Porabili več kot 676 ton pesticidov - Delo
Ja, uživamo zdravo sadje, pijemo super vino, jemo izjemne poljščine. Seveda samo, če res osebno poznamo pridelovalca, kajti v nasprotnem primeru pogoltnemo toliko strupa, da je čudež, kako smo sploh še živi. V podatkih je navedeno celo 12.5t glifosata, ki je svetovno dokazan kot najbolj kancerogena snov /monsantov Roundup/, torej z vsakim grižljajem nepreverjene hrane nas farmacevti navdušeno pričakujejo. Ste se morda vprašali zakaj nekateri, sicer redki kmetje, pridelajo enako sadje brez strupa? Ker so nekoliko manjši in jih država ne prisiljuje v uporabo strupov, ki morda uničijo nekatere škodljivce in polniti njihove žepe. A kaj, ko so ti škodljivci že navajeni in so strupi v resnici namenjeni ljudem.Tega se velika večina ne zaveda. Se pa zavedajo v Kmetijskem ministrstvu in zato najemajo "strokovne" glasnogovornike, ki vam bodo znali uživanje strupa predstaviti kot pijačo vaše mladosti. Zato je izbira vse hrane izjemno zahtevna naloga, katere pomembnosti za vaše življenje bi se morali zavedati. Seveda so še druge, enako hude posledice po škropljenjih, kot je zastrupljena podtalnica, toksične vode, izumiranje najpomembnejše vrste, ki nas ohranja pri življenju - čebel! Zato morda skromen nasvet - namesto konzumiranja toksičnih oddaj preko medijev si vzemite vsak dan nekaj minut več časa, da preverite vsak izdelek, ki ga kupite. Hkrati pa se navadite vnaprej izbrati ponudnika, v katerega boste sčasoma povsem zaupali. V mislih imam predvsem domače kmetije, ki so vam jih priporočili prijatelji, ker pridelovanje na kmetiji poznajo iz lastnih izkušenj. Seveda, če vam je kaj do zdravja in ne do glifosata. Kajti - kmet potrebuje masko, ko škropi, da ne umre takoj, vi pa lahko pridelek jeste brez nje????


V DZ razprava o demokratičnosti in transparentnosti delovanja vlade - STA
In zgodba je naslednja: ujeli so kriminalca, ki je pokradel 75 milijard. Nato so v Parlamentu odprli javno politično razpravo kaj bi morali narediti s kriminalcem, ki je nato nastopil kot prvi in glavni govornik. Po njegovem nastopu so bili poslanci enotni - možakar res ni kriv in lahko gre brez strahu pred sodnim postopkom na upravičene počitnice, država pa mu bo pokrila stroške zaradi povzročitve psihičnih bolečin. Koliko milijonov bomo odločili na naslednjem zborovanju. In preko Parlamenta je zabobnelo ploskanje, nato so odšli na kosilo! Odločili so se namreč po vesti, sicer ne svoji!


So včeraj ISIS teroristi napadli Turško vojaško bazo v Iraku. Bilo je nekaj lažje ranjenih vojakov, ki so jih že prepeljali na povijanje v Turčijo. V ozadju so seveda trije močni razlogi. Turki zdaj najprej umikajo del nasilne vojske s tujega ozemlja, zaradi napada, brez prave škode, jih bodo vrnili kakšnih petkrat več, lahko pa, da je Erdogan ukradel dogovorjeni del nafte in heroina, pa so mu teroristi samo povedali, naj se drži umazanega dogovora! Amerika bo pač naredila vse, da ostanejo vojne razmere kot do zdaj, njihov heroin nedotakljiv, prodaja orožja pa podvojena. Zdaj še pripravljajo končno izjavo za medije, saj se ne morejo spomniti ali je bilo 6 ali 7 raket izstreljenih na rob turške invazijske baze, ampak to prepuščajo Obami /virFortRuss/


