Minevajo tri leta od slovesne prisege Pahorja v državnem zboru - Svet24
Cerkev in Janša sta nad njegovim ubogljivim delom navdušena, saj je bil zraven pri skoraj vsaki njihovi retrozgodovinski nasilni komediji. Ljudstvo se ga bo spomnilo kot prvega in upajmo zadnjega klovna na mestu, kjer nima pojma kaj bi moral delati. Ljubčkanje, selfieranje, nastavljanje medijem in slikanje s svetovnimi diktatorji so edino po čemer se ga bomo spomnili in se zgražali. Največja možna sramota za pošteni del ljudstva in izjemno uporabno orodje za tiste, ki znajo človeka izsiljevati na njegovih neumnih potezah v zgodovini. Žal pa je to praksa in samo taki so lahko predsedniki ali politiki, zato sprememb ne more biti dokler ljudstvo ne pripelje na svojih rokah nove ekipe! Ekipe, ki bo res del njihove volje in ustavne pravice in ne leta vnaprej določene osebe, ki jih izberejo najvišji hlapci tujcev izven volitev!

Zelo vpleten v prevoz opija v Turčijo je prav ISIS, kar je razkrila zadnja Rusko Afganistanska združena akcija in so ga v enkratni akciji zasegli kar 600 kg. Odkrili so tudi, da opijske poti vodijo v Turčijo, kjer v visoko tehnološko opremljenih laboratorijih naredijo heroin, ta pa potem večinoma potuje v EU in nekaj tudi v Rusijo. Zato ne sme nikogar čuditi, da je Turčija na pragu NATA, saj je ta eden glavnih odjemalcev in želijo poti skrajšati in odstraniti nevarnosti, kot je zadnja akcija.Seveda jim ostaja še druga pot, po kateri kar NATO vojska skrbi za prirejo in prevoz opija, te poti pa so skrbno nadzorovane z zares številčno vojsko. Stoltenberg je verjetno že sklical krizni sestanek in povabil vse članice, saj je beli prah razdeljen premo sorazmerno vsem članicam in njihovim vrhovnim odvisnežem. /virRT/

Möderndorfer istospolnim ponuja partnerske zveze - SIOL
Ko pač nimaš nobenega znanja in te nič drugega ne zanima kot biti poslanec in v Parlamentu ostati za vsako ceno, potem je treba takšno aktivnost razumeti. Nemogoče je pričakovati, da bi osebe iz Parlamentarnega smetnjaka delala na področjih vsesplošnega slovenskega napredka, potem jih že zdavnaj ne bi bilo več! Kramberger bi vam znal to povedati! Satan je pač šef!

Ali se Cerar lahko odreče Mramorju? - Slo.nov.
Ja kdo bo pa potem vodil državo? Za Bruselj je Mramor še zadnji up, da bo izpeljal gospodarske reforme, ki peljejo v propad in Slovenijo kar po zraku pripeljal v Bruselj. Cerar je samo ameriška Silicejeva lutka, ki je sicer izjemno ubogljiva, nima pa pojma kako na terenu izpeljati njihove ukaze. Preko denarja pač lahko res vse narediš, od davkov na državljane do občin, ki jim potem ostanejo le še osebne provizije, znane kot korupcija.

Prav neverjetno zveni, da bi Bruselj stregel Ukrajino z najboljšimi napitki. A se dogodki tako hudičevo ujemajo s trditvijo, da je le težko sprejeti kaj drugega. Poroshenko bi rad preživel, zato mu je ta pomoč EU zadnja možnost. Ob bok Erdoganu je prav heroinsko odvisen od Zahodne pomoči, saj je prepričan, da Bruseljski odmerki peljejo Ukrajino na vodilno mesto v regiji in bo njegova moč uničila Rusijo. Tudi ISIS borci le s tabletami zmorejo bojne spopade, ker jih šele 10 strelov pokoplje, normalnega vojaka pa že dva. Poroshenko bo moral skozi več sankcij, tako Ruskih kot Bruseljskih, da pade in potem za njim ostane mrtva dežela. Kot dokaz ubogljivosti je uničil dovod elektrike na Krim, Bruselj pa mu je v zahvalo podaljšal sankcije proti Rusiji. A Krim že ima Rusko elektriko, Rusko gospodarstvo pa se dviga brez EU. Sicer tudi Bruselj ne ve kaj dosti o obstoju lastnega gospodarstva, saj njih vodijo ZDA, zato bosta na koncu oba uboga poraženca. Ukrajina brez hrane, brez lastnega gospodarstva, ljudstvo lačno, Bruselj pa še naprej žrtev ameriških korporacij kot VW! Ampak tako gre enovladje, če ga pa vsi podpirajo skozi nevednost! / vitSputnik/

Le tri dni po letalskem napadu, ki so ga ZDA razglasile kot pomota, ko so bombardirale Iraško vojsko se je postopek ponovil, tokrat z mnogo bolj krvavim rezultatom. Spet izgovor, da so napadli hišo poveljnika DAESH v Mosulu, na ozemlju Iraka, seveda brez dovoljenja lastnika Iraške zemlje. V 10 minutnem napadu pa je tokrat najmanj 12 civilnih žrtev. Morilcem je vseeno, kaj j delajo, važno je, da morijo. In ZDA so tu zgolj zato, da se peščica izživlja nad svetom, ki jim ni poslušen. Koliko ljudi po svetu bi živelo dostojno življenje, če bi morilski denar namenili revščini!!!! Če bi me kaj razveselilo v teh trenutkih razpada sveta bi bila novica,da so neznana letala uspešno bombardirala Belo Hišo, Pentagon in Fed.Reserve!

Lepota živalske narave in njihovo razmišljanje o nas!

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/159495/bo-slovenska-politika-tudi-nas-tako-nasmejala

Kaj, a tri leta je že vaš predsednik?

Bo slovenska politika tudi nas tako nasmejala?

Kaj, a tri leta je že vaš predsednik?