Odkar je človek izbruhnil v zrak svoj izum pogovor med ljudmi, je laž eno najpomembnejših navodil v nenapisanem slovarju, kajti ljudje med sabo si za lastno pomembnost veliko lažejo, lažni vladajoči po svetu pa brez tega sploh ne bi  mogli vladati zemljanom. A žal je velika večina sprejela laž kot nekaj samoumevnega in jih sprejema celo kot resnico in brez laži, sprejetih preko politikov, medijev in celo znancev več ne morejo živeti, ker bi sicer mislili, da se je svet podrl.

Ljudje smo majhne živali od našega nastanka, ki od davnine radi poslušamo zgodbice ali pravljice in elita je to hitro dojela. Zato je laž enako kot zgodovina, kdor z njo upravlja vodi celotno človeštvo. Rothschildi in zverinjak to obvladajo do ničle! Škoda, ker se ljudem ne ljubi posvetiti se govorom,  saj bi ob malce več pozornosti zelo hitro lahko dognali, da laži elite in izbrancev sploh ne vzdržijo niti kančka resničnega stanja. Celo laganja svojih deželnih oblastnikov ne znajo razbrati. Jim vedno govorijo delamo za narod, pa ne ločijo krademo narod od srčno pomagamo narodu. In dnevna politika je vedno temeljila zgolj na lažeh, vedno je treba pljuvati po nasprotniku, kot jim je gospodar ukazal. Da je nasprotnik večji poštenjak od lažnivcev ne sme skoraj nihče dojeti. In danes  imamo recimo Zahod, EUropo, NATO in Rusijo na drugem bregu.

Dovolj za branje laži na obrazu političnih lažnivcev so njihova javna nakladanja, ki se zelo razlikujejo že v nekaj dneh. Hkrati lažejo obljube ljudem in zagovarjajo recimo Cekrvene kraje in obvladovanje države. Lažna propaganda je žal danes eno najhujših orožij s katerim zasužnjijo narode in jih pokradejo. Zato je še kako pomembno orodje samozavest, najti moč, da vsakdo sam  uspe ločiti laž od resnice, da verjame zgolj sebi in ne javno trosenim lažem, ki uničujejo vse ljudi in to celo ob sladkorju in strupeni pijači in hrani. Ker pač premnogi mislijo, da je imeti sladkor in zastrupljeno hrano njihova rešitev. Pri tem pa je tako zelo žalostno, da se "izšolani" strokovnjaki največkrat podajo v te hudo umazane tokove laži in jih prav s svojo prevarantsko izobrazbo podpirajo kot znanstveno dokazane. Resda se je Zahodna strokovna srenja naučila, da nikoli ne smejo vreči na narodovo glavo popolno laž ampak vedno polovično, kajti le tako bo ob nasedanju na polovico resnice narod zgrabil ostalo laž kot svojo rešitev, torej pokop. Zato ob pozornem spremljanju medijev z zavestjo kmalu dojamete, da je število novic izjemno veliko,  pa je od tega 70% povsem neumnih in skoraj nepotrebnih, tistih 30% pa je grozljivo zavajanje ob dovoljenju vladajočih. Ob tem je paranoja ljudstev vedno vezana na njihove ljubljene politike, torej na leve ali desne, zato bo leva ali desna laž vedno uspešna najprej na njihovi strani, kasneje pa bo sprožila krute spore in celo nasilja. Ob tem nespornem dejstvu bi bilo še kako pomembno, da je človek sposoben tudi na viru, ki mu je bil verodostojen, vedno najti razhajanja in zato trezno določiti ali so njegove informacije še vedno brez laži.

Zavedati se je treba, da politikom in oblastnikom preko kapitala nikoli ni bilo mar za narod, zato bodo vedno govorili na način, ki bo njim prinesel slavo, denar in dolgo oblastniško prihodnost. Oni sveta nikoli ne vidijo v pravi barvi, kajti prav denar in slava jim ga vedno pobarvajo po njihovih željah. Le kako bi lahko sicer ustvarjali politiko poštenosti, ki ne bi nikoli smela imeti nobene barve, razen slike srečnega naroda nad seboj? Tako pa prihajajo iz gnojnic milijonarji in milijarderji, ki nimajo s človeškim obnašanjem in moralo ničesar skupnega, ki ne dojamejo, da je požrešnost zgolj zverinska lastnost, ki pomaga na tak ali drugačen način preliti vso kri vedno v svoje žile. Pa je sploh ne morejo sprejeti v tako veliki količini. Kot so nastali ti zverinski izrodki smo nekoč dobili države. Zgolj zato, da se lahko po današnjem levo desnem sistemu borimo eden proti drugemu, kajti edino ena država ima vedno vse pravice in nikoli vse enake! Zato pa imamo že stoletja vojne, kajti le tako lahko laž zasadimo na vseh poljih in ljudje bodo njihove sadove jedli kot zdravo prehrano zraslo na domaćem državnem polju. Za vsemi lažmi pa ponosno stojijo izvajalci naročenega ali mediji korporacijskega zločinskega legla. Kako pomembna je danes očiščena glava, sposobna razmišljanja brez zavajanj in plačil! /virWakingTimes/