Lani med priseljenimi manj visoko izobraženih kot med odseljenimi - STA
Iz brloga bežijo pred zvermi mladi, ki bi hoteli ustvariti normalno življenje in svoje znanje pokazati otrokom tudi v denarnici. Ne na politični koruptiven način ampak za družino normalen razvoj. Tisti, ki jim je prihodnost Slovenije vseeno navdušujoča, pa prihajajo v brlog po 300 ali manj €, kajti v svoji deželi dobijo celo manj. Navdušeni so skoraj kot naši kapitalisti, ki sem jim zato obetajo večji zaslužki ob manj dela. Tudi politična elita temu ne nasprotuje, zato nasilno izganjajo usposobljene mlade in nezakonito trgujejo s tujci. Vedo kakšen je Ameriški načrt za ta brlog - suženjstvo, prostitucija, trgovina s človeškimi organi, totalna deformacija!

Blatter in Platini sta od FIFE dobila 8 letno prepoved delovanja v nogometni organizaciji. Blatter je tako veleumno komentiral odločitev, da se mu celo slovenska politika smeji. Rekel je - najino suspendiranje je velik udarec za nogomet in njegovo prihodnost. Pa tako pridno sta kradla na vseh izborih za organizatorja prvenstva. Skoraj sta ujela naše razpise za avtoceste ali bolnišnice. Zato pa se naši smejijo - tega mi ne moremo doživeti!! /virIndependent/

Koliko zagona ste dali nekateri Janši! Medtem, ko bi usmerjeni radi negirali naravo in to postavili kot pot v prihodnost z manjšo populacijo, si titoistični Janezek iz Jajca išče nove točke in uspeva. Ker so Širclja prijeli zaradi suma okoriščanja v Slabi banki, ki jo je postavil prav Janezek, da bi hitreje pospravil takrat pravijo še neokužen med, ga bodo zdaj po zmagi na referendumu postavili na najvišji rating, ki nas bo dokončno popeljal v nekoč že znano obdobje pred 75 leti. Saj ste slišali, kako blati vse po spisku, kajti zanj je napad na Širclja napad na SDS, ki je vedno žrtev, kadar kaj ne uspe drugim v Sloveniji. Kot nekoč, ko se je država spravila na Ivančka, mu podtaknila Brezigarjevo, da so lahko očistili orožje. Ali pa, ko je bilo treba od Hrvaške prevzeti ponujeno zemljo do Savidrije, pa je Ivanček z Dimsijem zahteval raje denar, ker mu je tako odločitev podtaknila država. Podtaknili so mu tudi nastop premierskega položaja in je moral po ukazu takoj teči k Merklovi. Kaj ni bila umazana država? Danes pa Ivanček ali Janezek ali Jansha, kakor hočete, pove kaj je od plačane revolucije v zaporu njegov namen - smo DUTB ustanovili, ker se je tega levica bala kot križa, da bomo lahko vse privatizirali. Spet mu je država podtaknila dejanje, ki mu on nasprotuje - pokradimo državo in narod. Da ne bi bil zaradi tega ogrožen so mu podtaknili celo zasebno vojsko, da postane nad zakonska in vas bo lahko pretepla že, če boste rekli Janezek. Kadar ga je bilo treba pri kakšni ljudski dobrodelni zagnanosti ustaviti mu je država celo ženske podtaknila pa naj bo to na RTV ali KPK. Mediji pa nasedajo njegovim lažem, pa ne sami tisti, ki jih on vodi. Ljudje se zaradi njega razdvajajo, da nihče ne pomisli na uigrano umazano igro vseh, titoistične levice in fašistične desnice. Potem pa mu nasprotniki že vnaprej ponudijo referendumsko zmago, kamor so odšli tudi mnogi na levi, ki še vedno cenijo pravo naravo. Kje si slovenska pamet, ki smo jo še imeli celo v času tako popljuvanega titoizma?

