Če bi hotel človek voščiti s popolno voščilnico bi zmanjkalo strani. Toliko stvari bi bilo potrebno spremeniti v prihajajočem letu, da se izgubi skoraj vsak med nami. Napovedi, ki jih berete med vrsticami, če vam to dovoljujeta čas in razum, so tako črne na vseh področjih in svetle le za peščico. Zato se dotaknimo le nujnih stvari, ki jih morate spremeniti in z nekaterimi nadaljevati, da vam bo notranjost zapolnjena s človeškimi vrlinami in ne požrešno pokvarjenostjo te peščice.

Na prvem mestu je odnos do sočloveka, do vseh, ki jim gibalo njihovega življenja ni zloba ampak zavedanje deljenja pomoči, ki smo jo mnogi tako potrebni. Pa ne samo lačni, tudi izgubljeni v tem zrežirano virtualnem svetu, ki prinaša novice, ki ne obstajajo in vas laži navdušujejo, čeprav se ne zavedate, da so laži. Vsak med nami je upravičen do medsebojne pomoči in šele to sočutje nas lahko počasi združi. Treba je zapustiti politiko, umetno razdeljevanje na leve in desne z namenom sovraštva, kar pa nam ne prinaša nobenih pozitivnih učinkov. Tudi, ko ena stran predlaga nekaj dobrega, jo bo druga stran zaradi nestrpnosti očrnila, kar bi se zgodilo tudi v obratnem primeru.

Sledi razumevanje dogodkov, ki nam uničujejo planet in naše življenje. Treba se je posvetiti določenim orožjem peščice in skušati sebe prepričati s spremljanjem dokazov na različnih neplačanih virih, da se obdržimo nad gladino, ki nam še omogoča življenje. Chemtrailsi so, umetno vreme je desjtvo, cepiva so dokazano škodljiva, GSO je zločinsko orožje, glifosat nas vztrajno uničuje, revščino namerno ustvarjajo z namenom zasužnjevanja, prodajajo nam deželo, ker je namen njihovih gospodarjev ena svetovna vlada. Vse to je res, le zapreti je treba TV in naročene medije, kajti šele potem se vam odprejo vrata v nov svet, svet, ki vam hoče brez laži omogočiti spodobno življenje.

Vrniti se je treba v naravo, le ta nam daje, neonesnažana, pogoje za dolgo bivanje. Ločiti je treba recimo med konopljo in kemičnimi tabletami, med pošteno delitvijo ustvarjenega in bankami, saj eden ne more bivati hkrati v treh hišah, drugi pa nima niti noči kje preživeti.

Naj vam v tem prelomnem letu, ko lahko zemlja razpade ali pa sonce spet posveti, rumeni tisk politike izgine z dnevnega reda, naj vam sosed postane mejak in ne sovražnik, naj vam pomeni srčno blagostanje, če bo vsak državljan lahko živel dostojno človeku in bo vrag, vaš politični sovražnik iz dežele pregnan. Če vi lahko na novoletno noč veselo zarežete v svežo potico, zakaj je ne sme biti deležen vsak med nami? Zakaj dovoliti peščici, da nam to jemljejo in o potici premnogi niti ne sanjajo več? Vzemite svoje bogastvo v glavi in ga razdelite najprej najožjim, skupaj pa ga nesebično delite med vse, dokler ne postanemo spet skupnost, kjer odločajo vsi za vse enako! Ne dovolimo, da bomo ob naslednjem letu, takrat 2018, vsi jokali in se lačni spominjali, ko smo imeli dovolj za lepo življenje, leto 2017 pa smo dokončno zavozili!

Zdravje, veselje, prijateljstvo in konec strahu pred izgubo vsega, če ne boste ubogali, vam iskreno želim v letu 2017, vsem, ki vam je pomembna enakost in ne sovraštvo!