Prav v tem tednu je odkritje postavilo znanost  še korak višje, vsaj tako misli večina, sicer pa je z odkritjem stopila korak nižje. Je že na dnu, v objemu s hudičem! Ta teden so namreč odkrili registriran patent, ki omogoča nadgradnjo GSO hrane, pa je pri tem GSO povsem nepomemben.

US Patent application ‘US20080044481 A1’ (“Microparticles for oral delivery”) was filed in 2005, and allows drugs and vaccines to be embedded into tiny invisible particles of food. 

Ameriški patent pod navedeno številko je bil potrjen in shranjen že leta 2005. Omogoča mikro delce vnašati skozi usta, to pa pomeni, da lahko farmacevtske zvarke in cepiva vnesejo z majhnimi, očesu nevidnimi delci v hrano.

Kaj to pomeni? Manj nasilja s cepljenjem in strupenimi farmacevtskimi zvarki, kajti dovolj bo vsega v kupljeni hrani in učinek bo enak kot po cepljenju in predoziranju z zvarki, rezultati pa še boljši. Strupe bo pojedla velika večina ljudi in 90% depopulacija bo hitreje izpeljana, saj je do sedaj preveč nasprotnikov, ki se zavedajo strupov v injekcijah. Farmacevti bodo zdaj "zdravili" aids, ošpice, psihične motnje in vse ostale hude bolezni, hkrati pa vstavljali bakterije in viruse. Prehranska industrija je torej že nadgradila osovraženi GSO, nano hrana je naša sedanjost in kratka prihodnost. Pri vsem tem je zelo pomembno, da je bil izumitelj patenta Mordechai Harel povezan s korporacijo AdvancedBioNutrition / Napredna bio prehrana/. Zato pa so mega marketi, ki zdaj na veliko prodajajo bio hrano, od banan in limon do konzerv.Čisti nateg! Zaradi nano delcev, ki vam vnašajo cepiva in strupe. Morda je pri nas vse še zgolj na začetku, pa tega celo izdajalska politika ne ve, ampak Amerika je že začela. Še kako pomembno je zato, da se pri prehranjevanju ozavestite in kupujete res preverjene prehranske izdelke, tudi pridelke, saj navedene delce v ZDA že vnašajo, med drugim, v paradižnike. Načrt je torej izvedljiv, preživi lahko le vsak deseti! /virA Sheep no More/