Zdus opozarja Cerarja na slabšanje položaja upokojencev - STA
Nesporno je norčevanje vseh vlad, njihov odnos je katastrofalen vse od začetka Slovenije, ko so pokradli kar ves pokojninski sklad nato pa nadaljevali z vsakoletnim zmanjševanjem. Če je nekdo za preračunano enako plačo leta 1985 dobil 1000€ pokojnine, jo ob isti plači danes dobi njegov naslednik mogoče 500€. Praznenje ustvarjenega s strani upokojencev je več kot kritično, vendar pa naslavljanje vprašanj Cerarju tudi ni etično. Zakaj ga ne naslovijo svojemu večnemu prevarantu, ki na njihovih bednih pokojninah z izsiljevanji v prazno lahko menja svojo kameleonsko kožo? Res je vsako leto več demence med upokojenci - ampak Karel Erjavec je zanje prvi, ki bi ga morali zbrcati iz zadruge, ki se lažno bori zanje!! To bi si pa končno enkrat lahko zapomnili, kljub demenci!


UKC Ljubljana: Med zaradi uporabe nedovoljenih kemikalij ni varen - STA
Insekticida amitraz in rotenon ter pesticid klorfenvinfos s katerimi so nekateri čebelarji reševali čebele je lahko škodljiv za vaše zdravje. Prav je, da čebelarje vprašate ali so to res uporabljali. Še bolje p je, če vprašate ali so njegove čebele izpostavljene uporabi Roundup strupa na sosednjih kmetijskih površinah. Žal na mnogih tudi slovenskih področjih čebele umirajo, ker nočemo in ne smemo umakniti škropiv zaradi ukazov EU.Ampak medu ne smete prenehati uporabljati, prijazno vprašajte čebelarja in odločno zavrnite industrijskega! Zaradi čebel smo živi, zaradi medu bolj zdravi, zaradi škropiv pa umiramo!


Ste vedeli kako lahko postaneš doživljenjski dopisnik medija? Preprosto, na pamet se naučiš glavnih laži in jih venomer ponavljaš. Recimo danes arabska dopisnica Karmen Švegel v kratkem prispevku od prve do zadnje minute zavaja. Na koncu pa ubogemu ljudstvu postreže z ogabnostjo, kako danes v Siriji, kljub 250.000 mrtvim, še vedno poteka državljanska vojna. Ubogo bitje. Državljanska vojna med ZDA, NATOm in Sirijci! Assad je namreč nedovoljeno napadel Ameriko in EU na Sirijskem ozemlju, zato sta Zahodna zločinca pač pobila 250 tisoč domačinov. Kako kruta državljanska vojna!! Pa enaka v Libiji in Tuniziji in še marsikje, pa skoraj vsak mesec nova!

Je kdo pomotoma pomislil, da se Cerar ne bo strinjal z ukazom iz EU? On je deželo prodal, zato ni ovir, da pride na naše meje tuja vojska in krši našo zakonodajo. Zato pa je bila narejena begunska kriza, da se vzpostavi vojaška diktatura Bruslja. Ne potrebujemo več lastne policije,zato jo Cerar ignorira, ne rabimo več slovenske obrambne vojske, zato iz nje odhajajo številni /zanemarite laži MORSA, da se vojska številčno krepi/. Diktatorji so imeli vedno boljše, nasilnejše, ubogljivejše nasilne bataljone, da so utišali narode. /virSTA/

 

Že nekaj časa je Avstralija laboratorij nove ureditve, ki naj bi prinesla konec za večino ljudstev. Popoln nadzor, čipirani ljudje, obvezna cepljenja. Odlagališče angleških kaznjencev postaja novi Orwellov svet, kjer bodo pravice izvzete iz zakonov o človekovih pravicah, torej je vedno znova ukradena dežela domorodcem namenjena novim eksperimentom. Zato David Icke že nekaj časa ne uspe dobiti dovoljenja za obisk Avstralije, kjer je nameraval predavati ravno o teh stvareh. Preveč pove, njegove knjige so šok za bralce, razkriva tako hudo plat tega sveta, da se ga avstralska vlada boji kot puščavske strupenjače. Pa je le podružnica Angleške kraljevine, David pa je Anglež. Kot bi Štajerc moral dobiti vizo za obisk Primorske! Ampak, če bo hotel predavati o bodeči žici in človekovih pravicah tisočev revežev v Sloveniji, potem se mu zelo verjetno lahko zgodi nekaj takega!