Hillary Clinton: “If I’m President, We Will Attack Iran” - GlobalResearch
To je oseba, ki bi se je ženske morale sramovati! Toliko kot je v njej zlobe in nasilja si ljudje niti zamišljati ne morejo. Če bo predsednica bo napadla Iran. Pa še koga drugega! In spremenila Afriko v GSO koncentracijsko taborišče. Se pa ne zaveda, da ji sploh ni jasno, kako bo reševala dolar, ki je pred propadom, reševala ameriško gospodarstvo, ki je pol koraka pred sesutjem! Se bo z ostalimi zakopal v podzemno mesto na neznani lokaciji, da preživi tistih nekaj let? Grozljivo je, da bi v primeru ankete v Sloveniji dobila največ glasov. Ja, ker ljudje niti slučajno ne vedo, kaj se zares dogaja in pred kakšnim globokim breznom je svet. In Hillary je delček tega zločinskega pogrebnega društva!

Prepričan sem, da se ZDA sploh ne zavedajo s čim se igrajo. To je že drugo napad na Kitajsko, drugič na kemično tovarno. Očitno jim ni jasno, kako se jim bo vse vrnilo in si lahko vesoljsko orožje zataknejo nekam. Kitajska je pripravljena do popolnosti za protinapad, le da bodo to naredili preko računalniškega sistema. Sesuti nameravajo tako bančne kot korporacijske podatke, kar bi pomenilo propad 95% ameriškega gospodarstva. Vdrli bodo v računalniško vodene oskrbe z vodo, elektriko in nafto. Američani bodo ostali brez vsega in to napovedujejo že tudi ameriški neodvisni strokovnjaki. Ko gredo ZDA gre tudi svet. Zato se bojim, da je danes bil povožen rubikon razuma! Kloni angleških kolonialistov so očitno že pred stoletji bili skrbno izbrani, da med njimi ne bi bilo poštenega in razumnega! /vir LiveLeak/

 

Pahor še kar najbolj priljubljeni politik - Večer
Še ena z izidom naročena reklama za slovensko politično iztirjenost. Kako je lahko dokazano nesposoben človek na prvem mestu? Kako sta lahko najškodljivejši stranki na prvih mestih? Imajo mediji z naročenimi in plačanimi članki res tako moč med popolnoma zaslepljeno množico? Kaj ljudem res ni jasno, da ankete nimajo veze z resnico in so naročene zgolj zaradi popolnega zavajanja? Jim res ni jasno, da njihov volilni glas šteje le, če so obkrožili za zmago vnaprej določeno stranko, sicer pa se pred objavo izidov vse spreminja? Kot Kopač Mrakova na seznamu brezposelnih!

 

Afghan Opium Harvesting Protected by British Occupation Forces - GlobalResearch
Angleška kraljičina morilska vojska ima zgolj dve nalogi v Afganistanu. Občasno ubiti nekaj nedolžnih ob urjenju islamskih teroristov in skrben nadzor uspešnega gojenja in pobiranja opija. V dolini poleg vojaškega oporišča ima nekdanji Afganistanski guverner Daoud kar 30.000 suženjskih delavcev, ki njemu in mednarodnim vojaškim morilcem prinašajo stotine milijonov dobička.
Če vemo, da je Stoltenberg eden glavnih dilerjev, potem vam je jasno, koliko gre tudi v angleški lažni dvor. Nobena vojna ni bila začeta, če ne bi bila v ozadju izjemna grabežljivost po denarju samooklicanih zahodnih gospodarjev. In mi smo že njihovi sužnji!


							
							 

Slovenski mlinarji odkupili dobrih 61.000 ton pšenice - Siol
In slovenski mlinarji so jo kupili na Hrvaške trgu pri hrvaški firmi, ki jo je slovenska politika prodala z namenom ustaviti pridelavo kruha iz slovenskih poljščin. A sta Brenčič Makovec in Židan brezplačno delala na sejmu za to hrvaško podjetje? Sta se uspela dogovoriti za še kašno prodajo slovenskega kmetijstva? A ni čudno, da kmetov na, kot trdijo mediji, izjemno obiskan sejem ni bilo? Ali pa kmetov ni več?

 

V vojaški operaciji ZAE iz rok Al Kaide rešili britanskega talca - Vecer
Halo, Mohamed?
Reci John, slišim te.
A lahko pokličeš Douglasa, da se z njim pogovorim? Ti pa mi samo potrdi, ali se dobimo zvečer na čaju ob Baru Opij?
Seveda drži, a Douglasa pripeljemo s sabo? 
Seveda, smo medijem že poslali novico, da smo ga osvobodili izpod vaših rok.
Ha,ha,ha. Dobra šala
Saj veš, če hočemo porabljati denar in trgovati z opijem, moramo delati tako.Dogovorjen opij pa ti prinesem s sabo. Samo pazi, da ne bo kje kakšen fotograf! Se vidimo!

