Rekordni padec SMC-Slo.nov.
Drži, ankete, ki jih vsak mesec plača druga stranka, da se dokaže kako uspešna je, so prevare. A vseeno, ko ima vladna stranka le še simbolično podporo, ko že eno leto razkazuje svoj popoln destruktiven in hlapčevski odnos do države in ljudstva, ko ni naredila nič in to isto načrtuje tudi za v bodoče, potem se človek vpraša, zakaj jo ne vržemo za vedno na smetišče? Takoj! Je tako nazoren primer volilnega reševanja levice brez kakršnegakoli resnega načrta, brez vizije, poleg tega pa še desno usmerjena. Po drugi strani pa gre prav zaradi tega Cerarjevega zmazka polarizacija strmo navzgor. Smo mislili, da bo begunska lutkovna igra začela z načrtovanim desnim pohodom v Franciji preko LePenove, pa so očitno Francozi dojeli, da bi jih to peljalo k novemu Qusilingu, pri nas tega strahu ni, saj so pričakovanja večine vedno na točkah, ki so popolnoma nepomembne ali celo vržene v javnost, da ne bi o čem pametnem in nujnem za ljudstvo razmišljali. Le kje je slovenski kompas? Izginjamo kot Triglavski ledenik!

97% kvazi znanstvenih objav o globanem segrevanju so zgolj pretkana laž. Zakaj jih najvišji nikoli ne objavijo kot raziskavo z dokazi? Ker jih ni, ker je vse navadna umazana laž. Hkrati so mediji možgansko mrtvi, služijo le še kot hrana za zombije. Tudi večina aktivistov je zelo blizu, saj nasedajo lažem o dvigu zemeljske temperature, hkrati ob vedno večji ledeni površini na polarnem jugu in severu. Da pa izginjajo ledeniki proti notranjosti, kot Triglavski, pa je razlog izključno v zlonamernem prirejanju vremena skozi HAARP in chemtrailse. In, ker jih je preveč zaužilo medijsko hrano za zombije bodo z veseljem skočili na teorijo zarote, na nekaj nebstoječega. Kaj je zares namen Pariškega srečanja? Še več držav bo verjelo v TTiP in že podpisani TTP, torej bodo korporacije obvladovale svet tudi z gorivi in energijo, neposlušni pa bodo plačevali davke na zavajanje. Ja, smog iz dimnikov in avtomobilskih izpuhov so grozljivka za zdravje ljudi, a zemlja se zato ne segreva. Problem za vreme so tudi nasilna pustošenja pragozdov, za zdravje pa še posebej nuklearne elektrarne. Seveda bi bilo boljše za ta svet, da uporabljamo energijo, ki ne onesnažuje zraka, sonce, veter. Voda je že vprašljiva, saj s hidroelektrarnami, kot pri nas, zgolj množično uničujejo okolje in ribe. Zakaj je Pariško laž podpisalo kar 195 držav? Pomislite malo kdo razpolaga s skoraj vsem denarjem. Rothschildova Zvezna banka. Če ne podpišeš ne dobiš več nikjer nobenega kredita in je s tabo konec!! Saj veste, človek se je sprehajal po luni, Al kaidini padalci so zrušili z ročnimi granatami newyorška dvojčka! Edini razlog teh laži - manj razviti morajo ostati manj razviti, z vsemi lahko upravlja le peščica!!! Kot s Slovenceljskimi hlapčki! Ko bodo ljudje začeli sprejemati resnico, da je z magnetnimi valovi možno pošiljati ali zadrževati vremenske fronte na željenem mestu, šele takrat se bo začelo spreminjati. Pa ne segrevanje, pač pa prehod na nečipirano obdobje zdravih ljudstev. /virDavidIcke/

Egipt: Pri nesreči ruskega letala ni sledi o terorizmu- Žurnal24
Kako zelo drži teorija Davida Icke - mediji so že možgansko mrtvi. Zdaj je veljavna le še Egiptovska razlaga strokovnjakov, ki jih oskrbujejo ZDA. Egipt je na drugem mestu držav prejemnic, ki dobijo največ orožarske pomoči od ZDA, kar 1.3 milijarde letno. Zato jih naš medij jemlje kot edino verodostojno razlago, čeprav niso videli ne egiptovske raziskave, ki niti ni bila objavljena, kaj šele, da bi jo primerjali z rusko. Drži samo v delu, da ga niso sestrelili teroristi, pač pa njihovi lastniki, ki se označujejo v medijih kot napredni Zahod! Poleg tega pa morajo Egipčani rešiti svoj turizem, saj so zaradi mušice, ki je zadela letalo in je to padlo, številne države odpovedale polete v njihovo povsem varno državo! Ste vedeli, da NATO ni bombardiral Srbije? Po poročilu iz Bruslja so bila to neznana letala, lahko celo Ruska!

