Množice po svetu se nezavestno srečujejo z velikim problemom, ki jim ga je ustvarila elita - pomanjkanjem vitamina D. Ko preberejo kakšno opozorilo se sicer zatečejo k živilom, ki vsebujejo več tega vitamina, a kaj, ko je recimo mleko tudi odvisno od glavnega gibala za Vitamin D, to pa je sonce. Če ni sonca ni vitamina D, zato nobeno nadomestilo ne bo pomagalo pri hudih težavah s katerimi se svet vse bolj srečuje. In kot kronska laž vas javno zavajajo kako je sonce povzročitelj kožnega raka in se ga morate zato izogibati, elita pa bo še dodatno poskrbela, da ga ne srečate z novim dimnim skrivnim prahom. Ta bo kot chemtrailsi dnevno na vašem TV sporedu v živo, torej med vami in vašim tv ekranom, ki ga danes vse manj poznate  kot modro nebo. Zato povejmo kar vam plačani mediji od farmacevtov ne bodo, da je pomanjkanje vitamina D eden glavnih vzrokov za krvnega raka, predvsem za ženske pa raka dojk. Strokovna revija GrassrootHealth je lepo razložila, da bi dovolj vitamina D ženskam v 80% preprečilo tega raka. Pa se dotaknimo še 5 glavnih težav sicer, ki jih prikrivanje sonca povzroča, torej ste namerno vrženi v zdravstvene težave:

- mišične in kostne bolečine so prvi znak pomanjkanja

- pogosto zbolevanje in podvrženost infekcijam  

- sploh zelo nazoren znak so nevrološke težave, glavoboli, depresija in migrene. Pri starejših osebah je zaradi pomanjkanja vitamina D kar 11 krat večja prisotnost teh težav

- zelo pogosta utrujenost in zaspanost tudi podnevi

- zelo pogosto znojenje glave

Poleg tega se morate zavedati, da je v nasprotju z lažmi elite zelo priporočljivo pogostejše sprehajanje po soncu, predvsem med 10h dopoldne in 2h popoldne. Če imate temnejšo polt je nujnost prisotnosti na soncu še toliko večja, saj vam ta naravni pigment preprečuje vsrkavanje zadostne količine ob istih pogojih. Po 50 letu starosti je sonce skoraj osnova za vaše nemoteno življenje, saj vaša koža brez sonca več ne zmore ustvariti dovolj vitamina D. Če pa ste predebeli in tega je na svetu vedno več, vaše telo maščobe ne more predelati v odpadno snov, ker je premalo vitamina D in je zato sonce mnogo več  kot farmacevtski izdelki. Sonce je eden najboljših zaščitnikov vašega zdravja, kar elita vedno bolj preprečuje, vi pa se morate po svoji pameti odločiti ali želite zdravo življenje, takega privoščiti še posebej svojim otrokom ali pa boste redno v čakalnih vrstah pri zdravnikih, v bolnišnicah in večino časa na postelji z velikim vprašanjem - boste preživeli ali ne. Zato vedite, da je namen zdaj javno priznanega zapraševanja neba zgolj ustvarjanje številnih bolezni tako zaradi zmanjšanega vitamina D kot navrženih strupov in težkih kovin. Bi bilo še kako prav, da se res množice odločno postavimo proti genocidu, ki nas od letos tudi uradno čaka!! Kar pa je najbolj žalostno želi ta zločinska elita z novim okoljskim davkom ustvariti zase dovolj bogatstva, katerega del pa bodo namenili za dodatno uničevanje planeta! (virWakeupWorld)