75 let sta potrebovali dogovorjeni sodelavki, Japonska in ZDA, da se poklonita mrtvim zaradi njunih zločinskih dejanj. Najprej pred nekaj tedni obama v Hiroshimi, kjer so kruto pobili deset tisoče nedolžnih z atomsko bombo in s tem pokazali, da so velesila, ki bo obvladovala svet naslednje stoletje. Zdaj je v Pearl Harbour pritekel še Japonski premier Abe, da se pokloni 2000 mrtvim, s strani ZDA žrtvovanim uslužbencem v takratni glavni vojaški bazi na Pacifiku, ki jo je po usklajenem dogovoru zakoličil prav Roosevelt. Na obeh straneh mrtvi nedolžni, a kaj, ko je šele zdaj znano javnosti, zakaj se nobeden od predsednikov ni opravičil za zločine. Ne moreta to narediti za skupno načrtovano morijo, bi bilo smešno. Kajti javnost še danes ni seznanjena preko plačanih lažnih medijev, raje recimo rumenega političnega tiska, da je recimo takratni predsednik Roosevelt natančno vedel za japonski napad 6 tednov preden se je ta zgodil. Zgolj nekaj najožjih najvišjih oseb v vojaške štabu je to vedelo, kajti vojno je bilo treba nujno začeti. Japonsko je bilo potrebno demonizirati, koz zdaj slovensko finančno ministrstvo, jo ustvariti za svetovnega sovražnika, a vojne niso smele začeti ZDA. Zato je bil dogovor, da se zgodi Parl Harbour. Na kasnejše očitke, da je varnostna služba povsem zatajila so lagali še v tem stoletju, kajti ameriška politična vojska je zgolj orodje za ogabne zaslužke in jih amatersko laganje ne moti. Kot jih še danes ne moti 9/11.

Samo za orožje po napadu je šlo nujnih 6 milijard, ki pa so se izgubile neznano kje, saj je bil ta denar odobren že naslednji dan, čeprav je bila ameriška vojska pripravljena na odgovor in polno opremljena. Ja in za napad, torej dogovorjeni začetek 2. svetovne vojne je vedel tudi eden najhunših zločincev prejšnjega stoletje, Angleški zločinec Churchill, ki ima na vesti najmanj 20 milijonov mrtvih po svetu. V vojno pa so nato vpregli še Stalina, ki mu je svetovna elita umetno ustvarila komunizem, kar je bil predpogoj za 2.svetovno vojno. Prijatelji bi se le stežka bombardirali!

Vsi, ki so sodelovalli pri tajnem projektu Pearl Harbour so bili doživljensko nagrajeni, milijoni po svetu pa so jokali za svojimi izgubljenimi člani družin, postranskimi žrtvami svetovne elite.  

Zdaj pa hinavca na sceni in lažeta tudi po 75 letih, brez solze na očeh, saj onadva živita in to zelo dobro. /virFreeThoughtProject/