Danes bi moral biti v Bruseljskem fašističnem Parlamentu izjemno pomemben dogodek, kjer  naj bi dr. Andrew Wakefield razkril prodanim poslanskim dušam resnico o povezavi, ki jo ustvarjajo zločinski farmacevti - cepivom in avtizmom. Na tem dogodku naj bi bil prikazan tudi udarni dokumentarec Vaxxed, kjer gre resnica od prikrivanja do katastrofe. Potem je vstopil fašistični Bruseljski parlament in dogodek prepovedal, kot pred časom Robertu de Niru na filmskem festivalu Tribeca. Farmacevti so se zelo radodarno potrudili in dokazali, da je takšen dogodek v njihovo škodo, zato niso varčevali pri prepričevanju poslancev z bankovci in uspeli. Kako so jih prepričali? " Ne ubijamo vaših otrok, le tiste iz navadnih družin in izbrane, ki so moteči" Bo fašistično vodstvo parlamenta in 549 poslancev imelo jajca in bodo odgovorili na vprašanja:

- kdo je prepovedal dogodek?

- kdo hoče za vedno utišati glasove poštenih znastvenikov, ki vedo, kaj se zares dogaja s cepivi?

- ali obstaja vsaj ena inštirucija znotraj vašega EU fašističnega združenja, ki ni v lasti korporacij in farmacevtskega lobija?

- je zadnji dogodek dokaz, da EU razpada in svoboda ljudi prehaja v roke fašističnih korporacij?

- hočemo imena diktatorjev, ki so si drznili prepovedati dogodek o resnici!

Pri vsem omenjenem pa ne smemo pozabiti, da je avtizem zvezda med zasebnimi zdravniki, kar žena nekega nekoč slovenskega ministra zelo dobro ve in odlično služi. Znan je podatek, da samo v ZDA stane 4 mesečno zdravljenje avtističnega otroke, z redkim ozdravljenjem, kar 80.000$, kar pomeni milijarde za farmacevte in milijone za našo zdravnico.

Kaj je bruseljski Parlament? Poleg fašistične organizacije še uradnja služba za pokop čim večjega števila naivnih europejcev! Kajti dr. Thompson je že povedal, da so na CDC v ZDA ob preverjanjih zdravil, vsako morebitno povezavo med cepivi in avtizmom takoj vrgli v smeti! V Lenartu pa bi rada zdravnica tudi sanjsko obogatela kot nekoč zasebna zdravnica.

Niste prebrali o tem v slovenskih medijih? So jih farmacevtski lobiji obiskali pravočasno, kot po celi EU! /virNSP/