 

GMO Apples Have Been Approved - Eat local grown
Poleg mnogih drugih sadežev so zdaj tudi v ZDA odobrena GSO jabolka. Ker je Monsanto finančno močan, podpira ga tudi Hillary Clinton, teh jabolk celo ni potreba označevati, da so strupena. Bio tehnična znanost gre z denarjem morilskega Monsanta v tako iztirjene projekte, da je zanje morilec preblaga beseda. Že zdaj vemo, da je vsaj 70% določene hrane, od lososov do čokolade, GSO izdelek. Torej neužiten. In naj še desetič ponovim - ko stopi v veljavo TTiP, tudi zaradi naših sedmih izdajalcev, bo tako tudi pri nas. Brez oporekanja. Zato je dobro že zdaj poseči po domačih sadežih in res izjemoma po uvoženih, čeprav je izbira preko celega leta majhna. In zdaj so pred vrati GSO banane /torej še malo, pa jih bom moral prenehati jesti/, hruške, češnje, pomaranče in breskve. Da so politiki GSO izdelek pa itak že dolgo vemo! Katastrofa!


							 

Pahor: Naj se nikoli več ne zgodi, da bi brat dvignil roko nad brata - Siol
Seveda Pahor ne ve kaj dela, kaj govori in pri komu je v službi. Če bi človek vzel zgolj stavek, bi še rekel, da je končno našel eno misel, vredno človeka. A kaj, ko je to izjavil v leglu domobrancev, na domobranski proslavi v Rovtah, da je pri tem omenil avtoritativne in totalitarne režime, pri tem pa hinavsko mislil zgolj na staro Jugoslavijo. Hkrati je dovolj neposredno povedal, da je demokracija danes tista prava. Ja, tista, ko vas politiki izdajajo na vsakem koraku, ko vas prodajo tujcem brez zadržkov in sramu, ko vas okradejo vsak peklenski dan v vašem življenju. Niti z besedo ni omenil življenj, ki so odšla zaradi zločinskega izdajalstva domobrancev, sploh se ni dotaknil dvignjene roke politike nad vami, vsak dan, brez sramu je ponavljal leto 2009, ko je hlapčevsko ponižno ubogal Hillary Clinton, danes očitno Angelo Merkel ali Vatikan. Vam je zdaj jasno, koliko je še domobrancev v Sloveniji, če je ta izmeček najbolj popularen?

 

Avstrijski politik šokiral svet - NATO in ne Rusija je agresor - Intermagazin
Heinz Christian Strache je lepo povedal - NATO širi svoje delovanje vse bližje Rusiji in ne obratno.Seveda so sankcije proti Rusiji zelo škodovale tudi Avstriji, komu pa ne, kajti Putin ni neumen in rusko gospodarstvo zato ne trpi. Ampak NATU in EU to ni pomembno, ker je v vojnah denar. Povedal je celo, da se že širijo grožnje v ameriškem kongresu z nuklearnim napadom, večjim od dveh na Kitajsko v zadnjem tednu. A kaj, ko je idiotom v svetovni eliti to vseeno, nastradala bodo ljudstva na obeh straneh. Tudi za Ukrajino je lepo povedal, da je bila oblast zamenjana neustavno. Da o agresorju v Ukrajini sploh ne govorimo, prihaja z zahoda. Se bo kdaj našel kakšen od pomembnejših slovenskih politikov, ki bi imela jajca in povedal pol tega? Mogoče brezjajčni maneken?


							 

Serija eksplozij v ameriški vojaški bazi na Japonskem - GlobalCir
Je vračilo s strani Kitajske že začelo prihajati? Sagamihara danes.In kaj dela ameriška baza na Japonskem, v deželi, kjer so pomorili desettisoče nedolžnih? So Japonci ravno take ovce kot Slovenci? Kateri bo slovenski medij, ki si bo upal to kot prvi objaviti?


Pa še malo smeha, vsaj prva polovica.
Imate precej zarasel vrt pa nimate časa ali volje ga urediti. Potem najemite kozo, ki bo vse odvečno pogrizla. Lahko pa pokličete fotoreporterje in Manekena!


 

 

New Explosion China's #Shandong province. - YouTube

Explosion at chemical warehouse in China's Shandong province