Konec aprila je primeren čas za pozebe, zato jih elita z užitkom prevaža po EUropi. Sneg, pozeba, led in zelo dolge črte na nebu, ki so za naravne izpuste iz letal v zimskih razmerah logične, saj so izpusti v mrazu vedno daljši kot poleti. Sicer boste dolgo črto na sliki komaj opazili, tudi ARSO je ne bo, saj jim danes niso povedali, da ima celo RyanAir / ta je na sliki/ prost dan in lahko uporablja samo prave letalske izpuste. Ja, hudičev dan za naše vremenske lažnivce, kajti niti ene same črte ni na nebu, ki bi prekoračila tri sekunde pred izginotjem. Vse so kratke, kajti imamo inverzijo, spodaj je -3 zgoraj pa + 40, ali pa imamo tu spodaj namerne razmere za uničenje kmetijstva, tam zgoraj pa sežgano vremenarsko pamet! Res danes ni potreben še kemijski zločin, saj so svoje ta teden opravili. Sadjarji predvsem bodo navdušeni, tudi kmetijski pošteni pridelovalci, kajti letošnja sezona bo spet vezana na črni trg iz kdo ve kje! Zdaj bodo lahko počasi zaključili s kmetijstvom in se podali v obrate za škropljenje po kmetijski zemlji ali pa na socialo, kjer bodo živeli razkošno z občasnimi državnimi darili. 

Imamo prvovrstne zločince, ki nam uničujejo zemljo in ljudi, imamo enake zločince pri nas in na vseh vladnih stolih po vsej EU, ki dovoljujejo takšne zločine nad nedolžnim ljudstvom. Seveda bodo bebčki, ki so jih mediji že poneumili, rekli, da je aprilska pozeba bila tudi v preteklosti. Bila je, sem in tja kakšno leto, a zdaj že drugo leto zapored ob istem času. Zakaj? Ker zločinci vedo, da bodo mediji na polno lagali, oni pa te posamezne primere lahko uporabljajo za svoje redne zločine in jih prikažejo kot del naravnih dogajanj, saj bo naivni narod verjel vremenarjem, čeprav ti prenašajo le preposlane tekste iz vrhovnih zločinskih vojaških komandnih pisarn.

Hvala vam vrhovni zločinci, od Pahorja do ARSO, ker je vaše sovraštvo do naroda tako navdušujoče. Tudi vaši nadvse zaplankani nasveti, da naj kmetje sadijo raje konec maja in potem pobirajo v januarju sadove, so samo vam primerni! Kakršen koli ukrep bi predlagal bi bil prenežen!