Ko ti strokovnjaki s področja veterinarske znanosti v deliriju povedo, kako je Slovenija tudi napredovala pri vzreji piščančjega mesa, saj imamo štirikrat večje piščance kot nekoč, se lahko samo do solz nasmejimo. Nasmejimo zaradi izraza strokovnjaki in zjokamo zaradi njihovih ogabnih laži. GSO prav skozi piščance najbolj podira meje kemične vzgoje in pridelave hrane v Sloveniji, potem pa še mučenje živali, ki se v tisočih gnetejo na majhnem prostoru, da med gibanjem ne bi kakšen gram iz GSO hrane izgubile. Kemija je tudi v piščancih, sicer se Ukrajinci ne bi tako hvalili in kupili eno od naših tovarn in jo zdaj spremenili v vzgajališče strupene hrane. Če je imel piščanec 1kg pred 50 leti pomeni, da je jedel zdravo krmo, če ima v pol krajšem vzrejnem obdobju danes že 4 kg pomeni, da je napolnjen zgolj s kemičnimi zvarki, In ljudje nasedajo in še vedno kupujejo to izjemno škodljivo perutnino v trgovinah. Jaz sem se že pred skoraj 7 leti odpovedal piščancem, pa so takrat krožili le sumi, danes me ne moreš prepričati, da vgriznem v pečenega piščanca, morda bi, če bi kmeta res osebno poznal in vedel iz prve roke, da se kokoši hranijo zgolj v naravi, pa še takrat v zares majhnih količinah. Nas pa lahko zelo žalosti kako je tudi naša znanost, celo na področju zdrave prehrane, zabredla v plačana nategovanja ljudi in jih želi prepričati, da nezdravo še kako koristi človeku! Žal je danes lažna znanost le še orodje za bogatenje njihovih šefov v korporacijah!