Mediteran tarča džihadistov? Pripravljali naj bi napade na križarke - Slo.Novice
Še ena izjemno neumna šala. Katere križarke? Ruske? Seveda, džihadisti imajo denar in orožje, kajne, vse to neposredno od Obame. Kaj ni nobenega v uredništvih, ki objavljajo te neumnosti sram in se vpraša- pa saj jaz nisem novinar ampak plačana lutka? Potrebno je ustvariti vojne razmere in to narediš na dva načina - najameš, izuriš in financiraš džihadiste, najameš in financiraš medije!

 

Po premoru novi pogovori o financiranju občin - Dol.list
Imamo 212 občin v Sloveniji in posledično grozljivo številčen birokratski aparat, kakšnih 30 krat večji od New Yorškega pa imamo kakšnih 5 krat manj prebivalcev. Imamo 200 vampirskih županov in krdela njihovih spremljevalce. A zdaj se bodo borili za več denarja? Za svoje boljše plače? Za izdatnejšo korupcijo? Dajmo si enkrat natočiti čistega vina - če bi pri nas hoteli kaj narediti za državljane, občin v današnji organizaciji ne rabimo. Potrebujemo ministrstvo za koristna občinska dela in investicije, katerega naloga je zgolj enakovredno po prebivalstvu urejati standard vseh Slovencev. Izpostaviti določene prednosti v tem sistemu kot so skupni projekti locirani izven občine ( pa ne politični kot Parlament), ostalo pa se razporedi enakomerno. Danes imamo celo občine, ki niti številčne kvote za ustanovitev ne dosegajo, ampak rabijo politični stroj, ki bo mlel. Zato bo zame prva legalna vlada tista, ki bo med drugim korenito spremenila naš birokratski občinski sistem. Birokrati naj gredo ustvarjati dodano vrednost, ne pa jo krasti preko občin ( da o državnem aparatu sploh ne govorim)!! Denar, ki ga porabimo za plače občinskih birokratov bi, če nič drugega, prinesel mnogim krajem šole, vrtce, zdravstvene domove in nikakor na zadnjem mestu - več delovnih mest!
Ja, vem, obstajajo celo župani, ki jim je delo za občane na prvem mestu, ampak ti so zajeti v številki 12!

 

Danes sem odkril 16 karikatur Steve-a Cutts-a v GlobalCir. Tako so dobre, da bom po eno objavil vsak dan.
In kaj lahko dopišem k prvi? 
Oh, groza, džihadisti so spet napadli, pa Rusija grozi z vojno, ljudje nočejo jesti izjemno dobre GSO hrane, farmacevti znajo več kot narava, kako se slovenska vlada trudi, da dela samo za ljudstvo!


							 

Milijon smo dolžni več kot včeraj in 8€ več vsak med nami. Pa dodajte še 5 ukradenih milijard za banke, oziroma 2500 na vsakega! Kako dobri so naši politiki do nas, kajne? Izdajalci nas strižejo kot ovce!!

 

V Veliki Britaniji 80.000 podpisov za aretacijo Netanjahuja - Večer
Zelo veliko Angležev se je odzvalo na peticijo a kaj, ko bo prihodnji mesec pri njih na obisku morilec na ravni Obame zaščiten kot Kraljica. Ne smemo pozabiti, da je bila Anglija tista, ki je pomagal leta 1948 ustanoviti Izrael na okupirani zemlji Palestincev, da je danes nekdanji premier Blair Netanjahujev svetovalec, verjetno za večje pobijanje. Tudi Cameron je na njegovi strani, kaj šele Kraljica, saj sta v isti prestižni loži. A pomembno je, da se je ljudstvo začelo prebujati, kar zelo pozdravljam. Njegov najodmevnejši lanski genocid nad Palestinci, več kot 2000 pobitih, ne sme iti v pozabo.

 

Klasičen audi A8 prekratek za potrebe predsednika vlade - RTV Slo
Če nimaš pameti in še česa rabiš dolg in prestižen avto. Če ne znaš delati se moraš voziti v luksuzu. Kdo plača ni važno, le da denar ni njegov. In zdaj bo lažje skakal v Bruselj po ukaze, lažjje bo stopil pred lačne in brezposelne in lažje bo lagal, zaščiten s tako prestižno zatemnjeno limuzino. In potem primerjava - Danilu Turku je bila dovolj Škoda Superb, torej kdo ve kaj vse s sabo vozi Cerar? S tujko po domače povedano - Hohštapler par ekselense!

 

Gaza tudi po enem letu od brutalnega Izraelskega napada še v ruševinah - Global research
Le 22% porušenih ali poškodovanih objektov zaradi izraelskega bombardiranja je bilo popravljeni, 22 milijonov ton materiala za obnovo bi potrebovali, pa je dostop do Gaze s strani Izraelskih teroristov še vedno praktično nemogoč. 40% ljudi je brez dela, ulice so kalvarija. Kje so človeške države, ki bi odločno rekle KONEC Izraelu za njegova nasilna dejanja na okupiranih zemljiščih? Zakaj jih svet ne nažene nazaj v nekdanjo Kazarijo ob Črnem morju, od koder za morilska golazen prihaja? Ja, pokradli so že ves svetovni denar in lahko delajo in morijo po željo. Izbirajo kot jedilnik za kosilo. Ampak svet bi moral začeti gledati na svet z resnične plati, zato še enkrat čestitka 80.000 Angležem, ki so podpisali peticijo za aretacijo Netanjahuja, glavnega krivca pokola v Gazi.


							 

Napoved traktorskih protestov za Kanglerja - Delo 
Bojan Šrot ali traktorski župan Celja, je danes z Odborom 2015 podprl v Mariboru izjemno cenjenega nekdanjega župana Kanglerja. Po vzoru na Janšev Odbor 2014 bodo iskali pravico za lopovske politike, ki so hoteli še več iz državne blagajne, zdaj pa si jih kriminalisti dovolijo celo preganjati. Navdušen sem bil nad Šrotovo izjavo, da se Kanglerjeva krivica godi še mnogim, ja, mnogim politikom, ki so od prvega dne z rokami v državni marmeladi. Očitno tudi kopija Laškega Šrota. In namesto, da gredo še ti odbori na slavnost, ki bo potekala med septembrom 2015 in septembrom 2035 na Dobu, dobijo celo prostor v medijih. Kako že gre medijska parola - podprimo lopove, nam dobro plačajo.