Grški parlament o priznanju Palestine, Slovenija se tokrat ne bo pridružila Grčiji - STA
Sicer izjemno dvolična Grčija, ki že leta trguje in sodeluje na prijateljski osnovi z Netanjahujem se je izrekla za priznanje Palestine. Slovenija, katere dvoličnost dosega tretjo potenco Grške, je po ostrem nasvetu Obame preko Erjavca izrazila nasprotovanje Palestini. Smo za begunce, ki nam jih je poslala Amerika in smo proti Palestini, ki jo Amerika sovraži. Netanjahu pa ploska Ljubljani in treplja klovna!.


							
							 

Cameronu se dokončno trga, saj je eden redkih britancev, ki še nima zlate medalje za krvava vojevanja po Afriki. Zdaj si je izmislil načrt in bo poslal svoje specialce v Nigerijo, da se borijo proti Barrackovim in njegovim Boko Haram teroristom, kot to počno ZDA proti ISIS. Ker jim je prvotni trening teh teroristov uspel, saj pobijejo več nedolžnih kot ISIS, bodo njegovi plačanci z barvno masko šolali Nigerijsko vojsko - kako ne ukrepati proti našim Boko Haram. Težko orožje so jim že dostavili, teroristom, da ne bo pomote. Doma je moral zaostriti ukrepe proti revežem, da je zbral dovolj denarja, zdaj pa na polno. Da bi bila v nekaj letih Nigerija njegova. /virRT/

Predstave posameznika o družini nimajo nič skupnega z realnim življenjem - STA
In tako ideološko zavaja javnost sociologinja, ki ji opredelitev za normalno družino predstavlja ideološko sprenevedanje. Vesna Leskošek je očitno skozi zmanipulirane učbenike prišla do spoznanj žaljivih za vsako družino, saj jih označuje kot neuke, ki o dejanskem stanju družine nimajo niti najmanjših zavedanj. V realnosti je zanjo družina plen politike, čeprav so proti glasovali tako desni kot levi. Govorim samo o družini ne istospolnih odnosih, zato sem prepričan, da je gospa tudi za krstitev novorojenčkov, ki brez lastnega zavedanja padejo v roke zveriženi ideologiji. Potem se vprašajmo, kako je možno, da je enako zlorabo otroka opredelila ideološko, če pa sta obe enaki, glasovali pa so povsem nasprotno? Ker je na vseh področjih doseženo nerazumevanja prave družine, pravih vrednot in uničeno pojmovanje vseh naravnih nadaljevanj človekovega obstoja. Ker že delajo na kloniranih otrocih, ki ne bodo več potrebovali spolnega oplojevanja med žensko in moškim, je tako zagovarjanje tudi podpora iztirjeni znanosti, ki jo še bolj poznamo v GSO zavračanju normalnosti. Se lahko samo vprašamo, ali bodo s podporo v tej smeri nadaljevali tudi v uzakonitev pedofilije in zlorabe živali? Istospolnih tudi do zdaj ni nihče sodno preganjal, v politiki so celo bolj zaželjeni, ker z njimi lažje upravljajo, zakaj smo potem potrebovali gledališko predstavo? Ja, da gredo v miru za kulisami skozi druge stvari, o katerih ljudje ne smejo vedeti. Vzpostavitev vojaške diktature, popoln nadzor nad ljudmi, odvzem vsega, kar so generacije ustvarjale. In ne nazadnje, dvoličnost je na obeh straneh, saj je pedofilija celo bolj razširjena v Cerkvi, pa istospolnost prisotna najmanj enako na levi in desni strani, da ne govorim o nasilju nad otroki. Zato prenehajmo nasedati norčijam, prepustimo osebna prepričanja vsakomur po želji, zakona proti naravi pa zagotovo ne rabimo. Doseženo je razdejanje med ljudmi, zdaj bo upravljanje z njimi še lažje, kot je bilo do zdaj. Le kakšne pravice so bile s tem kršene? Smo že določili datum za referendum o prepovedi kraje vode, kraje države, s katerimi zares kršimo človekove pravice in celo Ustavo? In referendum je narejen na podlagi 8. točke Rothschildovega načrta NWO . potrebno je spodbujati uporabo alkohola, moralno korupcijo in vse vrste spolnih grehov, ki jih bodo širili najeti agentje, da uničijo mladino!!!