Zelo lepa prireditev je Maraton Franja in v resnici bi morala biti namenjena ljudem, njihovi sprostitvi in ojačanju zdravja v telesu. A kaj, ko tega več ne poznamo, pa čeprav so množice odšle na prireditev  in bodo uživale, jim  pa ne bo jasno, zakaj tako slabo počutje po vrnitvi domov. Seveda velika večina te množice ne verjame v načrten genocid, ki se izvaja zares na vseh področjih, a vsaj današnjega bi si lahko zapomnili in začeli ukrepati, v slogi in moči. Naslednji govor je sicer ustvarjen le za to objavo, a vsebuje samo resnico in nič drugega! 

Greta Al Gore: Sem danes že zjutraj opazila, da je bila predolga nebesna pavza, potem pa so mi povedali, da je v Banana državi neka javna prireditev, kjer bo na cestah zagotovo rekordno število ljudi. Zato vas kličem moj finančni Oče Al Gore, da takoj uredite in spravite na delo vse zločinske letalske družbe, kajti takega dneva ne smemo zamuditi. Jaz bom pa poklicala na RTV Slovenija, da bodo z mojimi lažmi tudi oni lahko nategovali mladino in bodo odšli na prosto, da doživijo neplodnost, sterilnost in gene za spremembo spola. Ker med našim pogovorom že vidim izjemno povečanje pozitivnega zadrževanja globalnega segrevanja, torej zločinskega prekrivanja sonca, se vam iskreno zahvaljujem in mi zato ta teden ni treba nakazati dogovorjenih tisočakov za moje redne laži. Vaša Greta!

Zdaj pa na ulice, če še niste in dihajte zelo globoko, kajti bakterije, virusi in težke kovino zelo potrebujete, sicer vas v bolnišnico ne bodo sprejeli pod nujno! Pa ne v Bolnišnico Franja, tam so zdravili!