Danes je cepljenje, posebno pa nasilno s pomočjo političnih izdajalcev, eno najhujših orožij v današnjem svetu, zločin proti človeštvu brez možne primerjave. Farmacevti so plačali številne organizacije, ki svoje delo pohlevno in za milijarde, brez kančka sramu, izvajajo že leta. Naj bo to Bill Gates s svojo pokvarjeno ženo ali pa WHO/Svetovna zdravstvena organizacija/. Cepljenje je že dolgo ena največjih svetovnih organiziranih goljufij, ki temelji zgolj na lažeh farmacevtov in od njih plačanih satanističnih znanstvenikov. Ta združba smrdi po korupciji in prevarah, ki jo prekrivajo z denarjem, da se tudi mediji na široko izogibajo smrtonosni temi.

A morda so se stvari začele premikati in bo prvi na tnalu najhujši zločinec s cepivi - Bill Gates s svojo ženo. V Indiji Vrhovno sodišče že zbira dokaze za sodni postopek, saj je Gates zločinsko, s prevaro, cepil nekaj milijonov Indijskih otrok. Celo tako daleč je šel ta ogabni zločinec, da je domorodne otroke zvabil v najeti hotel in jih našpikal brez prisotnosti staršev. Njegovo nezakonito testiranje cepiv je res najhujši možen zločin in tudi Indijsko sodišče ne bi smelo sploh razmišljati o končni sodbi. Le sprejeti bi jo morali v Savdski Arabiji, kjer je obglavljenje ritual. Če sta se kriminalca leta 2014 javno hvalila, da je njun laboratorijski zločinski poskus popolnoma uspel, ogromno jih je umrlo ali so postali invalidi, potem tudi sodišče ve, s kom ima opraviti. In mnogi smo nestrpni, da dočakamo končno pravo obsodbo pravega zločinca.

Pa ne pozabimo na cepiva namenjena Afriki, tudi s strani Billa Gatesa. V njih so našli sestavine, ki povzročajo sterilnost žensk /virConspiracy Daily Update/