V društvu novinarjev ostro proti zaračunavanju stroškov za posredovanje javnih informacij - STA
Kaj zdaj Cerarjeva vlada pripravlja tudi pri informacijah javnega značaja kategorije kot pri razprodaji Slovenije? Imeli bomo poceni informacije, ki nimajo nobene vsebine, dobro plačane, kjer je možnost, da novinar odkrije tudi kakšno birokratsko napako, zelo dobro plačane, kjer bodo lahko informacijo dobili le zainteresirani za nadaljnje zlorabe v lastno korist in nedostopne. Tukaj pa bo lahko pregledal vsebino samo tisti, ki bo vnaprej pripravljen deliti zaslužek iz zlorabe ! Že zdaj je največ zanimanja za javne informacije iz prvega razreda, kjer imajo mediji vpogled v kdo je s kom seksal, najcenejši izlet v ZDA ali kje bo naslednje selfie slikanje! Seveda podpiram ogorčenost, da si kdo sploh zamisli plačevanje informacij, saj je to zelo nazoren prevzem medijev s strani države.Pa že zdaj komaj kakšna resnica!

Trimo po težkih preizkušnjah z novim lastnikom - STA
Novi lastnik je Poljski špekulativni finančni sklad, kar je za nas praksa. Ti skladi so posredniki med poceni odkupom do pravega lastnika in pravega denarja. Si pa zato zaslužek po predhodnem dogovoru razdelijo z Vladnimi špekulanti. Nič se v tej umazani Sloveniji ne zgodi, če se ne napolnijo določeni žepi. Zato pa je večna borba za oblast, saj samo tako lahko obogatiš. Oblast pa seveda nima nič z delom za narod, kajti to je pa drugje določeno in odločeno.

Haiti že dolgo ni več samostojna država, le še suženj krvavo požrešne Amerike.Od leta 1915 jim kradejo zlato, do leta 1934 so jih vojaško okupirali, danes pa je suženjska oddaljena nesamostojna država ZDA. Že leta 2010 je takratna državna sekretarka Hillary Clinotn The Devil zlorabila vse možne načine, da je poneverila predsedniške volitve. Zahtevala je, da ji pred razglasitvijo dostavijo rezultate volitev in namesto, da bi zgolj potrdila dva kandidata, ki sta zbrala največ glasov za drugi krog, je preko svojega pooblaščenca poslala rezultate, ki so šokirali celo udeležence pri zbiranju glasov, saj so vedeli, katera dva kandidata bi to morala biti. Dobili so popolnoma drugo ime z razlago, da so ostali preveč pod vplivom Huga Chaveza, zato pač neprimerni. Za nagrado je Hyllarin brat dobil državno pogodbo za kopanje zlata na Haitiju, ponarejevalec volitev pa donacijo 100.000$. Zdaj potekajo boji za novega predsednika in Clintonova je spet do vratu vpletena v novo prirejanje. Z moževo ogabno fundacijo sta kupila pravice do arašidovih nasadov skupaj z Kanadsko rudarsko družbo, ki koplje zlato, za poplačilo pa bodo spet ponaredili volitve. Torej bodo iz arašidov delali nakit? Vse to je razkril nekdanji CIA agent, ki je tudi razložil, kako so imeli nalogo v nekdanji Jugoslaviji / kar sicer že vemo/, da jo z milijonskimi podkupovanji zrušijo. Od Triglava do Vardara! Ko veš, kateri so pri nas začeli novo demokracijo po ameriškem vzorcu tudi veš, kdo so bili plačani. Potem so zdaj vložili kar 5 milijard v Ukrajino, da jo tudi uničijo. Zdaj je na vrsti po enakem postopku še Haiti. Ko spoznajo, kako podkupljivi so politiki v nekaterih državah, potem je delo enostavno, le nekaj denarja jim daš in delajo kot služkinje in pocestnice hkrati. Majhna razlika je le v tem, da na Haitiju zahtevajo revizijo volitev iz leta 2010, Cerar pa gre raje Amerikancem za 10 dni čistit čevlje in riti na naše stroške. Demokracije in poštenja že dolgo ni več, povdarjeno pa - v Sloveniji! /virRT/

Turčija v zameno za pomoč v begunski krizi naprej na poti v EU - STA
Ker je izdatno pomagala pri milijonskih pošiljkah beguncev v EU, od peščice revežev do večine militantnih, bo lahko Erdogan še naprej s krvavimi rokami vstopal v združbo iztirjenih lakomnih masonov. Bo pa Turčija služila kot provokator, kot ustvarjalka vojnih razmer. Bo tudi prva na lestvici prejemnikov iz ukradenih bogastev v tujih državah. EU ji je zato obljubila tudi, da ne bo nasprotovala vzpostavitvi Velikega Otomanskega cesarstva, le Rusijo morajo še pripeljati do vojne, za ozemlja pa se dogovoriti z Izraelom. Če bo Erdogan pri napredovanju rabil še kakšne nasvete mu jih lahko Bruselj dostavi preko svoje hlapčevske izpostave Slovenije.