sem ga izbrisal: verjamem, da ti gre v nos in bi rad dal v kakšen predal PW (taktika polarizacije), vendar se s primitivci tvojega kova že dolgo več ne ukvarjam. Zato ti z lahkoto verjamem, da želiš, da PW ne obstaja. Zgodovina nam kaže, da se največ ljudi najlažje pomori s pomočjo ideologije ali religije. V imenu rdeče zvezde in v imenu B*ga so izginile družine, rodbine in celo narodi.