Seveda mnogi že dolgo vemo, kako smrtonosno orožje je 5G in je zares namenjeno zgolj izjemni depopulaciji celega sveta. So vmes tudi izjeme, ki tega nočejo in jih poznamo, mesti Bruselj in Švicarski Vaud, kjer je 5G prepovedan. A to ne bo kaj dosti pomagalo, saj vemo da bo svet obkrožilo na tisoče satelitov, ki bodo brizgali elektromagnetno radiacijo. Je pa vsaj nekaj in, če bi se vsi tako odločili bi tudi sateliti morali izginiti. Ampak za dober razmislek pred zares odločnim prepotrebnim uporom zoper genocidno Židovsko orožje preberite 13 grozljivih učinkov 5G sevanja na človeka:

- z elektromegnetnim sevsanjem se 5G zažre v vaš največji telesni organ kožo in švicali boste dan in noč, kajti žarki bodo imeli moč spreminjanja vaše kožne strukture

- vpliv sevanja je zelo močan na pospešeno staranje, hkrati pa ima velik vpliv na rodnost, srčne bolezni in celo spreminjanje DNK, torej ima mavrična zastava lepo prihodnost

- sestavni del 5G orožja so tudi pametni števci, ki sicer ne delajo ves dan, se pa prižgejo tudi do 190.000 krat na dan in vsak nov  napad na vas je katastrofa za telo in možgane. Ti zločinski metri so prav zaradi prekinjanja sevanja celo nevarnejši od rednega 5G sevanja.

- zločinski proizvajalci tehnologije trdijo, da sega možna nevarnost največ 1 cm  v človekovo telo, kar je sicer laž, a so pametni telefoni zato preventivno reklamirani za otroke, da so učinki zločinov toliko uspešnejši.

- raziskave so pokazale da 5G nima nič skupnega s telekomunikacijskimi povezavami, je zgolj naključno uporabljen tudi za klepet in gledanje bedarij, saj je to orožje namenjeno za radarje dolgega dosega, torej orožje, ki so ga že uporabili pri 9/11 in ostalih ogromnih požarih. Je pač kot laserski žarek, ki takoj ubije dojenčka.

- 5G stolpov po svetu je trenuto največ ob gasilskih postajah in gasilci povedo, da je učinek hujši kot stalna zasvojenost na cigaretah. Lahko pa bi več povedale številne ptice, ki so recimo ob testih na Nizozemskem padale mrtve kot sežgane z letala.

- zanimivo je tudi, da te grozljive količine GHz uporabljajo v povsem enaki frekvenci tudi za množice, ko se zberejo na protestih in jih je treba razgnati, a na pogled brez krvi. Ta izgine šele čez nekaj dni.

- kot že rečeno so frekvence 5G namenjene spreminjanju DNK, logično zato tudi ustvarjanju rakavih celic. Ker seveda ni bilo nikoli opravljenih nobenih testov za to zločinsko orožje tudi ni točno določenih oblik raka, se pa ve , da jih frekvence ustvarijo. Vseeno kje, grozljivo je, da je rak posledica.

- seveda je struktura stolpov izjemno načrtno izdelana, saj bo v vsaki ulici, v vsakem bivalnem območju in frekvence bodo zasužnjile vaše telo in možgane v vsakem cm stanovanja, kjer bivate. Izogniti se ne bo dalo nikoli več, razen v primeru rušenja vseh stolpov.

- Najbolj izpostavljena 5G sevanju so najmanjša bitja, torej vsi insekti, ptice in otroci. Pa, če bi bili samo komarji bi rekli pač stranski učinek, a vemo, da je 5G namenjen tudi in predvsem čebelam.

- kot rečeno pa bo glavna grožnja prihajala prav iz 5G satelitov, saj bodo združili moč s HAARP sevanji, geoniženiringom, pa še GSO hrano in kontrola ljudstev bo 24 ur dnevno na najbolj zločinskem nivoju.

- še en izjemno grozljiv podatek - ko vas zadane 5G sevanje se sproži antensko sprejemanje v vašem telesu in del, ki je sprejel zločinsko frekvenco jo avtomatično oddaja še v globlje dele telesa. Torej tudi telo kot celota postane neobranljiva žrtev!

- in morda najbolj zanimivo, kako je to vse dogovorjeno in izpeljano na najvišjem zločinskem nivoju - velike zavarovalnice nočejo sprejeti nobenega zahtevka za zavarovanje pred 5G sevanjem, saj vedo kakšni zločinski so učinki in ti bi jim lahko odnesli vse naropane zavarovalnine in še kaj.

Le zakaj mislite, da  se je celo Poljski predsednik vlade odločil podpisati svetovno peticijo proti 5G? Morda pa mu je vseeno več do lastnega ljudstva kot našima komikoma? Ampak, pustite plačanca ta hip ob strani, borite se za lastno življenje! /virWakingTimes/